8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 722
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 285
  • Kопенхаген
Съжалявам, но големият ми нос, колкото и да е голям, също не е
извинение да плюскате безконтролно. Възгледите ми са напълно валидни.

То бива да се избиват комплекси, ама чак да броиш хапките на хората никъде го няма.
На следващата си липосукция ще те поканя да ходим заедно при д-р Енчев.
Току виж след интервенцията си станала бяла и добра.

# 286
Съжалявам, но големият ми нос, колкото и да е голям, също не е
извинение да плюскате безконтролно. Възгледите ми са напълно валидни.
На мен пък страшно ми харесва профилната ти снимка. Но не и всичките ти изказвания.

# 287
  • Насред хаоса
Що не напишем "осем причини да си хванем гадже-алкохолик":

С него винаги е весело, всяка вечер е купон.

Понякога забравя, така че лесно ще се измъквате от ситуация.

Има много приятели.

Лесно е да решите "какво да правим довечера".

Лесно е да остане доволен- салатка, ракийка, какво му трябва на човек.

Няма да ви търси постоянно за секс, защото с времето алкохолът ще
убие всичкия му мерак.

Ще възпитава строго децата си, да видят какво е силен и категоричен мъж,
като реши да раздава юмручно право.

Хубав алкохол- той обича алкохола и ще Ви научи да го цените и да
му се наслаждавате заедно с него.

rotfImbo Знаех си, че има причина днес да стана от леглото!
Веднага добавям:

Няма да се занимавате с досадните му роднини, те отдавна не му говорят.
Няма да ви пренебрегва заради колата си - никога не помни къде е паркирал.
Който пие, пее, който пее - зло не мисли.
Ако ви бие, значи ви обича.
Не виси пред компа, той отдавна е "изпържен" в двойно с лед.
Не ви занимава с тревоги от работа, колеги и шефове - отдавна е безработен.
И последно, ако ви омръзне, покрай него ще се запознаете с много полицаи.
Добавям - няма опасност да се освини. Да сте виждали дебел алкохолик?

# 288
Laughing

Mamacita, това на черно- бялата снимка ти ли си, щото ако си познай какво ти пречи?
Това, че си слабо несъвършена не означава, че трябва да си го изкарваш на дебелите, колкото и вербално да се премяташ тук, възгледите ти на са валидни.

Няма нужда да се удря под пояса...........
Това не е удар под пояса, а ......малко намек за това, че никой не е съвършен.     Laughing  
На един му е проблем дупето стил Дж.Л, на друг-кривия нос, на трети-рехавата коса.....
Ама Мамасита днес е станала с д-то нагоре и просто й е ден за заяждане.Или пък наистина й е крив света целогодишно?     Thinking

# 289
Носът ми е над пояса и е fair game- затова съм я сложила тази снимка,
нарочно си показвам най-лошата страна:) Аватарът ми е подбран точно
защото илюстрира, че знам за несъвършенството, но в крайна сметка дали
това е въпросът.

Някой тук се опита да се извини, че понеже съм грозновата, погледната
от един ъгъл, то няма проблем да са си дебели.

Не, има проблем. И не е само естетичен.

А иначе мен ме притесняват чуждите недостатъци, щото като се насъберат
достатъчно, цялата човешка общност ще се килне в кофти посока.

# 290
Пък аз просто задрасках единицата в номерчето пред останалите две цифри и си нося моите дънки с кеф!!!

Laughing

Mamacita, това на черно- бялата снимка ти ли си, щото ако си познай какво ти пречи?
Това, че си слабо несъвършена не означава, че трябва да си го изкарваш на дебелите, колкото и вербално да се премяташ тук, възгледите ти на са валидни.
Красива й е профилната снимка, аз си мислих, че е от художник. Още веднъж се разбира, че всичко е въпрос на вкус.

# 291
  • Kопенхаген

Няма нужда да се удря под пояса, аз съм виждала Мамасита на снимка и изглежда добре, хубава жена.

Хилещата се емотикона беше за другия цитат.

Никой не удрям под пояса, само казвам, че  колкото и да се правят на съвършенни някои, винаги е за сметка на нещо което им пречи или липсва.

# 292
Цитат
цялата човешка общност ще се килне в кофти посока.
А, тя вече се е килнала.А за съжаление, килването няма нищо общо с кг.Щото, ако имаше, можеше да се изправи.А така, няма надежда.И все повече ще се килва...без надежда за изправяне.

# 293
Laughing

Няма нужда да се удря под пояса...........
Това не е удар под пояса, а ......малко намек за това, че никой не е съвършен.     Laughing   
На един му е проблем дупето стил Дж.Л, на друг-кривия нос, на трети-рехавата коса.....

Как може дупе тип Дж Ло да е проблем ? Grinning

# 294

Няма нужда да се удря под пояса, аз съм виждала Мамасита на снимка и изглежда добре, хубава жена.

На мен също ми допада, дори и на тази снимка. Личи си, че има интересно лице, с характер. От този тип, което е любимо на художниците. Но приказките й за Фидосова и сие ми идват в повече.

# 295
Знаех си аз, че още в ранния следобед ще се стигне до снимките и сега съм твърдо решена да ги не изпусна!

За Фидосова каквото и да се каже- малко ще е. На голяма жена- голяма приказка отива!

# 296
  • Kопенхаген

Някой тук се опита да се извини, че понеже съм грозновата, погледната
от един ъгъл, то няма проблем да са си дебели.

Никой не ти се извинява. Логиката ти е посредствена. Да ти го кажа в прав текст тогава. Дебелите, нямат право да съществуват, а другите с орлови носове и др. природни недадености да се разхождат на воля.

# 297
Мен пък ме дразни, че светът се килва в посока шаблонно мислене. Трябва да изглеждаме еди как си, и само това е красиво, носът трябва да бъде еди какъв си и само това е красиво. Да ама не. Нищо красиво няма в униформеността. Хората са различни и разнообразието е красиво. Вижте момичето на снимката на статията за дебеланките, нима това е неатрактивно момиче? Глупости. 

# 298

На мен също ми допада, дори и на тази снимка. Личи си, че има интересно лице, с характер. От този тип, което е любимо на художниците. Но приказките й за Фидосова и сие ми идват в повече.

И на мен отдавна ми е писнало от нарцисизма ѝ, но човек трябва да е обективен. Интересно ѝ е лицето, наистина.

Някак са ми неприятни заяждания на дребно - като нямаш какво да кажеш и се захващаш за прякора във форума или за аватара, затова се обадих. Peace

Дебелите с орлови носове где да се скрият?! Grinning

# 299
Какво става тук, защо толкова народ се е събрал.... Shocked Какво съм изпуснала ?:

Общи условия

Активация на акаунт