8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 592
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 695
Сега пък мъжът не бил твоят.  Joy
Като си почнала дай снимка на мъжа, че да видим какъв човек е залитнал по тази мома. Защото с този от профила са си лика-прилика. То пък после и твоя снимка ще трябва да пускаш, че да сравняваме ... остави.  Mr. Green

# 1 696
  • Варна/Лондон
Толкова снимки на дебеланки се напускаха, а тук само историята май е интересна. Е, тя не е важна, но при толкова капацитети по секси и дебело, реших да се допитам до вас.ю
Не е моят бе, за ко да се лъжем, нали сама почнах. Laughing

# 1 697
Сега пък мъжът не бил твоят.  Joy
Като си почнала дай снимка на мъжа, че да видим какъв човек е залитнал по тази мома. Защото с този от профила са си лика-прилика. То пък после и твоя снимка ще трябва да пускаш, че да сравняваме ... остави.  Mr. Green
Точно. Все пак като оценяваме жена трябва да е в очите на конкретен мъж. Ако и мъжът е със селско излъчване по професорки ли да си пада. Жената е секси определено. Какво като е пошла, повечето български фолк звезди са супер пошло изглеждащи, а вие им се кланяте.

Джеронимо, със сигурност не я е харесал заради външния вид основно. Но тя изглежда весел непукист и леко прост човек, може да му е било леко с нея.

# 1 698
Толкова снимки на дебеланки се напускаха, а тук само историята май е интересна. Е, тя не е важна, но при толкова капацитети по секси и дебело, реших да се допитам до вас.

Има самочувствие розовото чудо. Жени с далеч по-перфектни тела биха се замислили дали да облекат подобен модел рокля. Личи й, че се мисли за секси.

# 1 699
  • София
Тая простотия със салфетките само я бях чувала и  явно нямам ни един дотолкова изпростял чалгар във фейсклюк, та чак сега получавам културен шок. smile3544

Какъв "ходещ секс" бе, братче, какво пиете?

# 1 700
Абе, секси, хич не е секси даже.
Просто е с освободено поведение, явно това е ключа към палатката.

# 1 701
А пък аз искам да попитам нещо,което ще прозвучи малко смешно и тъпо-
когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-
по-добре стоят дънките(поне при мен лекия брич се маха)

# 1 702
Е да дойде Ghost или надарен татко да видим дали ще кажат, че тази жена не е сексапилна.

# 1 703
E, Джеронимо доказа моята теория - химия. Нищо друго  Wink

# 1 704
  • Ямбол
Толкова снимки на дебеланки се напускаха, а тук само историята май е интересна. Е, тя не е важна, но при толкова капацитети по секси и дебело, реших да се допитам до вас.

Има самочувствие розовото чудо. Жени с далеч по-перфектни тела биха се замислили дали да облекат подобен модел рокля. Личи й, че се мисли за секси.

Точно.  Peace

# 1 705
Ми той сексапилът най вече е в поведението, не в сантиметрите. Сексапилът е скрити загатнати сигнали, че жената е добра в леглото. Това е сексапил. Едно красиво дърво няма никакъв сексапил.

# 1 706
Е да дойде Ghost или надарен татко да видим дали ще кажат, че тази жена не е сексапилна.
Еми, да извикаме някой пич, който излиза с жени с вид на фото-модели, да видим дали ще му се види секси?

# 1 707
А пък аз искам да попитам нещо,което ще прозвучи малко смешно и тъпо-
когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-
по-добре стоят дънките(поне при мен лекия брич се маха)

хахахахахах втф

# 1 708

Изненадваш ме честно ( обаче неприятно)  Peace Simple Smile

# 1 709
Ми той сексапилът най вече е в поведението, не в сантиметрите. Сексапилът е скрити загатнати сигнали, че жената е добра в леглото. Това е сексапил. Едно красиво дърво няма никакъв сексапил.
За мен сексапил и
Скрит текст:
к...велък
не са едно и също, сори.

Общи условия

Активация на акаунт