Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!-2 част

• 13 770
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
  • на последния етаж
На първо четене:

# 16
Хайде и аз да започна писамцето до Дядо Коледа с ей това  Crazy

Мисля, че и това не бих върнала  Crazy

# 17
За мен и малко Том Форд. Heart Eyes

# 18
  • София
Само това искам, скромно. Mr. Green

# 19
  • София
Кой е този парфюм? Толкова красива опаковка Heart Eyes Аз не съм решила какво козметично искам, но вашите желания ме вдъхновяват.

# 20
  • Пловдив
Денси с този Том направо ме уби! Страхотен сет!!! Party Party
Червената палитра на Диор  какво съдържа - три цвята червило или е и нещо друго ? Hug

# 21
  • София
Това е Kilian, а парфюмът Beyond love. Heart Eyes И цената му е красива. Laughing

# 22
Денси с този Том направо ме уби! Страхотен сет!!! Party Party
Червената палитра на Диор  какво съдържа - три цвята червило или е и нещо друго ? Hug
Да три цвята червило и лак 999. Heart Eyes
И аз искам Amber Oud на Kilian! Heart Eyes mia1, на моя е още по-красива, ама да си помечтаем. Hug

# 23
  • тук-там
Аз искам само плазмата на този доФтор.
http://www.perriconemd.com/

Може и някои от другите красоти, ако на Дядото му се стори малко...ама...надали! Cry

# 24
MMм големи красоти сте показали,аз искам Нейкед 2

# 25
  • Sofia
И аз започвам писмото  Mr. Green

# 26
  • Бургас
Годината на коня Simple Smile

# 27
Благодаря за темата   bouquet
Повече от година въздишам по ботушите на Stuart Weitzman и по-точно по емблематичния модел 5050

http://uk.stuartweitzman.com/5050/5050NAPBLA,en,pd.html?start=2& … ;cgid=shoes-boots

Но може и едни Michael Kors  Heart Eyes

И понеже темата е за козметика искам и хайлайтър на Шанел - светъл, много фин сатен. Ще се радвам да се сдобия с пролетния. Гарденията на Герлен също харесвам  Heart Eyes Денси, мисля че имаше и двата, моля те да ги сравниш  Praynig

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 00:46 от anima italiana

# 28
Супер тема! Ще бъде линкната на човека, който винаги се е грижил да получавам каквото поискам, демек тати Wink
Засега са само парфюми и то - каквито не се предлагат в България, а и в Европа, но се надявам да се присъединят към колекцията ми в идните месеци Sunglasses

# 29
  • Бургас / София
свиди ми се за тях,а и са очила всичко може да им се случи...Ако има намаление казвайте   bouquet

Другото което  искам но има и други Ванилии, а все към тази ме тегли, но кога ще направя лудото нещо да си го взема, не знам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт