8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 793
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 315
ИИии...осем причини да си вземем проста жена:

1. Ми...проста си е.
2. Като й кажете "Колко си проста!"- винаги уцелвате.
3. Ще сте по-умният.
4. Ще прави всичко в секса, щото е проста и не знае кое как. Можете да
я научите на всичко.
5. Хващате си любовница, ама тя не ги разбира тия работи и да мълчи, щото е проста.
6. Няма да има високи изисквания, щото е проста.
7. Ще има прости деца, и те няма да ви притесняват, щото са прости.
8. Може и вие да сте прост и няма да личи.

# 316
Моето уважение към големите и орлови носове, но и на мен не ми се види интересна аватарната снимка. Прилича ми на несполучлива фотография, но може пък именно в това да се крие някакъв похват, който ми е труден за смилане.

Колкото до Том Круз, той колко филма има с истинския си нос? Чудех се какво не ми допада в него, но сега се сетих - носът му изглежда като подкастрен, а подкастреността при мъжете не е нещо, което намирам за очарователно. Имам чувството, че и талантът си е окастрил така.

Моето уважение и към големите задници. Не зад всеки голям задник се крие Голям задник, но не е зле човек да си има едно наум.

# 317
  • В Космоса
Един съученик навремето предложи на най-грозната от класа да бъдат гаджета и ни обясняваше, че го направил, защото никой нямало да му я отнеме. Цял живот ще го помня това и още не мога да го проумея. Викам си детска работа, но хич не е детска, щом такива сложни схеми му минават, за да опази гаджето си. Thinking

# 318
Какъв спор сте заформили, оставете мъжете да си избират. За всеки влак си има пътници. Аз съм тежала и 50 и 90 кг и не ми липсваха мераклии. Спорът сте го превърнали в кой е по-по най...от това няма смисъл. Всяка жена изглежда така, както се харесва или както се приема...Няма норми- не е задължително да си фин, нито да си дебел...свят шарен. То пък всички не можем да сме като аптекарски шишета...

# 319
Много е гадно да се подиграеш на човек за нещо от външността му,за което той не носи никаква вина- нос неправилен,лице некрасиво.Но виж дебелината е друго нещо,достойно и за критика,и за подигравка някой път...

# 320
Мен пък страшно ме отблъскват хора, вманиачени във визията си. И мъже и жени. Винаги ми се струва компенсаторно и ми лъха на умствена ригидност.

Аз не бих харесала мъж, вманиачен в тялото си. Вижда ми се отблъскващо и болно. Предпочитам несъвършен, но психически здрав мъж.

Забелязала съм също, че и такива мъже, които много държат жена им да е супер слаба, са зле в леглото и като характер са едни такива ...нелюбящи. Нормалните мъже, с нормална потентност, харесват визуално сравнително широк диапазон от здрави и фертилни жени.

# 321
  • в рока
Цитат
ИИии...осем причини да си вземем проста жена:

И сега ако напишеш 8 причини да си вземем жена с грозен нос,те признавам(питам,щото и моя не е перфектен)

# 322
И аз съм съгласна, че тези с твърде много претенции в крайна сметка се оказват по-скоро комплексирани от самите себе си.

# 323
Много е гадно да се подиграеш на човек за нещо от външността му,за което той не носи никаква вина- нос неправилен,лице некрасиво.Но виж дебелината е друго нещо,достойно и за критика,и за подигравка някой път...

Амиии, каквато почукало, такова се обадило  Wink

# 324
Пурко--големият нос е красив и издава характер, има индивидуалност Simple Smile Според китайците, голям нос носи богатство Stuck Out Tongue

# 325
Мен пък страшно ме отблъскват хора, вманиачени във визията си. И мъже и жени. Винаги ми се струва компенсаторно и ми лъха на умствена ригидност.

Аз не бих харесала мъж, вманиачен в тялото си. Вижда ми се отблъскващо и болно. Предпочитам несъвършен, но психически здрав мъж.

Забелязала съм също, че и такива мъже, които много държат жена им да е супер слаба, са зле в леглото и като характер са едни такива ...нелюбящи. Нормалните мъже, с нормална потентност, харесват визуално сравнително широк диапазон от здрави и фертилни жени.
Х' бсолютно!      Grinning

# 326
Аз пък честно да ви кажа, ако съм 90 кг изобщо не бих имала претенции някой да иска да прави секс с мен.
Ще си живея мирно и кротко без секс.
То аз самата няма да мога да се понасям, камо ли да карам някой друг да ме търпи и дори да се възбужда от мен. Crazy
То той трябва да е луд и извратен,ако му става от сланини и тресящи се телеса  Stop

# 327
  • n/a
Едно от най-малко привлекателните неща
в един човек е неговата пълна предсказуе-
мост. Т'ва е орисия.

# 328
  • Насред хаоса
Един съученик навремето предложи на най-грозната от класа да бъдат гаджета и ни обясняваше, че го направил, защото никой нямало да му я отнеме. Цял живот ще го помня това и още не мога да го проумея. Викам си детска работа, но хич не е детска, щом такива сложни схеми му минават, за да опази гаджето си. Thinking
Изобщо не е детска работа. Доста зрели мъже умишлено се женят за непривлекателни жени, че да са спокойни, че няма да им сложат рога. Разни хора, всеки с акъла си.
А ти откъде си сигурна, че дебелината винаги, ама винаги се дължи на плюскане и мързел, че да упрекваш и да се подиграваш на съответния човек?!

# 329
  • в рока
Ох аман,той моя не е голям,ама не го харесвам,както и ще да е ,все пак благодаря за успокоението Laughing

Общи условия

Активация на акаунт