Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 22

• 54 658
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Абе хора като правите поръчка не четете ли какво, как, защо поръчвате, с каква доставка ще е и т.н.? Аз преди да натисна бутона bay изчитам де що има текст на екрана с всякакви букви. А Амазон прайм си е опция която няма начин да не забележиш, че избираш.

Прави ми впечатление масовостта на погрешното абониране за Амазон праим.
Те, освен че не четат там, не четат и тук Whistling А после рИвът, стрелят и какво ли още не Tired

# 76
Прави сте, наистина не съм прочела за АМазон Прайм, съжалявам. Аз съм се възползвала обаче от 2 пъти съм поръчвала ползвайки тази услуга, сега дадох, че прекратявам абонамента, добре, че ми казахте.  Peace

# 77
     Добро утро!
 А някой дали би могъл по същия начин както  Desi_2 да обясни как може да се откажем от амазон прайм ,но в немския сайт  newsm78

Без да разбера със  кликнала на прайма и сега ми виси едно жълто поле в акаунта от 20 дни,което пробвах по какъв ли не начин и не успях да премахна

# 78
  • софия
     Добро утро!
 А някой дали би могъл по същия начин както  Desi_2 да обясни как може да се откажем от амазон прайм ,но в немския сайт  newsm78

Без да разбера със  кликнала на прайма и сега ми виси едно жълто поле в акаунта от 20 дни,което пробвах по какъв ли не начин и не успях да премахна
Влез с хром. Там има вграден преводач. По принцип прайм-а е в раздел settings>account settings>Amazon Prime-Mitgliedschaft verwalten. От там го деактивираш.

# 79
zvanche,пак ще се пробвам.
  Благодаря   bouquet

# 80
Някой пита за самобръсначка. Аз взех това  http://www.amazon.co.uk/dp/B007NJ2LCQ/ref=gb1h_img_c-1_8987_da89 … pf_rd_p=437708987 преди 1 месец от сделките на деня за 21,20 паунда. Днес пак я има. Имаше добри отзиви, а има има още функции освен бръсненето на лицето Peace
Тази също ще я намалят още http://www.amazon.co.uk/dp/B00DI3J0HA/ref=gb1h_img_c-1_4527_0459 … pf_rd_p=436834527

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 12:02 от drago_2008

# 81
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007WSAAIK/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
хубава ли е тази четка?
до момента съм виждала само такива със сменящи се батерии-кое е по-удобно?
благодаря ви

# 82
  • Варна
Някой може ли да ми обясни с 2-3 думи какви са тези сделки на деня, къде да ги гледам и как се процедира с тях... хич не ми е ясно, убедена съм, че някой някога е обяснявал ама съм го пропуснала.
Благодаря!  bouquet

# 83
Как да процедирам,за пръв път ми се случва.Имам поръчка от немския Амазон,направена на 04.септември и шипната на 06.септември,доколкото разбирам.Обаче все още нищо не съм получила.Макар и чрез посредник мисля че трябваше да дойде до сега.Мога ли да пиша от някъде на сайта.Моля за линк.

# 84
Как да процедирам,за пръв път ми се случва.Имам поръчка от немския Амазон,направена на 04.септември и шипната на 06.септември,доколкото разбирам.Обаче все още нищо не съм получила.Макар и чрез посредник мисля че трябваше да дойде до сега.Мога ли да пиша от някъде на сайта.Моля за линк.
В Хелп секцията пиши и-майл, но първо си провери да не е при изгубени пратки на превозвача! Освен това виж дали няма тракинг номер за проседяване, за да разбереш стигнала ли е при Габко или не!

# 85
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007WSAAIK/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
хубава ли е тази четка?
до момента съм виждала само такива със сменящи се батерии-кое е по-удобно?
благодаря ви
Днес ще си я вземе или утре и ще пиша. Преди 2 седмици взех 2 бр от дневните сделки за по 14,90 паунда, а моделът 3000 беше за 29,90 паунда ама я отказах нея...

# 86
В Хелп секцията пиши и-майл, но първо си провери да не е при изгубени пратки на превозвача! Освен това виж дали няма тракинг номер за проседяване, за да разбереш стигнала ли е при Габко или не!
Благодаря  bouquet

# 87
  • София
Някой може ли да ми обясни с 2-3 думи какви са тези сделки на деня, къде да ги гледам и как се процедира с тях... хич не ми е ясно, убедена съм, че някой някога е обяснявал ама съм го пропуснала.
Благодаря!  bouquet
http://www.amazon.co.uk/gp/browse.html/ref=pe_190671_34289121_pe … g/?node=350613011
От понеделник до сряда в английския амазон(във френския също има такива) има определени артикули, които след определено време ще бъдат намалени с неизвестен %.  Grinning
Когато таймерът се занули, се изписва намалената цена на стоката и ти решаваш дали те устройва и можеш да я добавиш директно в кошницата.
Когато има нещо много изгодно( както киндъла в немския амазон), артикулът се разграбва буквално за секунди!
Така се процедира по време на черно-петъчните сделки.
От сутринта излиза списъкът с артикулите, които влизат в сделките и си набелязваш кое ще дебнеш.  Laughing
Цял ден може да остане прозорецът отворен в браузъра, важно е да не рефрешваш точно, когато се занулява таймера на желан артикул! Защото се губят ценни секунди и може да се разграби стоката.
След като си сложила артикула в кошницата имаш 15 минути да финализираш поръчката. Можеш да го направиш с празна карта.
Ако обаче си добавила нещо в кошницата и после си го извадила, след това не ти дава да го сложиш отново( в рамките на промоцията)
Когато желаният артикул е 100% Claimed вместо горния линк за добавяне в кошницата,  има активен линк(Join waitlist) , от който се добавяш към листата на чакащите. Ако някой освободи бройка от артикула, от амазон те уведомяват с мейл или по-добрият  вариант е да дебнеш.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 14:50 от Evа

# 88
Има ли отделна тема за Виповете на Амазон или тук , направих поръчка сега ще видя дали ще дойдат, защото са ми взели само част от сумата

# 89
Има ли отделна тема за Виповете на Амазон или тук , направих поръчка сега ще видя дали ще дойдат, защото са ми взели само част от сумата
Това е темата. Няма как да не дойдат и всичките пари ще си вземат, не се притеснявай. Има случаи когато даден артикул ще е наличен чак след месец и тогава да ти го пратят и да си вземат парите. Както писах виж дали поръчката не ти е разделена на 2 или 3 части. Ако я пратят с UPS днес утре ще е при теб така, че си следи тракинг номерата в поръчката като ти излязат.

Случвало ми се е да чакам нещо 1 месец и да получа мейл, че не е налично, но пари за него никкога не са ми блокирали.

Общи условия

Активация на акаунт