8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 821
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 45
За мен е малко пухкава. Аз от такова телосложение тръгнах да свалям. Но пък е много магнетична и привлекателна като цяло.  Heart Eyes

# 46
Предлагам жени под 30 да не говорят за килограми Simple Smile
Тамара си е перфектна и кльощавите жени са също толкова непривлекателни, колкото и дебелите!

# 47
  • SA
В крайна сметка, става ясно, че всички тук говорим за жени които са нормални и може би +/-  6-7 кг от нормата.
Защото истинска дебелана е ето тази например:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 21:39 от kameloth

# 48
  • София
Грандиозна простотия.
Заключ, заключ!

# 49
Да, темата е много хейт. Трябва да я комбинираме с темата за бежанците.

Нещо от типа на  " Дебелите бежанци  мюсулмани: ние или те?".

# 50
# 51
Тамара си е перфектна и кльощавите жени са също толкова непривлекателни, колкото и дебелите!
Има и красиви кльощаци. Джулиан Мур, Кейт Бланшет...Ама Тамара си е таман, най-добре е мъжете над 30 да се изкажат Wink

# 52
майтапите се  вие, но аз съм забелязала, че по-пълничките имат далеч повече ухажори от слабите жени. не знам на какво се дължи, но честно казано, винаги ми е било интересно да разбера причината. при все, че всичките ми познати мъже казват, че си ''падат'' по слаби, факт е, че всички движат с поне над 80 кг.

Леле, странни познати имаш.

# 53
Има и красиви кльощаци. Джулиан Мур, Кейт Бланшет...Ама Тамара си е таман, най-добре е мъжете над 30 да се изкажат Wink

В Бг младите момичета имат манията да са кльощави, за това и казах такива да не пишат в темата  Peace

# 54
Още ли има хора, за които "слаба" е равносилно на "гладуваща", и "дебела" с "щастлива".
Пълно щастие има само за единиците, които могат да тъпчат от всичко по много и не качват.  Mr. Green
Много от тия с пълното щастие,дето са слаби,а тъпчат по много,всъщност го повръщат...
В лекарската практика има страшно много такива случаи не само при млади момичета,а
всякакви възрасти,а анорексията ги хваща само единици и обикновено ги дават по телевизията като нещастни случаи...

# 55
Не говоря за булимички, а за здрави момичета, които каквото и да ядат не им се лепи. Малко са такива, но ги има  Peace

# 56
Още ли има хора, за които "слаба" е равносилно на "гладуваща", и "дебела" с "щастлива".
Пълно щастие има само за единиците, които могат да тъпчат от всичко по много и не качват.  Mr. Green
Много от тия с пълното щастие,дето са слаби,а тъпчат по много,всъщност го повръщат...
В лекарската практика има страшно много такива случаи не само при млади момичета,а
всякакви възрасти,а анорексията ги хваща само единици и обикновено ги дават по телевизията като нещастни случаи...

Айде сега повръщали Simple Smile Цял живот съм била слаба и съм яла каквото си искам, но нямам спомен да съм повръщала Wink

# 57
А пък  много са цял живот дебели и обичани.

# 58

Не е вярно, аз ям от всичко по много и съм слаба, но не повръщам, просто имам много бърз метаболизъм.

В момента съм дебела, защото съм бременна, но не се брои - качила съм само на корем. Знам, че след раждането ще отслабна бързо и то без да правя нищо специално. След първото раждане възвърнах нормалното си тегло за един месец.

Аз не се харесвам толкова слаба, но не мога нищо да направя.

А по темата - аз също смятам, че статията е унизителна за "дебеланките", все едно са жени без самочувствие и ще се задоволят с какъв да е тиквеник, че и ще го боготворят на всичкото отгоре!  Crazy

# 59
А пък  много са цял живот дебели и обичани.

Всеки влак си има пътници, колкото и банално да звучи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт