Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 928
  • 563
  •   1
Отговори
# 210
ПаршуМ, много ми харесват кецовете Sofie, не мога да намеря такъв цвят налични като твоите, но съм избрала тези http://www.javari.de/brand/Sofie-Schnoor/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%2 … 38%26pageCode%3Dd.
37 номер стават ли за стъпало 23.5 и за тесен крак, как ти се струва подметката - гъвкава ли е  Simple Smile и мекички ли са като цяло  Peace
   bouquet

някой купувал ли е Rieker от юношеската номерация - например тези http://www.javari.de/Rieker%20Kinder%20Rieker%20Teens%20K3074%20 … 252Fmythings%252F, дали 37 си отговаря на дамската или да заложа на 1 номер нагоре  Peace

# 211
Привет,някоя от вас успя ли да ги хване зеленките на 0,29 лири  http://www.javari.co.uk/El-Naturalista-Womens-Slingbacks-Flats/d … p;nodes=213373031

# 212
  • Sofia
...
Greene,мисля,че кодът BUYVIPON  още намаля 10 от 50.

Този е за немския ВИП. Така хубаво си описала сандалите, прииска ми се да е лято  Hug Но.... имам доста ботички и ботушки за подносване  Mr. Green
irim, тези Rieker са синтетика  Stop И аз гледах тези Софи-та, след като ПаршуМ показа нейните, но това жълто-зелено вади очите  Crazy
ivanovarali, нещо са се бъгнали  Mr. Green

Мацки, Бижу (ти си по поправките  Peace) - вадят ми очите тия "УШИ" отзад - гледах да ги отрежа до там, където са зашити, но ме е страх да не се разнищи текстила, или да ги лепна леко горе на глезена да не стърчат  Rolling Eyes

Днес взех от превозвача ниските Конвърси от ибей "нови без кутия" -  Sick с ръкавици трябваше да ги пипам, за да снимам състоянието, в което са ми пратени  #Cussing out

# 213
Аник, заший ги, ако толкова много те дразнят, само с по едно шевче. Не ги режи, моля те, те ги правят различни. Peace

И абсолютно съм ЗА, с двете ръце за зелените Peace

# 214
  • Austin,TX
irim , Sofie Schnoor си отговарят абсолютно точно на номера, изключително удобни са  Peace. Аз съм №37,5 ,а си купих № 37 и отпред ми опира пръста. Подметката е мека, изцяло естествена кожа са, както казах още като ги получих - влюбих се в тях  Heart Eyes
 *Мариана*  Hug  Heart Eyes

# 215
  • София
Да се похваля - днес взех тези:
http://www.amazon.de/London-CAL-3236-Ballerinas-Violett/dp/B00B5 … 17874&sr=1-12
http://www.amazon.de/Pikolinos-PRAGA-2-871-9444_V13-Sandalen-SAN … 717329&sr=1-2

За вторите се чудя още излиза ли ми петата навън или не. Иначе са страшно удобни. Взех №41 понеже имам вече сандали на равна подметка същия номер, които са ми съвсем добре.
Искам да ви попитам къде да гледам за стелки и бои за обувки в немския амазон? Чувала съм, че Salamander имали цветни бои.

# 216
Днес си пуснах едни обувки в немския амазон. Обаче впоследствие ми пратиха мейл, че не могат да си дръпнат парите от картата. С тази карта съм плащала и преди при тях, има предостатъчна наличност и затова направих потвърждение на плащането пак от тази карта. Засега няма промяна в статуса на поръчката. Някой имал ли е такъв случай? И какъв може да е проблемът?

# 217
Искам да ви попитам къде да гледам за стелки и бои за обувки в немския амазон? Чувала съм, че Salamander имали цветни бои.
Бои за обувки, можеш да си избереш марка и цвят от ляво.
Стелки за обувки.

# 218
  • София
Благодаря много, Бижy  Hug

# 219
И какъв може да е проблемът?
Виж срокът на валидност на картата ти да не изтича този месец.

За нищо, Ками! Hug

# 220
  • София
Дали е възможно да се купи артикул от изминала вече кампания във вип амазон?
Купих чанта и мейл получих за покупката и чак след това видях, че обявите са валидни до 19.10.  Blush

# 221
И какъв може да е проблемът?
Виж срокът на валидност на картата ти да не изтича този месец.

Не е това. След 4 месеца изтича.

# 222
  • София
Здравейте момичета, аз да се похваля с малко ботуши:
- тези dockers, определено са уголемени, щом 39 са ми свободни, но може би ще си ги оставя, бяха на друга цена.
- и тези МОМА - те си отговарят съвсем точно и са просто жестоки... жалко че и на другите модели MOMA не падат цените  Blush.
Остана само да им избера чанта на вторите, защото нямам нищо подходящо (какъв ужас  Mr. Green)

# 223
Здравейте момичета, аз да се похваля с малко ботуши:
- тези dockers, определено са уголемени, щом 39 са ми свободни, но може би ще си ги оставя, бяха на друга цена.
- и тези МОМА - те си отговарят съвсем точно и са просто жестоки... жалко че и на другите модели MOMA не падат цените  Blush.
Остана само да им избера чанта на вторите, защото нямам нищо подходящо (какъв ужас  Mr. Green)
Честито, много са ти красиви и двата чифта!
Момата си ги представям с такъв тип чанта крос боди,  лятото си накупихме от този модел кожени по 25 евро, нещо в кафяво сякаш, но не и такъв нюанс, де  newsm78

# 224
  • Варна
Дали е възможно да се купи артикул от изминала вече кампания във вип амазон?
Купих чанта и мейл получих за покупката и чак след това видях, че обявите са валидни до 19.10.  Blush

Нямаш проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт