8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 947
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 395
Шантал да вземе да покаже актуална снимка, такива от преди раждането не се броят.

# 1 396
# 1 397
  • Варна
Боже, колко си секси, Шантал  Heart Eyes

# 1 398
# 1 399
# 1 400
супер си. ако това си ти. ако не си ти, то е супер жената на снимката.

# 1 401
 С по вирнато дупе си ти представях  Twisted Evil Пусни и в темата за гърдите Grinning

# 1 402
Благодаря ви Blush

# 1 403
Абе добре се позабавлявахте с Мамасита, гледам. Mr. Green
Много шеговити бяха всички постинги, струва ми се.
А темата е една и съща от 100 години. Тази снимка на Шантал вече за н-ти път я гледаме. Поне да се сменяше репертоара, ама едно и също. Ние нашите 25-годишни актови фотографии сме ги показвали където трябва и са били далеч по-естетични.
Добре, че има разни надарени татковци с мечове в ръка, да внасят разнообразие  Mr. Green

Куку, да на Шанта имам предвид снимката. На спарклинг видях само коремчето, по него нямам никакви възражения.

Темата отдавна не е това, което беше Wink Постигнахме консенсус и сега кой иска да е дебел, кой иска да е слаб  Mr. Green

Шанталке, къде ти е заминало дупето бе ?  Joy

# 1 404
Е това вече е друго нещо. Бравос, Шанталче

# 1 405
Шантал си е пускала любителски снимки , когато е била на 18 , някои сме запомнили  как изглежда всичко ; ) , след толкова хвалби , няма как ,
снимките затова все са стари , защото 10-12 години по-късно нищо не изглежда такова , според мен ...и не е 53 кила , дори тогава ...

# 1 406
  • В Космоса
Шанталче, не са от август гащичките. Laughing

# 1 407
А кога бе Laughing

# 1 408
Това на снимката, показана от Шантал, е поне 60 кила при височина над 1.70. И въобще не може да се сравнява с Мамасита, която, както и да се изразява, поне е безумно искрена. И на думи, и на снимки. А Шантал на всяка снимка различна показва. Нищо чудно дори да не е жена.

# 1 409
Шантал си е пускала любителски снимки , когато е била на 18 , някои сме запомнили  как изглежда всичко ; ) , след толкова хвалби , няма как ,
снимките затова все са стари , защото 10-12 години по-късно нищо не изглежда такова , според мен ...и не е 53 кила , дори тогава ...

Че дори да е повече от 53, достатъчно висока е за да не изглежда дебела Wink

Общи условия

Активация на акаунт