8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 745
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 635
Аууу, кога се е показвала Мамасита....да изпусна такава гледка...)

Мирама, чакаха те преди 20-тина стр. да пуснеш снимка.

Хахаха, няма всеки път да им пускам. Simple Smile То сигурно съм в компютрите на едно 50% от редовно списващите из такива теми. Simple Smile

Каси, хахаха, знаят си ме хората коя съм, не че съм се опитвала да се крия. )

# 1 636
  • София
Мирама, ако не слушаш ще им пусна аз твоя.  Mr. Green
Шегувам се! Heart Eyes

# 1 637
Докато изчета тема, то вече няма снимки за гледане  Tired

# 1 638
  • В Космоса
Йеее, знаех си, че съм изпуснала като си е слагала Синигерче снимка на аватара. Съвсем друг човек е от предната, която показа. Wink Ей това е красота вече! Heart Eyes

# 1 639
Аууу, кога се е показвала Мамасита....да изпусна такава гледка...)

Мирама, чакаха те преди 20-тина стр. да пуснеш снимка.

Хахаха, няма всеки път да им пускам. Simple Smile То сигурно съм в компютрите на едно 50% от редовно списващите из такива теми. Simple Smile

Каси, хахаха, знаят си ме хората коя съм, не че съм се опитвала да се крия. )

Предположих, заради начина на завършване с ), не съм разследвала. Освен злобна и обикновена на вид, съм и наблюдателна понякога.  Simple Smile
Дай сега снимка, да видим как върви целта от лентичката.

# 1 640
  • Kопенхаген
joy_r, има една приказка: ,,Да се видиш през моите очи...,,  Аз и това бих и спестила  Mr. Green

# 1 641
Азз вчера споменах моите 13% мазнини от преди 6 години  Simple Smile. Не изглеждах кльощава въобще, а доста мускулеста. Не са ми мерени с калкулатор, а с калипер - мери кожната гънка и при мен беше много малка. От тогава не съм била на толкова строг режим и не тренирам силово и днес се премерих по дадения от Бенджолина цалкулатор - 18%, премерих си и гънката и горе-долу съвпадат резултатите.
13% не винаги изглеждат като "скумрия", но не са и добре за жена, защото може да спре менструацията. Сегашните ми 18% мазнини, звучат добре, но аз не съм много във форма и се приемам по-скоро за отпуснато кюфте (1,65 съм).
Индекси, килограми, плът и поведение са строго индивидуални и независимо от тях, хората могат да изглеждат привлекателни или отблъскващи.
Аз съм виден комплексар и никога не съм се харесвала, макар че не страдам от липса на внимание и коплименти Sad, за това и не се снимам.
Много ми допадат жени, като Дона, Бояна, и всички останали, които са публични. Аз не се харесвам и не бих се показала.

# 1 642
  • Kопенхаген
Мирама, и теб си те спомням от ,,тогава,, светличка и сочна  Grinning

# 1 643
Кейси, хахаха, то до целта има и повече от лентичката. Simple Smile ама да не се стресирам. Simple Smile
Скорошна снимка сама...май нямам...както обикновено. )

# 1 644
Да не си се направила черна само? Naughty

# 1 645

Аз съм виден комплексар и никога не съм се харесвала, макар че не страдам от липса на внимание и коплименти Sad, за това и не се снимам.

Много често, такива като теб, виждащи недостатъци, всъщност изглеждат прекрасно. Но, пак зависи, дали е през погледа на 20 г., 30 г. или 40 г. жена  Simple Smile

# 1 646
  • в рока
Май много малко хора реално гледат на себе си.Или много се харесват,или се подценяват.И не вярвам,че има жена без комплекси

Цитат
Но, пак зависи, дали е през погледа на 20 г., 30 г. или 40 г. жена  Smile

Съгласна Peace

Каси,по кои харпии въздиша ССФ?

Аз примерно има 2,3 съфорумки,които малко или много не харесвам.Ама ако си качат снимка и действително са хубави и ми харесат,ще им го кажа с ръка на сърцето

# 1 647
 $hantal off, ама как ще се направя черна...)

И аз се чудя на жени, които изглеждат прекрасно, и слаби и с хубаво тяло и т.н., а вечно обясняват как не се харесват.
То и аз не се харесвам, ама има какво да не харесвам поне. Simple Smile

# 1 648
Уф, и аз на това уж лежа, ама ми се иска да пожелая да се покажа  Simple Smile, а не мога, все има нещо, което ме спира. Знам, че е мой проблем, не съм нито хъбава, нито грозна, но нямам самочувствие да се покажа.
На скоро гледах снимки и се оказа, че в последните 25 години имам не повече от 10 (на 37 съм), Как пък поне веднъж не се харесах, за да разреша да ме снимат.

# 1 649
  • Варна
Може просто да не си фотогенична. Аз си се харесвам, по принцип, ама пак нямам снимки. Не излизам добре и това е.

Общи условия

Активация на акаунт