Отговори
# 600
  • У дома :)
Здравейте на всички момичета кокиче да ви почерпя с по едно обедно кафе.

Гале Hug кафето ши го пийна след кат апна туй под него Grinning

Ама Диди Hug ко стана с концерта  newsm78 Joy Joy Joy Извикахте ли я на бис Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 601
- Как се чувстваш като първия българин, спечелил титла от ATP World Tour?- Това е нещо голямо не само за мен, но също и за моята страна. Хората там имат нуждата да видят, че всеки може да успее. Щастлив съм, че успях да постигна това. Надявам се хората в България да оценят моята победа и това да мотивира малките деца и хората в клубовете да работят по-здраво.<br/><br/>Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=453662  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
Габи, ми нали Чаги си е футболен запалянко и именно той даде тон за песен както се казва в края на клипа....та затова ти се е сторило, че са агитка на футболен мач. Joy
Оххх, двете идиотчета.... Joy ама те са инатливи,  Rolling Eyes че и в реалита не искаха да участват заедно, а какво остава за нов общ проект, ooooh! не вярвам, а бих искала.

Само как не развяваха и шалчета и баш щеше да се получи  Joy Joy Joy

Особенно едното, по-малкото, си е доста инатливо, макар, че за общите риалита, по-голямото се пъне  Mr. Green

Габи Hug Heart Eyes Hug мина ли главичката  Hug Hug Hug

# 603
  • Още у мъглата ...
Здравейте на всички момичета кокиче да ви почерпя с по едно обедно кафе.

Гале Hug кафето ши го пийна след кат апна туй под него Grinning

Ама Диди Hug ко стана с концерта  newsm78 Joy Joy Joy Извикахте ли я на бис Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Галче, тенкс  Hug
И аз като Елито ще ги подредя  Mr. Green

# 604
- Как се чувстваш като първия българин, спечелил титла от ATP World Tour?- Това е нещо голямо не само за мен, но също и за моята страна. Хората там имат нуждата да видят, че всеки може да успее. Щастлив съм, че успях да постигна това. Надявам се хората в България да оценят моята победа и това да мотивира малките деца и хората в клубовете да работят по-здраво.<br/><br/>Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=453662  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нащо си момче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
  • Още у мъглата ...
Габи, ми нали Чаги си е футболен запалянко и именно той даде тон за песен както се казва в края на клипа....та затова ти се е сторило, че са агитка на футболен мач. Joy
Оххх, двете идиотчета.... Joy ама те са инатливи,  Rolling Eyes че и в реалита не искаха да участват заедно, а какво остава за нов общ проект, ooooh! не вярвам, а бих искала.

Особенно едното, по-малкото, си е доста инатливо, макар, че за общите риалита, по-голямото се пъне  Mr. Green

Ели  Hug  Heart Eyes
Ми за сега мина, или вече се е накъдрил мозъка или се е отказал по трудност, времето ще покаже кое е  Mr. Green Joy Joy Joy

# 606

Ели  Hug  Heart Eyes
Ми за сега мина, или вече се е накъдрил мозъка или се е отказал по трудност, времето ще покаже кое е  Mr. Green Joy Joy Joy
Той ко се е накъдрил бива Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 607
  • Още у мъглата ...

Нащо си момче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Браво, хубаво го е казал  Hug Heart Eyes
Иначе на награждаването малко си беше глътнал граматиката, ама то това си е пък съвсем нормално като за първи път  Grinning Heart Eyes

# 608
Ели  Hug
оха концерта беше на ниво,имаше публика но до бис не се стигна .Тази сутрин тъкмо се беше наела  и около 6.40 пристигат феновете  да проверят как е озвучението  Mr. Greenдали добре се чувам .След като се увериха че озвучението е добро ,отидоха да я поздравят за това  Joy Joy Joy Joy Joy

# 609
- Миналата година за първи път завърши в Топ 50 на световната ранглиста, а сега си близо до Топ 20. Какви бяха целите ти в началото на сезона?- Всъщност целта ми в началото на сезона бе да вляза в Топ 20. Един ден може да промени всичко. Все още ми остават два турнира тази година. Ако продължа да се представям добре, имам хубави шансове да попадна в Топ 20. Ако не успея, няма да съм разочарован, отчитайки постигнатто през сезона досега.

# 610
Ели  Hug
оха концерта беше на ниви,имаше публика но до бис не се стигна .Тази сутрин тъкмо се беше наела  и около 6.40 пристигат феновете и да проверят как е озвучението , Mr. Greenдали добре я чувам .След като се увериха че озвучението е добро ,отидоха да я поздравят за това  Joy Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 611
- Кои са хората с основна роля за изграждането ти като играч които и са ти помогнали в твоята кариера? Кои бяха любимите ти играчи, докато растеше?- Баща ми ме научи как да играя тенис. Дължа всичко на него. Гледал съм много как играят Пийт Сампрас, Андре Агаси и Роджър Федерер. Играя бекхенд с една ръка от много малък и затова се фокусирах върху тези момчета. Моят стил на игра прилича на техния, хубаво е да изработиш стил като техния. Никога не съм искал да копирам никого. Исках да имам нещо мое си. Начинът, по който играя сега е просто начинът, по който чувствам, че трябва да играя. Искам да продължа така и да подобрявам играта си.<br/><br/>Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=453662

# 612
  • Още у мъглата ...
Бел  Hug Добре си се справила с мойто кълбенце, правилно си го управлявала и ей го как е познало  Mr. Green Joy

Аз също мисля, че стига да позволява договорът с хамериканците биха забързали някои по-любовни сцени у филма, от друга страна пък, ако се замислят, че нещо хич не се получава химията и общите сцени със Серка, да отидат повече на сцени с тримата мускетари (Яман, Мерт и адвоката), за да е по-сигурна гледаемостта   Mr. GreenWhistling

# 613
Ели  Hug
оха концерта беше на ниви,имаше публика но до бис не се стигна .Тази сутрин тъкмо се беше наела  и около 6.40 пристигат феновете и да проверят как е озвучението , Mr. Greenдали добре я чувам .След като се увериха че озвучението е добро ,отидоха да я поздравят за това  Joy Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Диди Hug явно е бил много забавен концерта Peace ама не разбрахме аджеба на ко свири туй лейдИ Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
Гъбле,кък няа то тва си е за гълтане на граматиката голям сладур беше не можеше да повярва беше в транс и какво сладко цуня купата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт