Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!-2 част

• 13 793
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
Денси, ще ги има ли последно тези празнични сетове на Диор при нас? Да точа ли зъби? Аз съм си харесала палитрата сенки. Иначе искам много, много неща. Моят комплект на Том Форд е малко по различен от твоя  Joy

# 31
Не според мен не. Те са травъл версии и ще ги има по летищата.

И понеже темата е за козметика искам и хайлайтър на Шанел - светъл, много фин сатен. Ще се радвам да се сдобия с пролетния. Гарденията на Герлен също харесвам  Heart Eyes Денси, мисля че имаше и двата, моля те да ги сравниш  Praynig
Много са различни. Най- просто Шанела е бял с жълт подтон, а Гарденията студено, скрежно, розова.

# 32
# 33
  • София
Празничните сетове на Диор ги има в сайтовете в UK, включително feelunique  Wink

# 34

И понеже темата е за козметика искам и хайлайтър на Шанел - светъл, много фин сатен. Ще се радвам да се сдобия с пролетния. Гарденията на Герлен също харесвам  Heart Eyes Денси, мисля че имаше и двата, моля те да ги сравниш  Praynig
Много са различни. Най- просто Шанела е бял с жълт подтон, а Гарденията студено, скрежно, розова.
Densi    bouquet  Ще чакам под елхата Шанел, кожата ми е с светла с жълт подтон, предполагам е по-подходящ за мен  Heart Eyes Последно да попитам може ли да се намери все още по летищата?
И да добавя, мечтая за Коромандел, но ще се задоволя с Coco Noir или Black Orchid, може и двата разбира се  Blush

# 35
  • София
Пролетният хайлайтър на Шанел се разпродаде много бързо и от много време не е наличен никъде. Сигурно го има в ибей на космически цени.

# 36
Пролетният хайлайтър на Шанел се разпродаде много бързо и от много време не е наличен никъде. Сигурно го има в ибей на космически цени.
Благодаря, малко предчувствах , жалко  Sad Не видях и сега в колекциите подобна красотичка...

# 37
  • София
Празничните сетове на Диор ги има в сайтовете в UK, включително feelunique  Wink

Може ли линк, не ги намирам.

Благодаря, малко предчувствах , жалко  Sad Не видях и сега в колекциите подобна красотичка...

Изобщо не съжалявай, пролетния хайлайтър си беше чиста пудра с блестящи частици. Ни пудра, ни хайлайтър, изобщо не ми хареса  Sick

Хареса ми само дизайна, това си е пудричка, направена специално за колекционери Simple Smile)))

# 38
nad_tab   bouquet  Simple Smile

# 39
# 40
# 41
Току-що се присетих за още нещо към списъка:

Не че имам някаква особена нужда от четката  Crazy Но просто много ми харесва с тези червени косъмчета и никак не бих я отказала за подарък  Mr. Green

# 42
  • Велико Търново
Благодаря ти,Денси, за чудесната тема  bouquet
Още не съм мислила за Коледен подарък,но черпя вдъхновения,идеи...... Whistling

# 43
  • София

Моля  Hug (а това за пролетния Шанел ще се направя, че не съм го видяла  ppp )

# 44
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy

Донеси го на следващата среща, но всякак го тествах, като дойде в Сефора, и никак не можах да го харесам, а по принцип съм сврака, всичко ще е с красив дизайн ме привлича  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт