8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 818
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 590
  • В Космоса
Аз съм получавала снимка на ЛС само на най-висшата, понеже много мрънках да я видя (още в началото като се впуснах по течението на бг-мамма   Whistling), а тя не благоволява да се покаже, както знаете. Grinning Сега се замислих, тези снимки, които получих дали доброволно тя сама ги е показвала тук или са краднати от другаде... Thinking

# 1 591
  • в рока
Каси,дупе като детско барабнче Flutter

Разбира ,се ,че доброволно си качваме снимките тук Peace
Ама никога не бих дебнала еди кой си ,да му изтегля снимката и после да я пратя на Касита,Дона или Елена и да я обсъждаме.Що?Или следващия път когато обсъждаме кила(след 10-тина дена),да приложа доказателство,че видиш ли,Мамасита не е Ивет Лалова в тялото.Сори,тъпо ми е

# 1 592
Хм, Акаша това не го разбрах.
Тя да си поства нейни краднати снимки ли?

# 1 593
Абе човек колкото и да се крие, скрит не може да остане, затова е добре да не се изхвърля прекалено с вербалните презентации  Simple Smile

# 1 594
  • В Космоса
Дали някога ги е показала така, както ние сега правим или някой ги е взел я от фейсбук, я от някъде другаде и ги разпространява в бг-мамма?

# 1 595
Аа, ясно. Не си ги получила от нея самата, ами от трети лица.
Коя е тази, я дай да я видя и аз  Laughing

# 1 596
Т.е., показват се някакви снимки и някой си ги къта за евентуален бъдещ компромат ли?  newsm78

# 1 597
Вие друга работа нямате ли си, ще ме уморите. Как ли пък ще взема да искам от тая и оная, снимка на трета, па пета, па десета....
Изобщо не ме касае коя как изглежда, честно да призная. Дори женско любопитство нямам към това, само ако стане въпрос в тема, иначе изобщо ми е през....  Wink
Да съм мъж, може би щях да се направя на луд, да се  пробвам, но като не съм мъж, не  разбирам за чий ще ми е да имам снимка на Мимоза 35, примерно, каква ще я правя  Laughing

# 1 598
Абе Шантал, Касита каза по-горе - да се смееш  Simple Smile

# 1 599
Абе Шантал, Касита каза по-горе - да се смееш  Simple Smile
Да искам снимка, за да им се смея ли, бе жена.. Laughing
Е, не съм превъртяла толкова, нямам такава потребност ...

# 1 600
Оф, аз не видях някой да споменава конкретно име, ама нещо Шантал много скочи.

# 1 601
Що да е скочила?
И аз много се изненадах, че някои се забавляват така.

# 1 602
  • В Космоса
Вие друга работа нямате ли си, ще ме уморите. Как ли пък ще взема да искам от тая и оная, снимка на трета, па пета, па десета....

Снимка исках директно от нея, не от друг. На ЛС ме изненадаха услужливо просто. Wink

# 1 603
Що да е скочила?
И аз много се изненадах, че някои се забавляват така.

Имам предвид, че все едно нея директно някой я обвинява, че иска снимки на ЛС, кътка си ги и ги разпрострява. Аз повод за такава буйна ответна реакция, като нейната, не видях. Прилича ми просто на гузен - негонен бяга.

# 1 604
Шантал, не скачай, дай снимка, обещавам да не се смея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт