Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 45 938
  • 563
  •   1
Отговори
# 240
k a t r i n, тез МОМИ са 37 номер, но уголемени - отговарят на 38, стелката е почти 25 см ... ъ-ъ-ъ и  тесни в прасеца, но ще си ги нося  Twisted Evil 

# 241
The ant has..., прекрасни са ботушките!
Със здраве да си ги носиш, както и всички останали дами с нови придобивки!    bouquet
Тъмносини са, нали, че слънчице блести в тях и не мога да преценя, но тук една хубавичка и голяма, тъмносиня чанта ми виси в уиша, ако ти харесва като модел, в момента е доста намалена в сравнение с първоначалната цена. Както и тази пак на същата марка.

# 242
  • Където е сърцето
http://www.amazon.co.uk/G941Db-Wrangler-Graylock-Suede-Dealer/dp … rangler+shoes+men
Пуснах тези ,който ги дебнах от няколко месеца.Бяха на 79 лири.

# 243
За теб или за мъжа ти??

# 244
  • Където е сърцето
Е как за мен,те нали са мъжки newsm78 Споделям ги,че са изгодна сделка мисля.

# 245
Именно!
В последния момент видях,че са мъжки и уголемени.
Добре, че не ги поръчах...
Иначе са страхотни. Ако 6 отговаряше на 39, веднаги ги грабвах...за себе си..... Embarassed

# 246
http://www.amazon.co.uk/G941Db-Wrangler-Graylock-Suede-Dealer/dp … rangler+shoes+men
Пуснах тези ,който ги дебнах от няколко месеца.Бяха на 79 лири.

Ей,много кефят тия Вранглер. Жалко,че няма дамска номерация от тях,а моите мъже не носят такъв тип.
Аз съм фен на марката,железни са им обувките.
sunshine3,къде видя,че са уголемени? Моите всички си отговарят.

The ant has..., направо получих сърцебиене като ти видях МОМА-та,нямам думи за квалификация!

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 23:40 от sasi6

# 247
  • Варна
k a t r i n, тез МОМИ са 37 номер, но уголемени - отговарят на 38, стелката е почти 25 см ... ъ-ъ-ъ и  тесни в прасеца, но ще си ги нося  Twisted Evil 
Сигурно ще се поотпуснат! Страхотни са, с кеф да си ги носиш   bouquet

# 248
Ами оотворих таблицата с мъжката номерация и там така пише, че 6 отговаря на 40...

# 249
  • Sofia
Сънувах ги МОМА-та на The ant has... Crazy Sansibar имат хубави тъмно сини кожени чанти, но Амазонци от няколко дни вдигнаха всички цени и ще трябва да чакаме  Crossing Arms
desespere, огледай Greenburry, те са в такива цветове, а в limango  са на добри цени. Най-много харесвам серията има Billy the Kid, но са доста скъпички. Тази е на приятна цена (за разлика от Амазон). Аз до края на тази седмица чакам същите цветове, но вариант shopper и ще я снимам и покажа  Peace

# 250
Бижу, АниК, k a t r i n, благодаря Simple Smile
Ясно е, че ще се чака...
Синьото е много особено, с лек петролен нюанс, на изкуствена светлина са почти черни, много трудно ще се намери нещо подходящо, мислех си да търся в кафяво, като каишките  newsm78

# 251
  • Sofia
Бижу, АниК, k a t r i n, благодаря Simple Smile
Ясно е, че ще се чака...
Синьото е много особено, с лек петролен нюанс, на изкуствена светлина са почти черни, много трудно ще се намери нещо подходящо, мислех си да търся в кафяво, като каишките  newsm78

Да, и аз си мислех за кафяво също, а освен това самите боти са акцент, не е нужно да се съчетават толкова  Peace

# 252
  • Варна
The ant has... честито и от мен Simple Smile Това са ботушите които следих месеци, бях ги пуснала с празна карта и ги отказах .... на 145 евро. Както и да е, честито! За чанти не мога да помагам, никога не си връзвам чантите с обувките ... за чантите си купувам ръкавици, шал, чадър, колан ... такива неща. Sunglasses

# 253
# 254
  • София
Понеже съм "нова" в пазаруването от amazon и javari /от около месец/, искам да попитам защо така се вдигат цените на пролетно-летни обувки по никое време?Такава ли им е практиката? Аз очаквах да намаляват-зимата ще започне всеки момент. Едни балеринки, които си бях харесала, докато ги взема, за един ден от 28 евро станаха на 99.

Общи условия

Активация на акаунт