Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 885
  • 563
  •   1
Отговори
# 540
irriska, то и аз съм се спряла на този модел, но дано напролет да се смилят малко и смъкнат цената Whistling
Аз дори се надявам коледно да ни зарадват Simple Smile Но когато - тогава.

# 541
Вчера ви четох в движение, че пътувах - зелените Момино са ми малко не на 100% като цвят и модел, но са толкова изпипани и цената им за тази марка е толкова добра, че ще красят колекцията ми  Mr. Green Ще намеря кога и как да ги обуя  Peace
Обожавам модела. Тъчно същите челси са моите Dune. Елегантни, удобни, семпли, но красиви. Цвета е страхотен, но аз лично нямам на какво да нося такъв. Търся си още едни боти от този модел в черно. Кафявите не ги свалям от краката си и все още са като нови втора година вече.

# 542
  • Sofia
Добре де, харесвам ги  Mr. Green и аз исках chelsea  Peace
Ще се лее ленено олио у нас  Joy

Някой ако е купувал нещо от немското заландо да сподели  Praynig Тия бунаци ми приеха поръчка без никакъв метод на плащане и докато ми я анулират, взели, че я пратили на pratki.de  ooooh! Във фактурата има банкова сметка (също и за плащане от чужбина  ooooh!). Аз писах на превозвача да не я приемат, но знам ли какво ще стане. Банков трансфер няма да им правя  Stop
Марианка, и аз се надявам това да е THE бежовата крос-боди чанта  Peace Ще стане ясно, като я поднося  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 22:15 от aniK

# 543
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AEQ4DH6/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1

Някакво мнение за тези!? Пуснах ги на празна карта и сега им се чудя Rolling Eyes

Благодаря предварително  bouquet
Чакам ги,надявам се да са вече в превозвача.Когато пристигнат ще дам отзиви. Иначе за G-star имам ботуши и си отговарят .
Ние ги получихме вчера. Отговарят си.

# 544
Аз търся готини светещи обувки, момичешки - 31 размер и момчешки - 28. Скечърс много ми харесват как светят, но над  50лв. на чифт ми се виждат too much. Идеи?

Ето добре намалени светещи  Grinning Скечърс:
 http://de.buyvip.com/homepage?#page=b&dept=outlet&sale=A … r_0_A36X5L58QXMJA
Аз вече успях да поръчам 2 чифта - 1 за мен и 1 за подарък Simple Smile

# 545
Момичета,
Препоръчайте моля марка и от къде да купя наистина ефикасен спрей за разширяване на обувки?
 Hug

# 546
Аз търся готини светещи обувки, момичешки - 31 размер и момчешки - 28. Скечърс много ми харесват как светят, но над  50лв. на чифт ми се виждат too much. Идеи?

Ето добре намалени светещи  Grinning Скечърс:
 http://de.buyvip.com/homepage?#page=b&dept=outlet&sale=A … r_0_A36X5L58QXMJA
Аз вече успях да поръчам 2 чифта - 1 за мен и 1 за подарък
Отговарят ли си на номерата, или са уголемени като други маратонки на марката newsm78

# 547
# 548
  • Popovo
Момичета,
Препоръчайте моля марка и от къде да купя наистина ефикасен спрей за разширяване на обувки?
 Hug

Аз взимам от Дейхман.Доволна съм. Peace

# 549
Момичета, след малко ще освободя един чифт от тези- 37 номер, хваща ги кода BUYVIPON- 10 evro намаля.

Аз продължавам да ги мисля, но на 56 евро вече, крайна цена, много ми харесва цвета им, но как ще ги подържам. Пък и много ми станаха кецките, ще трябва да видя нещо да разкарам. newsm78

Днес май са ми дошли Airstep Capital, но 37 номер, онези черните, лачени, дето ми бяха големи, обаче ме домързя да ида до пощата.

Момичета,
 Hug

Аз взимам от Дейхман.Доволна съм. Peace
Аз пък точно от този не съм доволна, но хвърлих опаковката на стария и не помня марката.

И друго да питам, кажете ми боя за кожа, която да не цапа след това и има ли някаква технология при-след боядисването?

# 550
Код за френското

За тези http://www.javari.fr/s/ref=tsm_1_fb_s_jvfr_mw011p?node=367664031 … t=shoesbrowserel2

Важи до 19.12 за суми над 80 евро

Скрит текст:
Javari.fr *Conditions : Votre bon de réduction de 30% est valable jusqu'au 19/12/13 inclus dès 80€ d'achats sur votre prochaine commande passée sur Javari.fr, sur la collection hiver 2013 accessible sur les liens et bannières "Collection hiver 2013". Il ne peut être utilisé qu’une seule fois par compte client, et il est non cumulable avec d'autres promotions en cours. Entrez le code WINTER13 dans le champ "Chèques-cadeaux et bons de réduction" sur la page de validation de la commande. Javari.fr se réserve le droit de retirer ou de suspendre l'offre à tout moment. Les conditions générales de vente du site s'appliquent à votre bon de réduction.

# 551
Пък ако много ви се носят гумени ботуши, вземете си едни електрически стелки, издържат до 10ч и си решавате проблема. Аз още нямам, но като си намеря леки гумени ботушки, ще си купя и стелки.

Какви са тези стелки,от къде се купуват,колко струват и само за гумени ботуши ли са?

# 552
Пък ако много ви се носят гумени ботуши, вземете си едни електрически стелки, издържат до 10ч и си решавате проблема. Аз още нямам, но като си намеря леки гумени ботушки, ще си купя и стелки.

Какви са тези стелки,от къде се купуват,колко струват и само за гумени ботуши ли са?

Не съм ги виждала, но не съм и търсила. Утре може да погледна.
Не, не са само за гумени ботуши. Основно са за планинари и хора работещи на открито. Една приятелка ги е ползвала и каза, че на -10 градуса не е имала никакъв проблем, след 10ч сменяла само батериите Joy. ЛМ искаше да ми купува за мотора, но така и не се накани, пък и аз не проявих голям интерес.

В една съседна тема, съфорумка даде идея за чифт вътрешни ботушки от апрески, но се опасявам, че ще изискват поне два размера отгоре да са гумените ботуши.

# 553

Много ми допадат. Отговарят ли си? Искрящо сини ли са?

# 554
Момичета, знаете ли къде се продават МУЗИКАЛНИ маратонки?
Голямата ми дъщеря ми извади душата.... Rolling Eyes ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт