Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 908
  • 563
  •   1
Отговори
# 525
Greene , и аз съм на мнение като Toni_baraboni, че G-star -а са леко уголемени. Аз съм №37,5 и от тях №37 са ми свободни за боти/ботуши.
+1

Благодаря ви, момичета  bouquet. Никак не ме зарадвахте с тази информация. Дано все пак този модел да не е уголемен. В продавалника ги намерих, че се предлагат и дават стелка за № 38 - 24,7см, а за № 39 - 25,5 см. На мен кракът ми е точно 25см. Така, че все още имам искрица надежда да ми станат  Praynig.

# 526
Здравейте, момичета! Моля, ако някой има код за испанския бай вип и няма да го ползва, да сподели на лични. Редовно Ви чета(късно вечер от телефона), но за съжаление рядко имам време да пиша( с  малък бебок и първокласничка). .Чакам някои неща от италианския, като пристигнат ще споделя Hug
Тук почти всички завиждаме за едни ботуши, собственичката си знае Mr. Green

# 527
  • Austin,TX
АниК  Hug, и моето сърце разби със зелените MOMINO   Heart Eyes, много харесвам такива различни и цветни  Blush.
kameliatsoncheva, за мен гумения ботуш е практична обувка, но не стават за зима Confused. Аз имам едни галошки Joules с патици, и си ги нося с кеф като вали. Пробвала съм ги и зимата, но ми замръзнаха краката Confused.
Ох, чакам с нетърпение и леееека завист за червените боти Еърстеп. Нареждам се, ако някой остане с излишен чифт 37-38, дори 39....може би Embarassed Praynig

Hug  Joy, тя милата останала боса  Hug.
irriska  Hug, на добър модел си се спряла  Peace  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 17:53 от ПаршуМ

# 528
Получих зелените Момино и Либескинд чантата от ВИП-а

Много са хубави ботите, това зелено не ме оставя равнодушна  Simple Smile

Паршум, маниашки ботуши Simple Smile

Реших, че трябва да си сменя кецките и засега съм се спряла на този модел

# 529
Момичета, някой поръчвал ли е този модел мъжки маратонки Адидас, да сподели впечатления. За номера съм сигурна, но мъжа ми е с широк крак и не мога да преценя за какъв крак са.  newsm78
http://www.javari.de/dp/B005XJDDMA

# 530
Много моля, да ми препоръчате гумени ботуши. Никога не съм носила и нямам представа какво да гледам за ориентация. Искам да ги нося през зимата.
Благодаря.
Изобщо не ти препоръчвам гумени ботуши за зимата. Ще ти измръзнат краката! Имам тези Scholl, но черни. Дори в дъждовно време е студено в тях. Термо чорапите, които продават, не стават някак си.
Имам и тези, които на стъпалото са гума. Те са си с фабрична подплата и са сууупер топли!

# 531
  • София
Много благодаря на всички  Hug Няма да купувам гумени ботуши.

# 532
Винаги съм се чудела всички ли гумени ботуши са толкова калпави? Държат студено и тежат.
Някой да е пробвал Уелингтън? Нали те са пионерите, не са ли измислили как да ги направят по-комфортни, освен с чорапките им Thinking
Иначе си взех термо терлички, някой ден ще ги пробвам на работа, че ако ми измръзнат крачката, поне имам чифт кецове под ръка, а после ще дам отзив.

Пък ако много ви се носят гумени ботуши, вземете си едни електрически стелки, издържат до 10ч и си решавате проблема. Аз още нямам, но като си намеря леки гумени ботушки, ще си купя и стелки.

ПаршуМ, ми боса съм пък  Crossing Arms  Mr. Green

irriska, то и аз съм се спряла на този модел, но дано напролет да се смилят малко и смъкнат цената Whistling

# 533
  • Където е сърцето
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AEQ4DH6/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1

Някакво мнение за тези!? Пуснах ги на празна карта и сега им се чудя Rolling Eyes

Благодаря предварително  bouquet
Чакам ги,надявам се да са вече в превозвача.Когато пристигнат ще дам отзиви. Иначе за G-star имам ботуши и си отговарят .

# 534
Винаги съм се чудела всички ли гумени ботуши са толкова калпави? Държат студено и тежат.
Държат студено в студено време. Запаряват в топло, няма как да се проветряваш през гума, дори и да е с термочорап. Шолките не са тежки и трябва да се вгледаш, за да схванеш, че е гума. Крокса не запарява. Сигурно защото петата и нагоре не е гума. Или заради материята на чорапа, не знам. Но и скъпи, и евтини изцяло гумени ботуши, се държат по един и същи начин на краката.

# 535
  • Габрово
Пуснах късния следобед една поръчка през немския сайт, но май имам проблем.  newsm78

Малко по-късно са ми пратили мейл, че има проблем с картата ми, и че плащането не е успешно. Реших, че сигурно съм сбъркала някоя цифра, въведох пак картата. Проверявам си след половин час сметката, 50 евро (колкото беше поръчката) липсват. Окей. Два часа по-късно проверявам пак - още 50 евро липсват.  Shocked На някой случвало ли му се е така да си дръпнат 2 пъти пари?  Rolling Eyes В понеделник ще им пиша мейл, ако няма никакво движение, но реших да попитам.  Flutter
Веднъж имах подобна случка в амазон, но хората реагираха и без да им пиша и ми преведоха грешно изтеглените пари.  Rolling Eyes

# 536
# 537
  • Sofia
missing, сумата е само блокирана, не е изтеглена. В понеделник се обади на банката да се разбереш какво искат, за да отболкират едната по-бързо  Peace

Вчера ви четох в движение, че пътувах - зелените Момино са ми малко не на 100% като цвят и модел, но са толкова изпипани и цената им за тази марка е толкова добра, че ще красят колекцията ми  Mr. Green Ще намеря кога и как да ги обуя  Peace

# 538
Няма да купувам гумени ботуши.
Недей  Naughty по-добре си купи някакви, които да не са много скъпи, дори да не те кефят на 100%, но да са кожени, с топъл хастар  Peace

Ани, зелените ми харесват с това, че са различни  Hug А чантата - Тази ли е онази бежовата крос-боди, която търсиш от половин година, или търсенето продължава ? Mr. Green  Hug

Missing, не се притеснявай, ще ти върнат парите, стават такива грешки и ги блокирват по 2 пъти, но до 2-3 дена ти ги "връщат".

На мен ми лисват постове с добри предложения...
Бижу и Алекса рядко се включват  Confused

# 539
  • Габрово
aniK, *Мариана*, благодаря.   bouquet

И аз си мислех, че няма кой знае какъв проблем и просто трябва да изчакам малко... но реших да питам, как така ще ми вземат пари два пъти, габровка съм все пак!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт