Отговори
# 660
# 661
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това е начинът на вентилатора , който е на екрана , така че здравните нужди на колело , цикъл , всички юноши   Joy Joy Joy Joy Joy
smile3521 smile3521
Кво се смейш, я как хубаво са го казали хората и гуги  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Това траЯ го прочИте Нарцисчева, дето ни вика бабенца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy, а ние юноши бледни  Joy Joy Joy Joy
Наде, мерси, че тука на служебния са ни блокирани програмите за превод на страницата Mr. Green
Бе аз чета,ама смисъла ми бяга нещо,това превода на чичака ли е,че той такива ги плещи  Joy Joy Joy

# 662
  • Варненска клюкарка

Клипчето с Яманчо и Азра много интересно се е получило,но пък не говори добре за интереса на двата сериала,щом ги събират от двата в едно,не мисля,че са особено запленени феновете от новите им екранни партньори  Rolling Eyes

О, те още от начало им преименуваха проектите на АШКджезир и творяха общите колажи като ги нарекоха спонтанно АЗман
 А двете лели с голямото си въображение ми тръгнали с Яман&Мира- толкова ми е плоско това, че няма на къде повече ooooh! (между другото тогава казах че ше търсят подобна "музика "и се оказах права). То ако на феновете им хареса каквито и имена да им сложат, все ще ги скълъпят, тука ми е насилено на мен... Я вижте как слънчовците още преди да го напишат  на тортата, фенчетата вече бяха подели ЗейКер Peace

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 14:27 от Беллора

# 663
# 664
  • У дома :)

Клипчето с Яманчо и Азра много интересно се е получило,но пък не говори добре за интереса на двата сериала,щом ги събират от двата в едно,не мисля,че са особено запленени феновете от новите им екранни партньори  Rolling Eyes

О, те още от начало им преименуваха проектите на АШКджезир и творяха общите колажи като ги нарекоха спонтанно АЗман
 А двете лели с голямото си въображение ми тръгнали с Яман&Мира- толкова ми е плоско това, че няма на къде повече ooooh! (между другото тогава казах че ше търсят подобна "музика "и се оказах права). То ако на феновете им хареса каквито и имена да им сложат, все ще ги скълъпят, тука ми е насилено на мен... Я вижте как слънчовците още преди да напишат го на тортата, фенчетата вече бяха подели ЗейКер Peace
Ами те сценаристите заради феновете го вкараха туй Зейкер Peace Тъй мисля аз  Mr. Green

# 665
# 666
  • В света на мечтите... ❤

Ди  Hug ,ми да фащам следващия самолет за Инглиша и да ида да ми гледаш на агне,ама ше кажеш,че трябва и да си го донеса сигурно  Mr. Green

# 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
- Тате, а как в приказката жабата се превръща в принцеса?
- Чрез фотошоп!
Joy Joy Joy Joy

# 668
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
- Чрез фотошоп!
Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 669
  • У дома :)
Скрит текст:
- Чрез фотошоп!
Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
То с него всички стаат принцеси  Joy Joy Joy Joy Joy

# 670
Джейн, точно това е Фуркан. Освен, че е протеже на аблата до ден днешен, участваше и в училищното ревю в АФК.
В дефилето взе участие и още едно нейно протеже, симпатяга е, но е малко с крива уста и се писа, че май и фотка имаше в нета, newsm78 че бил и купил обувки за нейн РД. newsm09
Един и купува туй онуй, с друг на яхта ходи, с трети пък трето....Sick
Ми ето, Фурканчо игра с Хазалчи в Балканите, защо да не играят пак с Чачко!? Crossing Arms
Бързо се наситих на новите им роли, в смисъл на новите им партньори и затова пиша по този начин, а може би подсъзнателно очаквах повече от проектите им. Rolling Eyes

# 671
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,и аз очаквах,поне да видя,дали тази им химия беше просто роля или беше реална,еми е убедих се,че не беше игра,а баш си го изживяха,и за това им се получаваше толкова добре играта,дори и като се караха,направо настръхваш,а за целувките и погледите им да не говорим  Heart Eyes Heart Eyes

# 672
Ирка, сега разбрах, че си спряла с гледането на ПО, не бях останала с това впечатление от постовете ти в другата тема, че и тук.
Оооо, не ми се коментира за енти път дали играха или изживяха всичко реално, важното е, че психозата по тях не е отшумяла и дано някой чуе гласа на зрителите, все пак са доказали, че досега тяхната дума тежеше.

# 673

Ди  Hug ,ми да фащам следващия самолет за Инглиша и да ида да ми гледаш на агне,ама ше кажеш,че трябва и да си го донеса сигурно  Mr. Green
И на мене да гледаш, уискито от бидоните ли е, ако каИш и че Явузчо е на гости, литвам  smile3535

# 674
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,да спрях ,изтървах 2 епизода,че не бях в къщи,и не се върнах да гледам,а щом нямам и желанието,значи толкова ми е било гледането .А за другото,аз за себе си се убедих,това исках да кажа Peace

Общи условия

Активация на акаунт