8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 758
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 90
Честно казано, ако статията е вярна, предпочитам да съм от тази категория на дебеланките, защото слабите ги изкараха бич божи, баси.

В събота, и то в болница, един приятен, интелигентен човечец ми обясни, че такива като мен слаби, носели само проблеми на мъжа. Отделно били вечно кисели и лоши по природа....Гррр.

# 91
Слаба, млада и хубава жена си е таралеж в гащите.  Laughing Laughing

# 92
Честно казано, ако статията е вярна, предпочитам да съм от тази категория на дебеланките, защото слабите ги изкараха бич божи, баси.

В събота, и то в болница, един приятен, интелигентен човечец ми обясни, че такива като мен слаби, носели само проблеми на мъжа. Отделно били вечно кисели и лоши по природа....Гррр.
Нали е кисело гроздето... Simple Smile

# 93
Гроздето може и да е кисело, може и да не става за ядене, ако и да е високо.
Слаба≠красива

# 94
  • Насред хаоса
 Crazy Всички тия безценни онлайн извори на съвети и акъли за жени и по отношение на жени трябва да бъдат забранени със закон. Безумни статии и глупости на килограм. Как ТРЯБВА да изглежда една жена според някоя авторка на статии, колко трябва да тежим, какъв трябва да е задникът ни и колко сантиметра - талията, как да се харесаме на мъжа, как да го спечелим, как да го задържим, как да се обличаме и какво да правим, за да го съблазним, какво да правим, за да не го ядосаме и все в тоя дух. Сякаш животът на жените се върти само около мъжа и външността.  Tired А въпросната статия си е жива гавра с жените.

# 95
  • София
Е ся, Касита, какво искаш?
Да пуснат тема Красивите или грозните по-редовно ги онождат? Stop

# 96
Crazy Всички тия безценни онлайн извори на съвети и акъли за жени и по отношение на жени трябва да бъдат забранени със закон. Безумни статии и глупости на килограм.
Много бъркат работата, и аз така мисля.  Peace

# 97
Дашните, Елица, дашните ги огрява по-често.
Мит е това, че мъжът е ловец. Дръжки! Като не пуска едната, отива при другата.
Както се казва: и по-хубави сме виждали, и по-грозни сме е..ли!

Проблемът на тези глупости е, че се четат основно от подрастващи и млади жени.

# 98
Дашните, Елица, дашните ги огрява по-често.
Мит е това, че мъжът е ловец. Дръжки! Като не пуска едната, отива при другата.
Както се казва: и по-хубави сме виждали, и по-грозни сме е..ли!

Проблемът на тези глупости е, че се четат основно от подрастващи и млади жени.
A, ей тука е ключът за палатката. И младите почват да хвърчат ли, хвърчат в облаците.

# 99
И да е тъпа статията, а тя определено е, няма никакъв проблем да й се обръща внимание, защото все пак отново дава повод на обичайните заподозрени да наминат и да кажат колко кила са, при това без диета.
пп: BirdsFlu, точно за тази статия говорех, мерси Simple Smile

# 100
Ако самочувствието на една жена се дължи само на слабата й фигура и има нужда да го затвърждава, сравнявайки се и обиждайки други жени с наднормено тегло, то положението хич не е розово  Stop

Слабо тяло не означава непременно хубаво тяло. Има много слаби жени, които чисто и просто са отпуснати и от типа skinny fat, което не е никак хубава гледка. За да имаш атрактивно телосложение, трябва да се потрудиш сериозно, а малко хора имат волята да го направят и затова явно предпочитат да прочетат поредната тъпа статия и да въздъхнат успокоително- "Добре съм си аз".

# 101
А да залагаш само на атрактивно телосложение, ако и да се трудиш за него 24/7, какво е?  newsm78
Или да живееш за едното атрактивно телосложение?

# 102
А да залагаш само на атрактивно телосложение, ако и да се трудиш за него 24/7, какво е?  newsm78
Или да живееш за едното атрактивно телосложение?

Разбира се, че само по себе си не е достатъчно, за да те харесват мъжете, но нали говорим за външен вид  Peace А и от здравословна гледна точка е оптимален вариант.

Дори професионалните спортисти не се трудят 24/7. Обикновено отнема сумарно няколко часа седмично  Simple Smile

# 103
Професионалният спорт "взема" много от здравословна гледна точка.

# 104
По здравословни причини не тренирам активно и съответно не пиша и в темата за тренировките в домашни условия, но ако се зачете внимателно там ще се види, че има жени, които прекарват в тренировки поне по два часа минимум дневно. Което, вярно, не е 24/7, но е достатъчно отнемащо от времето.
Вманиачаването е само на крачка от желанието за стегнато тяло.

Общи условия

Активация на акаунт