Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 64 от 20.10 до 10.11.2013

• 46 009
  • 563
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря  Hug
пуснах тези тези мисля, че цената е добра като гледам от колко са намалени  Mr. Green

# 436
  • Там, където ме обичат
Момичета, да попитам, ако някой има код за английския амазон и няма да го ползва, дали ще го сподели? Praynig

За колко време ви пристигат поръчките от немското джавари?

# 437
Подариха ми ... обувки! Laughing
Моята приятека, която чудесно знае колко обуща имам, ми подари разкошни и удобни пантофки, много мекички. Heart Eyes

Честити красоти на всички, сразихте ни просто!  bouquet

# 438
Много ги мисля тези. От доста време заглеждам ниски кецки в беж. Колко време изчакваха във ВИП-а за плащането?
Скрит текст:
Видяхте ли, че пише с малки буквички, че доставката е безплатна на някои артикули? Така ли е наистина?

# 439
  • Sofia
Пише безплатна доставка на артикули над 100Е  Peace (ако си видяла друг, дай линк, да ги разконспирираме)  Mr. Green
Ще те чакат 5 дни със сигурност  Peace Hug На мен ми се виждат скъпички тия кецки, на фона на цените, на които до скоро купувахме по-интересни Airstep в Амазон, но си мисля, че ще са хубави.
Много кецове получих и се опитвах да не се впечатлявам от Airstep, но от всичките, които имам, тях най-много ги харесвам  Peace Ти метна ли бордо ботите?

# 440
Anik, отдолу, под цената, със * и ситни буквички, може и аз да греша. Немския ВИП, направо ми скапва РАМ-а и избягвам да го отварям.
И на мен ми се виждат скъпи, нооооо ще ги мисля, иначе си права, до скоро доста по-приятни им бяха цените. Тези ми харесват, защото хем са семпли, хем не са прости гуменки. Thinking
Изтървах бордото и ме е яяяяд ooooh!
Качеството на Airstep е наистина много добро, след 10 носения пак миришат на кожа Flutter

Едно Мазе на приятна цена с по-нормални размери, ако беше по-голямо, нямаше да го бавя много Wink
Аз се сдобих с Орегон/ модела/ и направо ми прималява от кеф. Намерих си моята чанта най-накрая Heart Eyes Heart Eyes

Сега отивам на бач, пък вие по-умерено с пазаруването! Crazy

# 441
  • Sofia
Goddess, радвам се, че Орегона попадна в ръцете на ценител Hug На това Maze другото са му сбъркани размерите. Реалните са 50х20х20 . Вчера писах на продавача да ми каже кои са верните размери - това е отговора:

the Bag is not here (Store at Amazon FBA Warehouse), so i cannot messure it for you. But it looks that the information that is written at Javari iscorrect because our figures are not realistic. I am sorry please consider the javari sizes to be right.

Направо си е huge  Crazy

Аз повече няма да пазарувам, но чакам още няколко хубави неща

# 442
Ще ме побъркате с тия Мазета Laughing, от много зяпане закачих тази http://www.amazon.de/Maze-MBA-23-Padua-401-Umh%C3%A4ngetaschen-5 … amp;keywords=Maze на прилична цена, не че много припирам, но си търся голяма обемна чанта за щрапосване из чужбините, а тази изглежда добре, за разлика от синичката... newsm78, ще повиси, ще я помисля...
Иначе вчера имах забавна разправия с немския вип - излязоха ми в листата на чакащите едни ботушчета Камелки актив, на 26 евро, който грабнах (знам, че са уголемени, тамън...) и на касата излизат по 65 евро... увесих аз поръчката на празна карта и им писах, че навсякъде са 26 - в уведомителното писмо, на страницата на ботушката, в кошницата докато са, само като се плащат са по-скъпи - веднага ми ги "нагласиха" с извинение. Влизам малко по-късно и гледам, че стоящият в кошницата ми чифт вече си струва 65 евро... т.е. тяхна грешка явно са били 25-те евра, но пък - радост за моите кракоплавници ще има... за 25 евро как да изтървеш камелка активка, мм?

# 443
  • Austin,TX
Аз повече няма да пазарувам, но чакам още няколко хубави неща
Имам дежа вю  Mr. Green Между другото, попаднах на намалени дънкови чанти DIESEL  в немския и английския амазон
Само продавача да беше амазон /и да бяха малко по- евтини/, може би щях да се изкуша с някоя  Thinking
Goddess, честито ти Maze  Heart Eyes

# 444

За колко време ви пристигат поръчките от немското джавари?

4-5 дни обичайно, случва се и седмица да се чака. Зависи дали са пратили с куриер или пощи.
Получихме тези кецки за една девойка, симпатични, отговарят си на номера.

# 445
  • Sofia
Камиче, тази чанта сигурно си я видяла на снимки върху човек - бая големичка е, но щом такава ти трябва... За цената на Камел-а - във ВИП-овете нещото си стои на цена от стара кампания, докато не го вкарат в нов раздел с нова цена. Така ми се промени цената на едни дънки Мейсън Скоч от стара кампания, защото ги бяха вкарали в "Панталони и нещо си", но изровени в старата кампания, те са си на старата - по-ниска цена, т.е. налични са на две места с различни цени  Peace Добре, че си се броила  Hug

# 446
  • България
 Момичета, имате ли опит с тази марка: Pantofola d'Oro - какво е качеството, отговарят ли си на номера?

# 447
  • София
Здравейте

искам да поръчам този мъжки колан, и понеже е за подарък, ако някой от вас го е получил вече,, моля да сподели за качество и опаковка

http://www.amazon.fr/Tommy-Hilfiger-Ceinture-Homme-Schwarz/dp/B0 … mmy+Hilfiger+belt

също така и тези два портфейла
http://www.amazon.de/Maitre-Portemonnaie-06-32-01143/dp/B007XNTE … ene+Portemonnaies
и
http://www.amazon.de/Pierre-Cardin-Ornament-33834-Unisex/dp/B007 … m+%28B+x+H+x+T%29

# 448
Само за нови клиенти: Отстъпка от 10 евро за поръчки над 40 евро в amazon.de - код FASHION1
Важи до 18.11.2013

# 449
Аз доста време ви изпуснах, ама не мога да си износя чепиците доживот, а тука сте такива изкусителки. Гледам доста стари стоножки сте си още боси.  Laughing
Та пуснах от немския амазон два чифта кецки:
за мене 41 - http://www.javari.de/Skechers-Escapes-Petunia-22206-Damen-Sneake … p;nodes=344075031
и за диването 32, дано се намъкне, че нямаше 33 - http://www.amazon.de/Red-833-231-M%C3%A4dchen-Schn%C3%BCrhalbsch … id=A3JWKAKR8XB7XF

Общи условия

Активация на акаунт