Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 985
  • 563
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Banshee, направо да се метнем до Пловдив на Русалчето на гости  Peace

Аз взех Convers-а - десният има малко лепилце отгоре, ще го махна  Peace UK4 са, но не ги чувствам големи, а на самия етикет пише Евро 36.5. Добре са като размер - бойнички са, харесват ми. От моделът Чък Тейлър в магазина успешно ми станаха 3, 3.5 и 4  Grinning СНИМКИ Peace

# 181

Аз взех Convers-а - десният има малко лепилце отгоре, ще го махна  Peace UK4 са, но не ги чувствам големи, а на самия етикет пише Евро 36.5. Добре са като размер - бойнички са, харесват ми. От моделът Чък Тейлър в магазина успешно ми станаха 3, 3.5 и 4  Grinning СНИМКИ Peace

Shocked само на нея ли Thinking Crossing Arms

# 182
Anik  защо не им пишеш.. може да ти дадът някакъв refund или код нещо  Thinking  Peace

# 183
Здравейте момичета, има ли някакъв начин за търсене в джавари за ботуши или боти, които да са за по-широк прасец, по-свободни, може да не са до коляното чак?  Hug

# 184
Здравейте момичета, има ли някакъв начин за търсене в джавари за ботуши или боти, които да са за по-широк прасец, по-свободни, може да не са до коляното чак?  Hug

Има вляво като задаваш критерии за търсене "weit", но не съм убедена, че се касае за широки в прасеца ботуши, твърде вероятно е да е за широчина в ходилото newsm78

# 185
  • Пловдив
Banshee, направо да се метнем до Пловдив на Русалчето на гости  Peace

Аз взех Convers-а - десният има малко лепилце отгоре, ще го махна  Peace UK4 са, но не ги чувствам големи, а на самия етикет пише Евро 36.5. Добре са като размер - бойнички са, харесват ми. От моделът Чък Тейлър в магазина успешно ми станаха 3, 3.5 и 4  Grinning СНИМКИ Peace
 bouquet С най-голямо удоволствие ще ви посрещна и помогна в оф-лайн шопинга  Mr. Green А ето и спаркинг айс ще помага ... и други майнички ще се включат  Joy
Много са бойни Convers-а  Heart Eyes Честити и със здраве да ги носиш /ако им остане ред  hahaha/ Малката щерка ги мерна и веднага  Shocked ... искам гиии ...  Laughing
Elirost, тази чанта и аз си я загледах сериозно  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 19:49 от Rusalka:)

# 186
  • sofia
Някой да е мернал някъде намалени ботушки за момче, кожени, 24 номер?  Grinning
Търся аз, но нищо изгодно не откривам.  Crossing Arms

# 187
  • Варна

Аник пробвай с обикновена ученическа  гума това го видях при обущарят едни път. Peace

# 188
  • Sofia
desuri  Hug Ще пробвам  Peace MIVA06, писах им аз, кЪк  Twisted Evil
BTW с ученическа гума съм махала успешно черни следи от подметка, които се получават при ходенето от удрянето на единия крак в другия (на петата от вътрешната страна  Peace)
Останаха ми да чакам Area Forte, Momino, Greenbuury от limango (там изглеждаше по-готина и на половината от тази цена), Brakkies за малката, пантофите Fischer и ниските Converse, за които засега съм отворила кейс за неполучени обувки, защото проследяването не води до никъде, а и при Габко ги няма вече десети ден  Crossing Arms

Любима наскорошна придобивка е тази чанта Religion  Peace От там чакам освен няколко парцала, и тези обувки - грозноватички изглеждат, а и обувките от сайта не блестят с качество (макар да имам едни любими Асос боти на ток), но реших за тази цена да ги видя на живо  Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 06:43 от aniK

# 189
  • София
aniK, Momino отговарят ли като номер?

# 190
  • София
Аник, много ми харесват Момино, ще чакам отзиви като ги получиш.  Hug

# 191
  • Austin,TX
 АниК  HugMomino са  Crazy, жалко , че № 37-38 е толкова скъп, но ще ги следя  Whistling . Аз миналата седмица получих ТНЕ Чанта  Party Caterina Lucchi, чакам още едни кецове  и ботуши Airstep - от немския ибей  Wink . В сряда са пристигнали при превозвача, но са останали за следващия курс  ooooh! .
Ето снимки на чантата, в действителност цвета е по- сив, ухае на кожа и съм очарована от детайлите и изработката  Heart Eyes

# 192
  • Sofia
Аник, много ми харесват Момино, ще чакам отзиви като ги получиш.  Hug

ТУК даже по-добре се виждат  Peace Метнах ги от javari до UK адрес и се махна ДДС-то, защото са от детската секция, а доставката е безплатна - върза се много добра за тази марка цена. Нашият номер беше 141.95. На следващия ден му вдигнаха малко цената, но минус 19% пак е ОК  Peace
magina, според коментари за други обувки от марката би трябвало да отговарят  Peace За тези ще знам следващата седмица, вчера са тръгнали с курса от UK  Peace
ПаршуМHug Hug Hug Да ти е честита!!! С много  пари и пълни карти да я пълниш - завиждам благородно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ботушът е страхотен, да го покажеш, като дойде. Най-мразя да изпусна курса за 1 ден  Twisted Evil

# 193
  • София
Аник, супер и цената им е добра, запазвам си ги в уиша.  Wink

Паршум, ботушите са жестокии.  Crazy

Момичета, често ли зареждат във Випа с Liebeskind?
Дебна една чанта, а от скоро отварям сайта.

# 194
ПаршуМ,е те това е моят ботуш Heart Eyes ИСКАМ ГО! За толкова ли го взе? Боже,разкошен е!!! Помните ли веднъж исках и търсех едни ботуши отгоре се закопчават с копче като тик-так-ето гииииии!!!!! само дето тези,които аз обяснявах отпред май имаха Х-чета(шев),но тези са по-добри Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт