VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 723
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 695
И Зара и Мел имат щения към собствения си пол, единствено когато има камери наоколо, или някакви дивиденти  Peace

# 1 696
  • Варна

А мел, си каза че си пада по жени, Зара пък си е Би.

Ми как не ги е срам! Crossing Arms нямат нито мъжко поведение, нито маниери. Мел даже и поли слага. Shocked

# 1 697
  • София
Значи Мира е много лош човек, защото не се притеснява да дава съвети и да рови в живота на хората, а ония другите, добросърдечните, не се посвениха да обсъждат евентуалната хомосексуалност на Мариан Rolling Eyes. Нее, това не е ровене в личния живот, съвсем не! Те не знаят, че всички ги гледат, забравили са и просто си дрънкат, не ровят в ничия болка.
Направо ме хвана срам, като ги гледах снощи. Отвратително беше! Дори така да е, не мога да си представя що за селянин трябва да си за да изтъкваш това, като причина за номинация в изповедалнята.  Разбира се всичко прикрито зад първоначалното ''той не е себе си'', но след малко изплюват камъчето. Ужас! Много ми стана мъчно за Мариан. Чувстваше се очевидно зле и беше много притеснен за реакциите на семейството си.

Иво на Мира, още на първата номинация в изповедалнята, каза, че Мариан е гей и затова искаше да го номинира. После пред Парис, когато си задаваха въпроси(брадъра ги подсказваше на пламен) единия беше към Мариан, дали е гей.

# 1 698
  • Варна

Иво на Мира, още на първата номинация в изповедалнята, каза, че Мариан е гей и затова искаше да го номинира. После пред Парис, когато си задаваха въпроси(брадъра ги подсказваше на пламен) единия беше към Мариан, дали е гей.

Обратното, първо е бил въпроса на Парис, оттам Иво е разбрал, че Мариан е гей. Мариан отговорил - хетеросексуален съм и Иво го е объркал с хомосексуален.  Laughing

# 1 699
  • София

Обратното, първо е бил въпроса на Парис, оттам Иво е разбрал, че Мариан е гей. Мариан отговорил - хетеросексуален съм и Иво го е объркал с хомосексуален.  Laughing

Вярно, така беше  Peace

# 1 700
  • София
И Зара и Мел имат щения към собствения си пол, единствено когато има камери наоколо, или някакви дивиденти  Peace
А, Зара я имаше в едно видео записано в тоалетна на някакво заведение, беше със сестрата на Ивайла Бакалова(забравих й името) надрусани и се ...една друга.

# 1 701
Не знам Ваня колко е гнуслива, ако беше видяла Лили как няколко пъти загребва от едно бурканче и облизва лъжицата, дали щеше да ѝ каже нещо. Лили дори не си изми лъжицата, а я хвърли в мивката.

# 1 702
  • София
Много е любопитно живото излъчване в момента. Направо е вълнуващо - гледайте го.
Дават вече 10-на минути как Лияна тича във фитнеса. Честно ви казвам то са мисли, то е развой на събития - абе „На всеки километър” газ да пикае.

Ихаааа сега пък Мишо яде вафли и кисело млякоо. Ууууууу, че е интересно бееее - чудя се дали да ходя на работа днес или пък да остана да гледам такива живи предавания - до сега не съм ги гледал.

# 1 703
Мишо защо държи лъжицата като дете в детската градина  ooooh!
Моят син така се хранеше като беше на 3  hahaha

# 1 704
Ууууууу, че е интересно бееее - чудя се дали да ходя на работа днес или пък да остана да гледам такива живи предавания - до сега не съм ги гледал.

Ако си домакиня, няма да се чудиш, пускаш го и си шеташ вкъщи. Laughing

# 1 705
А, Зара я имаше в едно видео записано в тоалетна на някакво заведение, беше със сестрата на Ивайла Бакалова(забравих й името) надрусани и се ...една друга.

Отново пред камера  Laughing

# 1 706
Станка много се дразни от привилегиите, както разбрахме на номинациите. В къщата идва специален масажист. Всички ли го ползват.

# 1 707
Станка много се дразни от привилегиите, както разбрахме на номинациите. В къщата идва специален масажист. Всички ли го ползват.

За Лелисита общата ли става дума?

# 1 708
  • София

Отново пред камера  Laughing
да бе, вЕрно, ама то пък една камераааа.... ooooh!

# 1 709
Направо виждам жълтите издания с какви заглавия ще излязат относно Станка ooooh! ooooh! ooooh! ......

Ами, каквото повикало такова се обадило.. Confused  Сама се насади - все на някой щеше да му хрумне и такова обяснение (не казвам, че е вярно) Peace
 Що не махна с ръка накрая и да спре да се фиксира върху това, което Мира и казала преди толкова време?   Thinking  ... Ушите ми мазоли хванаха да я слушам как се жали, за полите и рокличките - нали уж е силна, умее да преодолява трудности, или  е само физически?newsm78   Недоумявам какво толкова я нарани в казаното от Мира?  Shocked Всички видяхте, че проблемът дойде по-късно от това, което не ни показаха - имало е някакъв гаф в организацията на вечерта, когато Станка излезе  и с това Мира няма нищо общо - обаче Станка изцяло и прехвърли вината, защото на елементарните хора им е по-лесно така -  нужен е човек, когото да мразят и да му отмъщават, независимо каква е причината за проблемите  

Общи условия

Активация на акаунт