Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 22

• 54 667
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ами той и без друго си е толкова евтин, за код не знам да го лови допълнителен код, на рожденият им ден го бяха пуснали по-евтин само, евентуално да изчакате  утре на черния петък ако има някоя сделка с него. Иначе той така или иначе е най-изгодния и евтин вариант в момента.

# 241
Ама черният петък е на 29 ноемрви, последната седмица на ноември.
кога им е РД?

# 242
  • София
уф да бе, след деня на благодарността беше, не след хелоуин, ква съм заспа Simple Smile

рожденият им ден мина, 15 години чукнаха на 15-ти октомври, киндъла беше 25Е в офертите, като изключим този кратък момент, това е най-евтината цена, на която са го пускали.

# 243
Ооооо, ще си изям ушите! Леле, ужас (че не съм се усетила де).

# 244
  • Пловдив
И аз съм изпуснала офертата за РД. Но не ми трябва спешно четец. Мъжът ми има един с голям екран, та ще си купя за мен само ако е супер изгодно.
 Доколкото си спомням имаше код за минус 10 Евро, ако се абонираш за един бюлетин. Simple Smile

# 245
Кодът за -10 евро важи само за дрехи и обувки, не хваща на Киндъл.

# 246

и да попитам някой ако е купувал телефон от немския Амазон дали има проблем с разкодиране или някакви други технически неща? Много съм доволна от покупките от склада и се изкушавам да си взема от там.

Телефоните ни в БГ са купени от Германия, няма проблем  Peace

# 247
Поръбах няколко неща от испанският вип, но само едно дойде, другите още не са пратени, дали ще ги пратят ?

# 248
В края на лятото купувахте едни джаджи за почистване на пети, може ли линк, че рових в стари теми, но не открих Praynig Praynig Praynig
Май е това
Точно това е  bouquet

Върши ли работа? Доволни ли сте?
Определено да.

Много харесах този уред , мога ли да спестяя доставката или да ми излезе по малко !

# 249
А тези Киндъл-и на 49 Евро ли ги взехте или ги лови някакъв код ?
Не съм купувала нищо досега от немския амазон и не съм се абонирала за нищо:)
 Благодаря ви Hug
То цената е достатъчно ниска,че да искаме и код.Аз си взех този Киндъл напролет-пак имаше някаква оферта в английския Амазон,а калъфче си взех от Продавалника за 10лв.Доволна съм.

# 250
  • София
И аз купих един Киндъл за подарък от промоцията в немския Амазон. Това е най-ниската цена откакто са на пазара, мисля /с изключение на промоцията за рождения ден, когато са се разграбили мигновено/. Страхотна придобивка са, който си вземе, се зарибява за вечни времена  Peace

# 251
  • София
Аз взех киндъла няколко дни преди прИмоцията, ползвах кода виза(-5€), да не ме е съвсем яд... Mr. Green
Собственичката му много го хареса и е супер доволна!  Grinning

# 252
Аз да се оплача. От 25 август се разправям с Амазон. Практика ми е да пускам поръчките с празна карта и после да си прехвърлям в картата съответната сума. Та в опитите си да ми блокират пари за няколко поръчки като прехвърлих даже повече от колкото трябваше от Амазон ми дублираха плащането по една поръчка. До ден днешен банката оспорва сумата от около 60 лв. Амазонци твърдят че съм получила 2 пратки с един и същ артикул, а в хисторито ми ясно се вижда, че поръчката е една единствена. Та как може да твърдят, че имам 2 получени пратки, при само една поръчки и наистина само 1 пратка съм си получила. Не съм канселирала нищо, за да се допусне, че нещо канселирано съм получила. Имали ли сте подобен случай newsm78

# 253
  • Варна
Момичета, как да пиша на английския амазон? От 10 минути не намирам.... ooooh!

# 254
  • Бургас
Момичета, как да пиша на английския амазон? От 10 минути не намирам.... ooooh!
А аз не намирам къде да вляза и да пиша на немския амазон.Имат ли чат?
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт