VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 275
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 365
Любимеца на публиката според мен е типичен плейбой.
Не мисля ,че лъже  за нещо толкова сериозно ,като семейството си /,че е разделен с жена си/.
Той е от мъжете ,които никога НЯМА да покаже на която и да е жена/най вече собствената/ ,ЧЕ НЕ Е ВЛЮБЕН в нея.
/  самолюбието му няма да понесе ,ако някоя спре да го обича/

Той ще продължи да зарибява Йоана и дори според мен ще ЗАПЛЕНИ и  черната Златка/както и всички зрителки smile3503/
Много интересен играч .Надявам да не го прецака ББ на финала  и ТАКТИКАТА му да успее newsm10

Предполагам ,че днес  ще номинира ЛИЛЯНА

От километри и' личи на Златка, че вече е запленена. hahaha

# 1 366
  • SF
Лияна и да допълзи до финала, там ще си тръгне първа. Въпреки че с този положителен вот, нещата не са съвсем ясни и мога да обясня защо.

В този смисъл, за нея е по-добре сега да отиде на номинации и да си тръгне.

# 1 367
Идея си нямам кого ще номинират...Толкова са страхливи всичките,начело с диктаторката мама им Фотка!Ще гласувам за нея,но какво решават тези безличници вътре не знам.

# 1 368
  • Варна
Идея си нямам кого ще номинират...Толкова са страхливи всичките,начело с диктаторката мама им Фотка!Ще гласувам за нея,но какво решават тези безличници вътре не знам.

Фотка..страхлива? newsm78

# 1 369
Пуснаха!  Party

А тези пури са някакви електронни, да знаете, не са от страшните. Ирина пуши сега такава.

# 1 370
  • Варна
Има живо излъчване.

# 1 371
  • София
Пуснаха!  Party

А тези пури са някакви електронни, да знаете, не са от страшните. Ирина пуши сега такава.

Това са ПУРИТЕ на ПЛАМЕН.

# 1 372
Пуснаха!  Party

Това са ПУРИТЕ на ПЛАМЕН.
Знам. И знам, че той се занимава с електронни цигари. И все пак досега като пишеха все хората за Пламен с пурите и т.н., не правех връзка, че те не са истински.  Peace

Мишо хърка на дъскорезница.

# 1 373
  • София
Е как пък тия пури на Пламен се пушат от почти всички и даже от тия коти го недолюбват, амчи иот тия дето не пушат.

# 1 374
Може да си е платил на ББ за реклама на бизнеса му и ББ да се е договорил предварително с всички випове да пафкат ел.цигарките час по час.  Money

Ирина гримира Мира:

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 19:32 от nmruon

# 1 375
  • София
Е как пък тия пури на Пламен се пушат от почти всички и даже от тия коти го недолюбват, амчи иот тия дето не пушат.

Мисля, че Ваня, Станка, Лияна - пушат само истински цигари, но може и да не съм видяла, ако са пушили и електронни.

# 1 376
  • София
Може да си е платил на ББ за реклама на бизнеса му и ББ да се е договорил предварително с всички випове да пафкат ел.цигарките час по час.  Money

Ирина гримира Мира:

И аз така предполагам, както в първия VipBrother, Киро Скалата си рекламираше хранителните добавки, които продава.

# 1 377
Любимеца на публиката според мен е типичен плейбой.
Не мисля ,че лъже  за нещо толкова сериозно ,като семейството си /,че е разделен с жена си/.
Той е от мъжете ,които никога НЯМА да покаже на която и да е жена/най вече собствената/ ,ЧЕ НЕ Е ВЛЮБЕН в нея.
/  самолюбието му няма да понесе ,ако някоя спре да го обича/

Той ще продължи да зарибява Йоана и дори според мен ще ЗАПЛЕНИ и  черната Златка/както и всички зрителки smile3503/
Много интересен играч .Надявам да не го прецака ББ на финала  и ТАКТИКАТА му да успее newsm10

Предполагам ,че днес  ще номинира ЛИЛЯНА

От километри и' личи на Златка, че вече е запленена. hahaha

Като го гледам как вече дърпа на каишка и Мариян , smile3503 трябва и той да е подвластен на ЧАРА му /като всички жени/.

Йоана като каза ,че Пламен кара да се влюбват  в него всички жени /както Лиляна сяда по краката на всички мъже / е права .Тя има достатъчно опит за да знае какво се случва .....

hahahaНай-трудна ще му е Фотка

# 1 378
Нямаше ме 10 дни,вие сте изписали почти 3 теми от по над 160 страници newsm03 newsm18 Посмъртно не мога да ги прочета  Joy

# 1 379
ПаФката гост в студиото.

Общи условия

Активация на акаунт