Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 22

• 54 658
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Кожени балеринки 40-ти номер по 1,53 евро в немския склад

http://www.amazon.de/Jana-Fashion-8-8-22102-20-Ballerinas-ALMOND … 325326&sr=1-1
Блазе на тези дами с 40-ти № краче Wink Peace

# 631
Имате ли наблюдения върху номерацията на Trespass? По-специално, за тези: http://www.amazon.co.uk/Trespass-Kids-Kukun-Snow-Boot-Unisex/dp/ … Q/ref=pd_sim_sh_2

Сред мненията, които прочетох, има такива, в които пише, че си отговарят, но и такива, които препоръчват да се купуват до два номера по-големи.

При мен имам два броя , мога да ти измеря стелка, просто не помня кои номера са. Аз ги взех от www.mandmdirect.com за по 8 паунда чифта . Иначе са страхотни, вътре целите са с топла вата, имат предпазна мембрана на ципа и според мен си отговарят , но ще измеря да не те подведа Peace

# 632
За гащите Speedo плащате ли доставка? На мен ми начислява колкото и да се мъча да я избегна. 

# 633
За гащите Speedo плащате ли доставка? На мен ми начислява колкото и да се мъча да я избегна. 
Безплатната доставка е над 10 лири.

# 634
# 635
  • Бургас
Здравейте!
Моля Ви за помощ!Искам да купя на сина ми часовник за Коледа, втори клас е.Ще се радвам на препоръки и мнения!
Благодаря Ви!

# 636
Здравейте!
Моля Ви за помощ!Искам да купя на сина ми часовник за Коледа, втори клас е.Ще се радвам на препоръки и мнения!
Благодаря Ви!

Тази марка е добра, дъщеря ми е 2ри клас и има часовник от тази марка: http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_p_n_target_audience__mrr_0?rh=n … mp;rnid=198805031 - швейцарски са.

# 637
Хубави отзиви от форума има за тази марка, полезни са,особено ако се учат сега да разпознават часа

Ботушки УК2 от склада цък
6,62 liri

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 10:37 от Трапезица

# 638
  • Бг
Здравейте!
Благодаря Ви!

*Lilac*, аз помня, че някои момичета похвалиха и часовниците Lego, погледни и тях.

# 639
  • Варна
Как така ти начислява доставка? Ако сумата в кошницата ти е под 10 паунда, автоматично ти премахва артикулите Add-on item, каквито са шортите на Спидо и преди плащането вече ги няма в ордера. Ако пък са над 10 паунда не може да ти иска сума за доставка. Ще има доставка, само ако в кошницата са сложени артикули от продавач, различен от Амазон и този продавач си начислява доставка за неговите стоки.

# 640
  • София
Пуснах 2 чифта обувки от немския амазон на обща стойност над 20 евро. Ако сторнирам единия и доставката падне под 20 евро, дали ще ми таксуват 3 евро за доставката на другия чифт?

# 641
  • Варна
Пуснах 2 чифта обувки от немския амазон на обща стойност над 20 евро. Ако сторнирам единия и доставката падне под 20 евро, дали ще ми таксуват 3 евро за доставката на другия чифт?
Да!

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 10:55 от k a t r i n

# 642
  • София
Да

Благодаря   bouquet А има ли начин да допълня с друг чифт до 20 евро, или то ще си се води отделна поръчка /както предполагам  Confused/?

# 643
Момичета, благодаря за помощта   bouquet, успях да поръчам без доставка - проблемът беше, че не избирах FREE Super Saver Delivery.

# 644
  • Варна
Да

Благодаря   bouquet А има ли начин да допълня с друг чифт до 20 евро, или то ще си се води отделна поръчка /както предполагам  Confused/?
Не, можеш да сторнираш, но не и да добавяш. Единствения начин е да откажеш цялата поръчка и да поръчаш наново, като добавиш нещо друго до 20Е

Общи условия

Активация на акаунт