8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 988
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 575
Дона съм я виждала само един път,хубава е .Все изпускам Касита Crossing Arms

Интересно ми е да разглеждам снимки,клюкарка съм,какво да направя Laughing

Мадам,наистина никога не е късно,започвам и аз(от утре)

Заповядай при нас в темата за тренировките в дом.условия  Hug

# 1 576
Промяната на храненето е само едната част. Другата е спортът. Едно трябва, задължително е да върви с другото. Иначе резултати няма.
В деня на започване на някакъв вид контрол над храненето, започва и спортуването.
И едното, и другото не трябва да се правят самоцелно.
Идеята не е да се свалят 20 кг. и кожата да се отпусне като на шарпей. Идеята не е и да се спортува до пълно изтощение, а след това да се почерпим с пица, баница и боза.
Ето, и сега със сериозен здравословен проблем, намерих подходящи упражнения и начин на хранене, които да спазвам. Винаги има начин и никога не е късно.

Пурко, аз съм на аватара. Ето ме.

# 1 577
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво, броим колко пъти сме се показвали ли Joy? Съдейки по колекциите, които уважаемите съфорумки си правят, все тая дали си се показала веднъж, или сто и веднъж. Затова и аз клоня към сто и веднъж Mr. Green. И хич не ми пречи да гледам на Шанталчето дупето във всяка такава тема. Хубаво е и си струва показването.
Дона и Инфантилна съм виждала десетки пъти, нищо че говорят за синдроми. Инфантилна бих гледала до безкрай Heart Eyes.

# 1 578
  • в рока
Благодаря,Смоуки  bouquet

Именно ,Каси.Аз не искам да смъквам килограми-171 см съм и варирам плюс  инус 2 кила около 57-58.Но искам да се стегна,а и се тъпча като за последно с нездравословни неща ooooh!

# 1 579
Съдейки по колекциите, които уважаемите съфорумки си правят, все тая дали си се показала веднъж, или сто и веднъж.
Ти това сериозно ли го казваш?
Що за болен мозък ще колекционира чужди снимки? Shocked

# 1 580
Съдейки по колекциите, които уважаемите съфорумки си правят, все тая дали си се показала веднъж, или сто и веднъж.

Mr. Green

Че то половината си другаруват/ме във ФБ и снимки е лесно да се открият.

# 1 581
Е как всеобща тайна е, че имало съфорумки, притежаващи подобни колекции, мятали се снимки на лични и т.н.
Аз лично не съм получавала никога- нищо, та не знам колко е вярно...

# 1 582

Mr. Green

Че то половината си другаруват/ме във ФБ и снимки е лесно да се открият.
То, че е лесно, лесно е. И аз съм засичала съфорумки сред приятелите на мои приятели, разпознавам ги по снимки, които са показвали тук.
Ама да тръгнеш да събираш снимки целенасочено трябва да не те слуша главата.

# 1 583
Е как всеобща тайна е, че имало съфорумки, притежаващи подобни колекции, мятали се снимки на лични и т.н.
Чувала съм го, но мислих, че е някаква закачка, шега...

# 1 584
  • в рока
И аз съм чувала,ама не съм си подмятала с никой снимки Rolling EyesС каква цел.Нямам на никой фейса,освен на Кристал,с която сме градски

Верно,каква е целта на колекционерите?

# 1 585
Да се посмеем.

# 1 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чувала съм го, но мислих, че е някаква закачка, шега...
Не, не е Peace.
Аз колекция нямам, но съм получавала снимки на лични. Трия съвестно като добро дете Laughing.

# 1 587
На кое да се посмеете?
Верно, че тук всеки, който пусне снимка и следва " Ау, Оу, Страшна си", а всъщност хич не е така, ама....
Това ли е забавата?

# 1 588
Аз пък не мога да схвана драмата.
Ако ми хакнете голите снимки и си ги разменяте е едно, друго е да се разменят такива, които човек доброволно е споделил. Че не е приятно не е, но това са рисковете на живото предаване.

Елена, от ирония разбираш ли?

# 1 589
Аз пък не мога да схвана драмата.
Ако ми хакнете голите снимки и си ги разменяте е едно, друго е да се разменят такива, които човек доброволно е споделил. Че не е приятно не е, но това са рисковете на живото предаване.

Елена, от ирония разбираш ли?
Разбирам уж, ама от 1 кратко изречение не можах да схвана.
Пък и съм чела много съфорумки да коментират тези колекции, та реших да питам, да ми се обясни като на малоумна.

Общи условия

Активация на акаунт