8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 704
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 650

Каси,по кои харпии въздиша ССФ?

По мен, пурко, голяма драма каситска  Mr. Green

Как пък поне веднъж не се харесах, за да разреша да ме снимат.

Аз мисля, че зависимостта е обратна, особено ако не си фотогенична по принцип (и аз не съм). Като се види човек на кофти снимки и се сдухва. Но пък сред стоте гадни ако се получи някоя хубава, много добре действа. Така че снимай се на поразия, чисто статистически все на някоя ще излезеш добре и после само нея ще си гледаш  Simple Smile

# 1 651
  • София
Аз пък се харесвам. Знам, че не съм красива, нито пък с перфектно тяло и мерки, но за 30 години се научих да се харесвам. Туй то, имам някакво излъчване, така че донякъде компенсирам липсата на красота.  Ето, по-умен човек от мен го е казал:

“Красотата е банално качество у много жени. Същинското очарование идва от вътрешния пламък на личността.”

― Димитър Димов, Поручик Бенц

# 1 652
.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 17:01 от Down Under

# 1 653

Аз съм виден комплексар и никога не съм се харесвала, макар че не страдам от липса на внимание и коплименти Sad, за това и не се снимам.

То тези, които не страдат от липса на комплименти, обикновено си ги просят сами. Така, импулсивно комплименти рядко се раздават. Обикновено са нещо в отговор на "Муци, дебела ли съм, бее?", "Ау, днес косата ми е ужасна! Тая рокля колко зле ми стои! (с подтекст, моля ви се, разубедете ме)... Комплекси, ама съчетани с егоцентризъм, е равно на attention whore.

# 1 654
Аз пък смятам, че ако почна да задавам такива въпроси "Дебела ли съм?", "Грозна ли съм?" ще привлекат впиманието на хората върху нещо, което преди въобще не са го забелязвали. Да не говорим, че не обичам да се изкарвам слаба психически и комплексирана.

То всеки си има комплекси, някои ги избиват, други не ги показват, трети се опитват да ги променят.  newsm78

# 1 655
Еми, нормално, всеки си има някакви комплекси, ама повечето хора гледат да не занимават прекомерно околните с тях. Все пак, на света има прекалено малко хора, които да са дотолкова значителни, че светът да се "върти" около тях. Това да не показваш слабостта си, също се приема като някакъв вид добро възпитание и зрялост. Затова примерно, когато някой изведнъж започне да циври на публично място, на повечето хора им е неудобно и са готови на доста, за да го накарат да спре. Обаче има и една малка бройка хора, които спекулират много успешно с показването на слабост и демонстрирането на комплекси.

# 1 656
Един зрял човек трябва да може да прецени предимствата и недостатъците си и да ги приема. Не да се жалва или да има нереално висока оценка за външния си вид, щото и в двата случая е смешно.

# 1 657
  • Варна
Оф, да му се отще на човек да сподели, ще го анализират до дупка.

кукумицинка много през просото я караш!  Naughty

# 1 658
  • Варна
Не е задължително една жена да прилича на многократно употребена труженичка, за да бъде сметната за хубава. Колкото и да й е странно на Помпадур.

# 1 659
Не е задължително една жена да прилича на многократно употребена труженичка, за да бъде сметната за хубава. Колкото и да й е странно на Помпадур.
Ако знаеха другите колко истина има в тези думи...  Laughing

# 1 660
Северина, моето изказване не беше насочено към теб. Визирах прекалено самонадеяните без покритие и нон-стоп мрънкащите пък съвсем нормално изглеждащи.

# 1 661
А това си е аксиома някаква - повечето, които мрънкат, че не изглеждат добре, всъщност си изглеждат съвсем нормално, че дори и повече от добре.

# 1 662
Нови снимки няма ли да има ?  Laughing Шанталка не е  ли пуснала нещо ново ?

# 1 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Визирах прекалено самонадеяните без покритие и нон-стоп мрънкащите пък съвсем нормално изглеждащи.
Това няма как да го определим за съфорумките по снимка. Познавам грозновати жени с огромно самочувствие, което се крепи на нестихващ интерес от страна на силния пол. Както се видя вече в безброй много теми- жените нямаме особено ясна представа какво се харесва на мъжете Laughing.
От друга страна, и красивите хора могат да са комплексирани. Комплексите се формират в тийнейджърските години, а не всички красиви жени са били красиви момичета.

# 1 664
И аз си се харесвам,но снимки ме е страх да пусна,някой ще ме познае,а тук съм споделяла такива работи,дето в реалния живот никой почти не ги знае...
Единствено колената не си харесвам,широки ми са спрямо крака,ама какво да правя   Confused

Общи условия

Активация на акаунт