VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 395
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 165
И сега какво Мариан показа, че има тактика, и хоп- гей.
Какво ги интересува хората, точно какво прави под чаршафите, не знам... Thinking

Явно някой има желание да влезе под тях, чаршафите.

# 166
Е чакайте да тури Лилето хавлията, тогава ще се завират под нея. Mr. Green
Сега - на липсващия Мариан в чашафите.

# 167
  • София
Но някак винаги съм си представяла, че едно жиголо би изглеждало и би се държало точно като него. Blush
Peace

Какво ги интересува хората, точно какво прави под чаршафите, не знам... Thinking

Може би не следя изкъсо тактиката му, така че няма как от там да си правя изводи за сексуалната му ориентация. Все ми е тая с представители от кой пол мачка чаршафите. Достатъчно неприятен ми е, за да ми е любопитно.  Grinning Просто споделих, че ми мяза на би-жиголо.  Mr. Green

# 168
  • SF
Ами една от възможностите,е да говорят и да си разказват за своя живот, а не за този на другите в къщата.

мъжете така правят, разказват си разни истории от реала.

Аз пък съм много впечатлена от това как мъжете клюкарят в този сезон. Тервел и Пламен, Мариян, Павел - всички ги чух!

Мира доста поразказа за живота си. Даже малко попрекали.
Веднъж Ирина каза нещо, за което аз самата съм си мислила често през изминалите сезони на ВБ и ББ, а и сега за този. Те няма как да говорят за нещо, което се случва навън, защото са изолирани. Говорят за това, за което имат информация - а то е сведено само и единствено до живота в Къщата.
Не съм чула само Пламен и Джеред да разказват лични истории.  Останалите - всички до един и то често.

Виж... така се прави и във външния свят. Мислиш ли, че всички отиваме при шефовете си и им казваме в очите какво точно мислим за тях?

# 169
Ваня не иска да влиза да спи в стаята с Мира и прави всичко възможно да задържи съквартиранти, да й правят компания. Мислела да спи на дивана.

# 170

Ама защо си мислиш, че някого го интересува това нещо? Не знам защо за теб "би", "гей" и т.н. са с негативен оттенък...  Grinning Все

Относно тактиките - на мен друго ми е интересно. ББ/ВБ обикновено все търси сензациите при номинациите... заради зрителския интерес, та не очаквах, че би допуснал някой да номинира по този начин (+ за Мариан от мен). Ама съм убеден, че ако всеки почне така да казва "него, защото има шанс бла-бла" ВБ ще каже, че не приема номинацията Laughing

# 171
Ваня в кратко време плаче горко; смее се до пръсване, не може да спре. Май не е съвсем добре жената.

А режисьорчето на ББ се измъчи - спира, пуска, спира, пуска. "Мира знаела от месец май, че влиза.." Стоп! Пускай. "Та така, Мира знаела..." Стоп!... (: и т.н. Не е лесно, не е лесно.

# 172
  • Никога на земята...
Ваня колко мрази Мира  Laughing Обсъжда как още от май месец Радева знаела,че ще влиза.
Опита се да обсъжда и Ирина преди това,но май Стойко не поддаде  Peace

# 173
  • SF
А защо за всеки хубав мъж все се пуска слуха, че е гей?
Само мъже с визията на Павел и Мишо ли са вън от всякакво съмнение? Хм...  Thinking

# 174
Аз подкрепям Пламен да остане, та дори и да спечели .
Всички останали Вип-чета могат да си ходят по ред на номерата.

Павел не ми правеше лошо впечатление, но след последните му избухвания си промених мнението.
Не мога да приема вулгарното му държание на моменти.
Йоана преиграва. Не ми харесва поведението й. Колкото и да отрича не може да скрие, че харесва Пламен.
Ваня за мен е прекалено налагаща се като човек. В самото начало имах добро мнение за нея, но напоследък ми идва в повече това викане и нареждане.
За Ирина нямам кой знае какво мнение, но няма да забележа, ако тя си тръгне. Не ме е много интересна.

# 175
  • София

Относно тактиките - на мен друго ми е интересно. ББ/ВБ обикновено все търси сензациите при номинациите... заради зрителския интерес, та не очаквах, че би допуснал някой да номинира по този начин (+ за Мариан от мен). Ама съм убеден, че ако всеки почне така да казва "него, защото има шанс бла-бла" ВБ ще каже, че не приема номинацията Laughing

Винаги е имало номинации "защото той/тя е е сериозен конкурент".

За мен Мариан си е с нормално държание за манекен (не че познавма такива, но така си ги представям  Grinning). Държи на външния си вид, закача се с жените без да има кой знае какво предвид. Той е сериозен играч наред с Пламен, а Тервел се мисли за такъв, но не е стратег като тях.

# 176
А режисьорчето на ББ се измъчи - спира, пуска, спира, пуска. "Мира знаела от месец май, че влиза.." Стоп! Пускай. "Та така, Мира знаела..." Стоп!... (: и т.н. Не е лесно, не е лесно.

Имам усещането, че се смени човека, който пуска/спира.

# 177
  • SF
Ваня колко мрази Мира  Laughing Обсъжда как още от май месец Радева знаела,че ще влиза.
Опита се да обсъжда и Ирина преди това,но май Стойко не поддаде  Peace

А не...  Naughty Те в групата на Ваня изобщо не обсъждат противниците си.

Не й се спало в спалнята на Мира (че какво толкова!?), не й се ядяли от нейните яденета (щото Мира варяла, а не запичала. Аз пък запръжки много мразя и с тях точно ставаш дундав като Ваня), това не й се правело, онова не й се нравело, а уж Ваня била силна жена. Силна - друг път! Реве за всяко нещо.

Мира, вместо да мърмори как не иска Ваня да й спи в спалнята или да се премести ДЕМОНСТРАТИВНО при Ирина, взела, че изчистила стаята, за да й е приятно на Ваня. Оная дебелата обаче се скъса да меле едно и също - как щяла да спи на дивана, на шезлонга, да не спи изобщо и ей такива едни и същи вече втора вечер я слушам. През деня не гледам, ама си представям как и през деня това е основния мотив.
И онези, понеже нямат какво друго да правят, "да, Ванче! Да, Ванче! Така е, Ванче!"  Whistling

# 178
  • SF
Павел и Ваня (а може би и останалите) са излизали извън Къщата.
Когато Павел се върнал, имал усещането, че все едно в зандана влизал. Първо видял Ваня и въпреки че тя му е един от най-приятните хора в Къщата, пак...  Sick Все едно в зандан влизал.
Ваня е учудена защо Павел е имал такова гадно усещане. Когато тя се прибрала, все едно, че вкъщи се прибирала. Видяла Мариан и Павел да готвят над печката и й станало едно такова приятно.

И сега спряха излъчването, за да не научим кой къде е ходил явно.

# 179
  • Никога на земята...
А защо за всеки хубав мъж все се пуска слуха, че е гей?
Само мъже с визията на Павел и Мишо ли са вън от всякакво съмнение? Хм...  Thinking

Защото е хубав  Grinning Майтапя се,но може би защото не е прието мъжете да са суетни и клишето,че всеки модел е гей.Според мен Мариан не е гей.Мой приятел е подобие на него-красив,суши си косата,дрехите му са в широка цветова гама и е 100% хетеросексуален.Между другото в момента прически като на Мариан са модерни. Peace

В случая мисля,че го определиха за гей,защото Ваня не го харесва почти от самото начало,а Тервел и компания се усетиха,че е силен играч/прибави и красив/  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт