Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 22

• 54 655
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
нищо сложно няма за 5 годишно играещо с лего дете, това реални са 2 бусчета и 1 моторче, съставени от малък брой части. По принцип лего доста точно са оцелили възрастите Wink

# 601
  • Luxemburg
http://www.youtube.com/watch?v=lGoQfnQxjd8 от тук ми се виждаше сложно. Може би само моторчето е по-лесно, но останалите мисля че моето 5г. няма да може да го направи. Ние все още сме на тези които са 2-5г. и много се забавлява. Но бих изчакала 1г. за следващите. Лего френдс не може да ги прави сама.

# 602
  • Пловдив
Момичета,вашите поръчки от Англ.Амазон за колко време пристигат Rolling Eyes Все ми се струва прекалено дълго...

А и превозвача пътува от 15 до 23?

# 603
  • на земята
Момичета,вашите поръчки от Англ.Амазон за колко време пристигат Rolling Eyes Все ми се струва прекалено дълго...

5-7 дни..)))един път дойде на 10 ден само  Peace

# 604
  • Пловдив

5-7 дни..)))един път дойде на 10 ден само  Peace
Ами хубаво,ама съм пуснала поръчката си на 4-ти...ще си чакам.

# 605
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=lGoQfnQxjd8 от тук ми се виждаше сложно. Може би само моторчето е по-лесно, но останалите мисля че моето 5г. няма да може да го направи. Ние все още сме на тези които са 2-5г. и много се забавлява. Но бих изчакала 1г. за следващите. Лего френдс не може да ги прави сама.
ronicat, не е задължително съвсем само да го сглоби детето. Включваме се и родителите.  Wink Но ако знаеш каква игра пада после...то са сценки, гонитби, преобличане, смяна на глави. Следва разглобяване (разрушаване) падат бомби...конструират децата после по своя идея. Диапазон 5-6/12 год. е ок за 5 год дете. От серията дупло играе само с влака моят син. Пада си по малките фигурки и детайли. Дано съм била полезна Peace

# 606
  • София
ronicat - Мотора го имаме, беше от първите му лега сглобяваше го сам на 3 години.
Имаше тогава и кола и хиликоптер, с помощ, предимно по следенето на картинките и зраво натискане на частите, също ги строеше, на 5 не му беше изобщо проблем да строи такива колички,  микробусчета и т.н., на 6-7г. вече можеше да строи от  нулата, почти без никаква помощ доста сложни модели(като https://static.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b96ceb10de/5 … Black%20Pearl.jpg), (по-трудно му е като отчупи част, да сглоби само частта, защото не може да се ориентира така лесно по книжките)... Така че такива  бусчета, наистина не виждам с какво ще затруднят дете на 5 години, може би малко помощ в проследяването на книжката да му е нужно все още, поне първите 1-2 пъти, те после ги и научават наизуст как се строят.

mystic woman - Зависи кой ги продава и от къде идват. Имай предвид, че не всички ги отбелязват като получени, азпо-точно си ги следя после кога идват при превозвача.
Последната поръчка я направихме на 29-ти окт. утре вероятно ще я вземем от гъбите, с продавач амазон е, на 4ти се получиха при тях, на 5-ти тръгна камиона.
С едни обувки с друг продавач съм имала случай да ги доставят още на другия ден, да тръгне камиона на следващия и с път и обрабоки 7 дни по-късно да са при мен. Но калъфче за  киндъла например идваше от щатите, та първо докато дойде до англия, после път и т.н. отидоха над 2 седмици.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 11:00 от Angel_Dust

# 607
Незнам дали е коментирано в предишните теми, но понеже по-напред в темата се дискутираше как да ползваме безплатна доставка ако поръчката ни е под 10 лири исках да споделя какво прочетох в един английски форум и даже вече го изпробвах:
Почти всички CD/DVD/Видео игри са а безплатна доставка ако продавач е Амазон. Могат да се намерят доста CD-та под 1 паунд които добавени към поръчката премахват цената на доставката. Става и с някои евтини книги.
Аз поръчах микрофона на Vtech + едно CD за 0,54 лири и поръчката ми излезе общо 7,21 лири с безплатна доставка до УК адрес. Иначе трябваше да добавя още нещо за около 3 лири и щях да платя над 10 лири за да хвана безплатната доставка или 9.97 само за микрофона и доставка до УК.

# 608
Това е супер, не знаех. Може ли линк към СД-та да сме готови Simple Smile

# 609
# 610
  • Бургас
Аз очаквам второто, но все още не е пристигнало!

# 611
  • София
Нямаме ги...принципно обаче и двете са хубави, кое ще изберете - според желанията и пристрастията на детето бих избрала аз или според финансите.

# 612
  • София, Манастирски ливади

Зависи кое е по-интересно за детето. Моят признава само полицаите и съответно имаме второто. Сега погледнах, че съм го купувала за 54 лири, така че тази цена е доста висока в момента.

# 613
Второто е било на смешната цена от 29 паунда през декември. Аз последно го гледах на 42 паунда, а до скоро е било 48... Бих изчакала малко. Има още време за коледните подаръци Peace Ако падне до 29 бих го взела на моите. Те много харесват Lego City Police филмчето от интернет да го гледат  Grinning

# 614
  • София
Имаме полицейския участък. № 1 е. Както и мобилния полицейски участък LEGO City 7288: Mobile Police Unit. Сега ще "редим" отново полицейския участък, защото престъпниците го разрушиха и избягаха  Laughing

пп купила съм го за EUR 59,64 от френския амазон  2011 год.(това е цена с доставка до бг) a мобилния участък 7288 от англ. амазон  - £22.12 -  2012 год

Второто е било на смешната цена от 29 паунда през декември. Аз последно го гледах на 42 паунда, а до скоро е било 48... Бих изчакала малко. Има още време за коледните подаръци Peace Ако падне до 29 бих го взела на моите. Те много харесват Lego City Police филмчето от интернет да го гледат  Grinning
drago_2008, това беше единствената молба към Дядо Коледа и нямах никакво време да чакам и търся по-ниска цена. Но радостта е голяма.

Сега иска от него лего, което го няма на ниска цена, а междувременно, синът ми откри скривалището на лего и вече нямам други коледни изненади. Много е сложно. Иска лего криейтър къща и лего супергерои - с хълк  Sad

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 15:44 от Aganka

Общи условия

Активация на акаунт