Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 903
  • 563
  •   1
Отговори
# 60
Последната ми придобивка са едни домашни чехли, които похвалихте тук.Какво да кажа - най-удобните чехли, които съм имала и след близо месец носене изглеждат така, както ги  получих.
Иначе  още се оглеждам за боти или ботуши.

# 61
  • Варна
За сега само запис Hug

# 62
  • Сф

Мира, точно тези пък в немския Амазон бяха паднали до 42-43 евро. Аз също ги чаках, накрая взех друг модел на ЕССО, и те взеха, че ги намалиха. Ама късно беше либе за китка вече Grinning.

Малко ми е досадно в амазона да ровя, нещо се издразвам и рядко там следя Tired А и 80 лв не ми се дават, чакам да паднат на 60тина  hahaha hahaha Едва ли, най- много да свърши моят номер . Ти кои взе? Simple Smile

# 63
Бижу, надявах се да се включиш и да дадеш акъл дали ще ми станат  Hug Тотално ме отказахте.

Оффф, и да ви споделя по кои сандалки въздишам цяло лято, ама още чакам да ги намалят  Heart Eyes
http://www.javari.de/SCULPTURED%20SANDAL%20237043%20T-Spange%20T … refURL=/mythings/

Мира, точно тези пък в немския Амазон бяха паднали до 42-43 евро. Аз също ги чаках, накрая взех друг модел на ЕССО, и те взеха, че ги намалиха. Ама късно беше либе за китка вече Grinning.
Точно тези успях да хвана в немския Амазон за 34 евро за майка ми, направо е във възторг от тях.

Пуснах си тези кецки на Bugatti малко 'е е яд, е докато се натуткам ги вдигнаха. Бяха около 34 евро, ама като видях, че скачат и не се въздържах.  ooooh! Crazy

# 64
  • София
Мерси Simple Smile Аз много се чудя за размера, че крачето й хвръкна тази година, стана 19см., а много ми се иска сребристото, а само 31-ви има, а май-май е за 32, остава черното като вариант.

Кой си взе тези Cashott, как са, как им върви размера?

Аз гу получих тези Кашоти в черно, 39 номер. Страхотни са: меки и удобни. Изглеждат точно като на снимката. Според мен са малко уголемени и стават за широк крак. Моя етесен, но с лепенките компенсирам, а за лекия аванс на дължина не ми е проблем - предпочитам така отколкото да ми е притискат палеца. Стелката се вади и измерена с улетка е 25,6 см.

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 21:29 от Mimoza83

# 65
  • Варна

Кой си взе тези Cashott, как са, как им върви размера?

Аз гу получих тези Кашоти в черно, 39 номер. Страхотни са: меки и удобни. Изглеждат точно като на снимката. Според мен са малко уголемени и стават за широк крак. Моя етесен, но с лепенките компенсирам, а за лекия авант на дължина не ми е проблем - предпочитам така отколкото да ми е притискат палеца. Стелката се вади и измерена с улетка е 25,6 см.

Щом е така и аз искам такива.. Ама май няма...  newsm78

# 66
  • Варна
Аууу супер, плащам ги тогава. Ако са ми големи все някоя босоножка ще ги отнесе. За 48 евро съм ги хванала с доставката. 38-ми номер.

Какво стана с кода в немския Амазон, май няма нищо вече или? И кода с абонамента не върви май...

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 22:25 от Toni_baraboni

# 67
# 68
И аз да се запиша...
Получих ги най-накрая тези Indigo Gina - http://www.amazon.de/Indigo-467-131-M%C3%A4dchen-Stiefel-Membran … words=indigo+gina, моите са за плавници - 42 номер.
В никой случай не съм очарована от качеството, макар че за 20-те евро, за които ги взех, биват. За размера си стават, като изключим едно шевче отпред точно на глезена, което е дразнещо, но... иначе ципът даже се заципи на тлъстото ми прасче, т.е. доста са разтегателни и нормален човек с нормален крак може да обуе вътре освен себе си, също и дебел панталон или дори дебел ватиран-гумиран гащеризон примерно.
Доколко не пропускат... ще проверим, като позавали по-хубавко, ще ги разнося. Определено топлят.

# 69
Какво е мнението ти за тези ботушки, като размер как са, защото пише че са една идея умалени?
Ако може да измериш стелката доколкото може или поне отвън подметката?

Такива ботушки си купих от Метро за 36 лв,. перфектно качество, топли, удобни. Използвам ги за планината, когато ходим на ски.
Повечето неща ми се виждат твърде неизгодни, особено по-елегантните модели. Скоро май няма да се възползвам от javari  Crossing Arms

# 70
  • Варна
Аууу супер, плащам ги тогава. Ако са ми големи все някоя босоножка ще ги отнесе. За 48 евро съм ги хванала с доставката. 38-ми номер.

Какво стана с кода в немския Амазон, май няма нищо вече или? И кода с абонамента не върви май...

Ако са ти големи свиркай моля те  Simple Smile отдавна търся черни а тези ми допадат.

# 71
Нещо оф топик....

Аз казах в амазонската тема, но мисля че и тук ще ви заинтересува.

Открих този сайт:

http://www.limango.de/ Нещо като Випа е. Има доста изгодни акции. Аз си поръчах разни дрехи за планина и ски. Поръчах на адреса на Г. Малко бавно ги шипват, но има тракинг с Хермес. Тъй като се регистрирах през линк от сайта my toys получих код 15 /50 евро. След това незнайно на какъв принцип получих още доста подобни кодове - 10/40, БД и т.н. В момента има акция на обувки Белмондо.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 09:09 от Анонимен

# 72
  • София
Примък. Ако някой попадне на добре намалени момичешки обувки/полуботи, между 26,5 до 28 номер да споделя линкове Simple Smile. Скоро малката ще остане боса,за този сезон.

# 73
Dzuls   bouquet

Чакам си тези, срокът им уж беше 17.10.2013, но още ги няма.
И тези също се надявам да доставят тези дни.
Чакам намаленията на ботуши, дамски и мъжки съм набелязала Praynig

# 74
.

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 10:51 от LilaC

Общи условия

Активация на акаунт