VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 110
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 440
Значи, НК потвърди, че Пламен е милионер - т.е. милиардер не е, естествено, но поне е милионер. Е, не, че това е кой знае какво.

Май се бъзикаше...  Thinking

# 1 441
Значи, НК потвърди, че Пламен е милионер - т.е. милиардер не е, естествено, но поне е милионер. Е, не, че това е кой знае какво.
И с 5лв да е, пак го взимам  Mr. Green

# 1 442
Кънчев е мега прост милинкия вече е дал фира!
...... това че редакторчето наречено главно е вкарало Пламен дето му е рода да участва е пълна  Sick
ама така е шуробаджанащина БГ стайл  Sunglasses

# 1 443
  • Ямбол
Водещия Кънчев,поредно предаване плюе по Пламен!

# 1 444

Май се бъзикаше...  Thinking
Ако се бъзикаше, щеше да каже "милиардер", което беше базикът. Човек с успешен бизнес за електронни цигари в Нова Зеландия, цитиран от НЗ-пресата - много ясно, че е милионер, то това не значи много.

# 1 445
Баси и тъпите коментиращи в студиото, какъв вип е Йоана, ами Ваня,...и етс...други
Не мога да повярвам какво говорят тези,карат ни да вярваме че черното е бяло
Те това е и в държавата...измет

# 1 446
  • Стара Загора
И Андрей добре му го каза на НК  !!! Peace

# 1 447
  • София

А на мен на презервативи...........

# 1 448
  • София
Усещам известна пристрастност от страна на Кънчев, свързана с Пламен... нещо не го долюбва много. newsm78

Или просто иска да активира още повече хора, да гласуват за Пламен.

А Пламен, е новият секс символ на България, направо измести Бойко Борисов, от женските сърца(е, не на всички)

Шоуто ще свърши, а аз още не мога да разбера, кое му е толкова готиното на Пламен  smile3506

# 1 449
Какъвто ще да е Пламен, съвсем на нивото на другите ексемпляри е, нямат съществени разлики.  

# 1 450
  • София

А на мен на презервативи...........

И на мен, но ме досрамя да го напиша  Embarassed

# 1 451
  • София, България
Извинете, че не мога да дочета назад, но защо пак Мишо е капитан, изредиха ли се всички  newsm78

# 1 452
Ако се бъзикаше, щеше да каже "милиардер", което беше базикът. Човек с успешен бизнес за електронни цигари в Нова Зеландия, цитиран от НЗ-пресата - много ясно, че е милионер, то това не значи много.

Във визитката при влизането си Пламен, като разкри че не е това за което първоначално го представиха, мисля че каза "не съм милионер". После ако не забравя ще проверя.

# 1 453
мен пък Пламен , ми е мега антипатичен взимайте го..
и пари да ми дава не тц не го искам Naughty

# 1 454
Браво евала на Станка!!!

Общи условия

Активация на акаунт