Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 934
  • 563
  •   1
Отговори
# 195
  • Austin,TX
 HugМерси aniK   Heart Eyes, струваха си всичките перипети през, който минах за да я купя  Sunglasses. Ботуша го чакам с нетърпение, и ще покажа снимки  Peace.  Надявам се да е толкова интересен, колкото на снимките  Crazy
Иля sparkling eyes  Hug , взех го за малко повече от 81 Е/ нови с кутия/, № 37, но четох коментари за подобни, че са леко уголемени и силно се надявам да ми станат   Wink

# 196
HugМерси aniK  Heart Eyes, струваха си всичките перипети през, който минах за да я купя  Sunglasses. Ботуша го чакам с нетърпение, и ще покажа снимки  Peace.  Надявам се да е толкова интересен, колкото на снимките  Crazy
Иля ,  sparkling eyes  Hug , взех го за малко повече от 81 Е/ нови с кутия/, № 37, но четох коментари за подобни, че са леко уголемени и силно се надявам да ми станат   Wink

ПУ първа,ако не ти станат да са за мен Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Аз съм 37-ми,но и в по-голям ще се навра Mr. Green

# 197
  • Austin,TX
 Twisted Evil, ДАНО ми станат, иначе  sparkling eyes няма проблеми  Hug Heart Eyes

# 198
  • София
Паршум, а ако случайно са ти малки, да ме имаш предвид.  Flutter Hug

# 199

Шшшшттт,ти къде Naughty АЗ съм първа Naughty Naughty Naughty Mr. Green Има го черно на бяло Mr. Green

# 200
  • София

Шшшшттт,ти къде Naughty АЗ съм първа Naughty Naughty Naughty Mr. Green Има го черно на бяло Mr. Green

Спарки, ти си първа, разбира се.  Wink Аз да се впиша, защото съм 36, а ти 37 и ако са умалени случайно и на теб не ти станат съм втора.  Crazy

# 201
  • Sofia
Хайде, аз след вас, ако са умалени, но едва ли  Hug
Аз пак съм с трагедия - давайте акъл ТЕЗИ миналата седмица някой ми ги прибра и сега се появиха в Амазон - метнах ги с празна карта до УК адрес на доста добра цена... То какъвто и акъл да мис е даде, аз съм ги решила - ще откача вече от обувки  Crazy (и чанти)

# 202
Caprice мокасинки добре намалени.

# 203
Аз пак съм с трагедия - давайте акъл ТЕЗИ миналата седмица някой ми ги прибра и сега се появиха в Амазон - метнах ги с празна карта до УК адрес на доста добра цена... То какъвто и акъл да мис е даде, аз съм ги решила - ще откача вече от обувки  Crazy (и чанти)
В любимия ми зелен цвят - глас "за".
Стига да се носят, разбира се Simple Smile

# 204
  • Austin,TX
АниК, Momino- то е,страхотно  Crazy Аз бих го купила веднага  Whistling, даже знам точно с коя чанта бих си го носила  Heart Eyes, а и щом е  на добра цена  Peace

# 205
Обувки повече не ти трябват,обаче тези зелените са много хубави,как да не съгреши човек!Пък да не са ги правили такива сладки,ти каква вина имаш?! Wink
Не им виждам цената,но щом казваш,че е добра-честито предварително.А следварително-снимчици да си изплакнем окото!И удобнички изглеждат...много ми харесват!

# 206
  • Sofia
 Hug Hug Hug Малко ми трябваше... или почти нищо, за да ги платя - от доста време ги гледах и чаках да намалят, после някой ги прибра, а аз си ги запазих да чакам да ги освободи .
С други ще се разделя, да освободя място за тези  Peace

# 207
Ани, такива зелени си нямаш, така че ти се полагат  Hug Ама да не вземеш сега да се стискаш и да не ги носиш заради подметката от гьон  Naughty с една кафява чанта си ги представям аз...

Паршум, чантата охае на качество... само по снимките, пък на живо..  Crazy със здраве да я носиш! От сега честито за ботушките, много са готини (и на добра цена  Wink ) ! И аз харесвам такива, влизат ми в графа "странно-красиви" на пръв поглед имат нещо което само ми задържа погледа, без да ги харесвам, после си давам сметка, че са доста интересни и им виждам "вътрешната красота"  Mr. Green няма да се нареждам, защото със Спарки ще трябва да си разделим по 1 ако са ти малки  Laughing

И аз да се похваля, че спечелих една чанта Marc O'Polo в ибей  newsm44

# 208
Привет в новата тема  Hug
Някой случайно да има кодче за испанския buyvip, което няма да ползва? С молба да ми го изпрати на лични   bouquet

# 209
Ако на някого му се гледат извънсезонно сандали:страхотни.Наситен цвят между корал и оранж.Леки,мека кожа,антишок подметка.Както знаем,в едни сандали най-важни са пИпИрудитИ Laughing.Тези насекоми,които изглеждат от плат,всъщност са чиста кожа,обърната обратно с хастара и са поръсени с малки розовозлатисти топченца.Не е кич,а супер свежо и лятно(първата ми асоциация беше с любим летен лак,ярък и подчертаващ тена).Пише,че са правени в Италия.Харесвам и препоръчвам.

Greene,мисля,че кодът BUYVIPON  още намаля 10 от 50.

Общи условия

Активация на акаунт