8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 213
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 125
Хубавица, ама си личи, че е серт.

# 1 126
лошо няма! тъпо е слабохарактерна хубавица. блудкаво ми е някакси.

# 1 127
В България добре хранените жени минават за дебели, а слабите ни всъщност
са доста недохранени. Затова и е масово да се качват 20 кила с бременността.

Аз пък съм забелязала, че масово се облича неподходящо народът. Ако имаш паласки (дори и минимално отпуснат корем) не е най-добрата идея да сложиш къса блуза и панталон с ника талия, например.
Ако си по-едра, може и с клин да изглежаш добре, но трябва да го съчетаеш подходящо с горната дреха.

# 1 128
Леле, Елена Ди била съвсем млада жена, а аз я мислех 40+
И аз хаха. Звучеше ми сухо и нравоучително, докато се заяждаше с мен. Пък тя лична хубавица.
Ха-ха-ха, вие ме разбихте- 40 + Grinning
Нравоучително ли звуча?
Просто така си говоря, иначе съм  много весел и добродушен човек. Laughing

# 1 129
Мамасита живяла ли си като дете в Куба?

Как разкри тайната ми? Аз съм едно от незаконните копелета на Фидел Кастро...

Сега като се замисля, обикновеността не винаги е добродетел. Виж Майли Сайръс,
отвсякъде бие скучната стара Дева Мария...

# 1 130
Хубавица, ама си личи, че е серт.
Серт съм, да.
Чудих се, ако се опиша така дали ще знаете значението на думата.
Иначе благодаря за комплиментите.  bouquet

# 1 131
Ох, да, напъните на Майли да е бунтарка са ми много жалки...

# 1 132
Леле, Елена Ди била съвсем млада жена, а аз я мислех 40+
И аз хаха. Звучеше ми сухо и нравоучително, докато се заяждаше с мен. Пък тя лична хубавица.
Нравоучително ли звуча?

Ходи сега се обяснявай,че нямаш сестра Mr. Green

# 1 133
  • Kопенхаген
Mamacita, като гледам добре са те отгледали, широката блузка няма как да скрие любовните ти дръжки  Grinning

В никакъв случай не си слаба, за каквато ни се натрапваш / слаба е Касита напр./ телосложение с тук там извивки.

# 1 134

Нравоучително ли звуча?

Хубави крачета Simple Smile

# 1 135
  • Варна
В България добре хранените жени минават за дебели, а слабите ни всъщност
са доста недохранени. Затова и е масово да се качват 20 кила с бременността.

Аз пък съм забелязала, че масово се облича неподходящо народът. Ако имаш паласки (дори и минимално отпуснат корем) не е най-добрата идея да сложиш къса блуза и панталон с ника талия, например.
Ако си по-едра, може и с клин да изглежаш добре, но трябва да го съчетаеш подходящо с горната дреха.
А бе, запасано от дълбок панталон шкембе не е най- приятната гледка. Истината е някъде по средата.

Вие не сте добре, какви кусури и намирате на Мамасита? За мен си е съвсем нормална жена, в никакъв случай не е дебела.

# 1 136
Мамасита живяла ли си като дете в Куба?

Как разкри тайната ми? Аз съм едно от незаконните копелета на Фидел Кастро...

попитах най-сериозно, но...карай. Wink

# 1 137
Mamacita, като гледам добре са те отгледали, широката блузка няма как да скрие любовните ти дръжки  Grinning

В никакъв случай не си слаба, за каквато ни се натрапваш / слаба е Касита напр./ телосложение с тук там извивки.

Не казвам, че съм слаба- а че стоя в граници, и то докато се наслаждавам на живота. И знам
как да стоя в тези граници много дълго време.

Например, мога да забременея и да не кача 30 килограма, защото имам самоконтрол и
резерви, за да не ми се прияжда всичко пред очите ми (признак за липса на добро хранене).

Не си разбрала още, че не коментирам толкова външната форма (тялото варира според
сезон и дейност, ако се снимам след седмица в планината, мога да мина и за фитнес модел)-
а за вътрешната субстанция зад формата.

Паласките съм ги изгаряла и за ден в планината.

Но виж три дни след Коледа- има си ги.

# 1 138
Например, мога да забременея и да не кача 30 килограма, защото имам самоконтрол и
резерви, за да не ми се прияжда всичко пред очите ми (признак за липса на добро хранене).

Това не знам дали се дължи на самоконтрол. Аз първия път качих 12, втория 9-10, но не помня да съм се самоконтролирала. Просто не ми се ядеше повече от обикновено, даже на моменти хич не ми се ядеше.

Мамасита, и аз мисля, че не си от слабите, а от нормалните. Въпреки че с тези дрехи трудно се вижда. Ако може някой гол крак да покажеш, като сте тръгнали да показвате  ...  Mr. Green

# 1 139
      60 жени в работно време се вълнуват от невероятно важния въпрос, заел седемдесет и кусур страници! После защо България била на последно място в ЕС! Простете за спама, няма да се повтори!

Общи условия

Активация на акаунт