Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 937
  • 563
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Здравейте момичета, аз да се похваля с малко ботуши:
- тези dockers, определено са уголемени, щом 39 са ми свободни, но може би ще си ги оставя, бяха на друга цена.
- и тези МОМА - те си отговарят съвсем точно и са просто жестоки... жалко че и на другите модели MOMA не падат цените  Blush.
Остана само да им избера чанта на вторите, защото нямам нищо подходящо (какъв ужас  Mr. Green)
Честито, много са ти красиви и двата чифта!
Момата си ги представям с такъв тип чанта крос боди,  лятото си накупихме от този модел кожени по 25 евро, нещо в кафяво сякаш, но не и такъв нюанс, де  newsm78

Ааааа, не, на тази МОМА, не тази чанта  Stop  Hug Някоя по-джиджана Wink desespere, да са ти много честити!!!   bouquet И бежовият, и лилавият вариант са ми в уиш-а (някой ги отнесе де), но аз се опасявах да не се вади крака при ходене - сподели, моля те как се държат (малко като саксия са, затова трябва да са абсолютно точни). Току-виж се появят налични  Wink
Иля, няма никакъв проблем  Peace Кампаниите изтичат, но ако си запазила линк, винаги можеш да влезеш в стара и да си пазаруваш  Peace

# 226
  • Сф
Да се похваля - днес взех тези:
http://www.amazon.de/London-CAL-3236-Ballerinas-Violett/dp/B00B5 … 17874&sr=1-12
http://www.amazon.de/Pikolinos-PRAGA-2-871-9444_V13-Sandalen-SAN … 717329&sr=1-2

За вторите се чудя още излиза ли ми петата навън или не. Иначе са страшно удобни. Взех №41 понеже имам вече сандали на равна подметка същия номер, които са ми съвсем добре.
Искам да ви попитам къде да гледам за стелки и бои за обувки в немския амазон? Чувала съм, че Salamander имали цветни бои.

Ооооо, много яки Пиколиноса, жалко, че няма моя номер  Rolling Eyes

# 227
  • София
Благодаря, Mira*. Ти кой номер си? Аз съм от някои обувки №40, от други №41, то мисля, че ако имаше от този модел №42 щеше да е по-добре.

# 228
  • Sofia
И на мен ми хареса Пиколиноса  Peace Жалко , че не ти стават Sad

# 229
  • sofia
Naturino, отговарят ли си?

Пуснах за сина ми тези за 23 п. (18 п. с кода за 20%):

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0083V9R2A/ref=ox_ya_os_product

Само че се притеснявам да не са му малки, че той сега е 22 номер, а аз поръчах 23, въпреки че имах намерение зимните му ботушки да са 24 номер....
Та ще ги мисля...

# 230
  • София
Най- накрая успях да се добера до чантата Liebeskind , която толкова отдавна искам.  Heart Eyes

Скрит текст:

Търся си код за италианския вип амазон, ако някой има и няма да го ползва, много моля да ми го изпрати.  Praynig

Flash*, Аник, мерси момичета!  Hug

# 231
  • sofia
Най- накрая успях да се добера до чантата Liebeskind , която толкова отдавна искам.  Heart Eyes

Скрит текст:

Търся си код за италианския вип амазон, ако някой има и няма да го ползва, много моля да ми го изпрати.  Praynig

Flash*, Аник, мерси момичета!  Hug

Имам код, все още ли ти трябва.?  Simple Smile

# 232
  • Пловдив
Момичета,  Praynig на тези обувки как върви номерацията?

# 233
  • София
Ааааа, не, на тази МОМА, не тази чанта  Stop  Hug Някоя по-джиджана Wink desespere, да са ти много честити!!!   bouquet И бежовият, и лилавият вариант са ми в уиш-а (някой ги отнесе де), но аз се опасявах да не се вади крака при ходене - сподели, моля те как се държат (малко като саксия са, затова трябва да са абсолютно точни). Току-виж се появят налични  Wink
Anik, приемам идеи за чанта, ако имаш нещо предвид Wink
За ходене са удобни, крака не излиза, за разлика от панталона... Голям зор, докато им измисля нещо - трябва да е много тясно към глезена. За моите мотовилки се оказа, че без калци отгоре не става.  Blush
Rusalka:) за мен Airstep си отговарят точно на номера.

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 11:22 от desespere

# 234
Общоизвестна истина е, че всеки нов чифт ботуши се нуждае от чанта...

цената естествено не беше такава  Twisted Evil

АниК, благодаря   bouquet

# 235
Ще престанете ли вече с тези маниашки ботуши, ботички, чантички и .... Crossing Arms

Със здраве да си ги разхождате Hug Heart Eyes Heart Eyes

Нищо не чакам.
Разсъждавам върху едни кецки, ама се чудя светла кожа дали няма да се поддържа трудно Rolling Eyes

# 236
Да се похваля - днес взех тези:
.....
За вторите се чудя още излиза ли ми петата навън или не. Иначе са страшно удобни. Взех №41 понеже имам вече сандали на равна подметка същия номер, които са ми съвсем добре.

Много свежарски избор!Аз имам един чифт (равни) сандалки на Пиколинос,доста щедри като големина в рамките на моя 39н.и нямат равни по удобство!
И на МОМИТЕ честито,интересна марка се оказа!
Аз да продължа лятната тема с тези сандалки,които са за мен.Отговарят на номера,леки,кракът ляга удобно,не знам дали каишката между пръстчетата няма да претрива,но лятото ще му мисля,живот и здраве.Най-силната страна им е красотата.Цветчетата са от лак и тичинките им са цикламови камъчета,много ефектни.Бижу за крачета.

# 237
  • Варна
А така, The ant has...,тез моми 38-ми номер ли са? Че да знам кой ми ги отмъкна  Laughing Отговарят ли си на номера?

# 238
The ant has...   страхотни са ботушите и аз искаммм Crossing Arms ,но цената е  ooooh!

# 239
  • Sofia
The ant has...Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искрено се радвам!!!

Малко сме на почивка, през седмицата ще ровим за чанти за МОМИ-те  Hug

Общи условия

Активация на акаунт