VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 070
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 800
Съни, направо ти се е получило  hahaha

# 1 801
  • Варна

Моля престанете с тия чаршафи Crazy Маркира се текста и се натиска бутона горе "скрит текст"

Скрит текст:
За мен на финала трябва да видим Пламен, Мариян, Ирина и евентуално Станка. Всеки от  участниците си има положителни и отрицателни качества, но ако трябва да съм по-конкретна:
Мира – досадна лелка, която има мнение по всички въпроси и което е по кофти държи да го сподели и да осведоми всички за него. Не смятам обаче, че е злонамерена. Мисля, че всичките й анализи са по скоро плод на професионално изкривяване. И все пак тази жена ми изглежда в хармония със себе си. Има си нейния Ивенце, който може да изглежда на всички околни безумен, но явно тя си е щастлива с него.
Ваня – ужасна комплексарка, изтъкана е от комплекси, много самотна и неудовлетворена, вследствие на което е агресивна. Мисля също така, че липсата на секс и критическата си казват думата за безобразното й поведение. Не харесвам хора, които крещят и не могат да си формулират аргументите спокойно и без напрежение.
Тервел – няма такава мижитурка. Този може да е спортист, но само толкова. Ужасно е смешен как зяпва и устата му увисва като види по-приятно изглеждаща жена (справка: когато Златка влезе). Оправданията му за поведението му с Лияна са смехотворни.
Станка – голяма спортистка, но отвъд това доста семпла и ограничена. И като я определят като натурална ми става смешно защото за мен тя е първична (справка посрещането на Златка). Мисля, че има някаква неудовлетвореност у нея, иначе не си обяснявам защо толкова я засегна забележката за полата, направена от Мира. Ако си ок със себе си, изобщо няма да се вържеш на забележките на някаква досадна лелка, каквато е Мира. А то са драми, то е чудо – не го разбирам.  И понеже писах за Тервел и Станка искам само да уточня, че спортните им постижения не са достатъчни, за да ги гледаме и приемаме с възхита до живот (справка Гълъбин Боевски).
Саката – изключително просто момче, което не може да върже 2 изречения свързано и смислено. Разговорите му с камерите са като на дете от детската градина, което не ми е забавно. Няма собствено мнение: когато номинира и се аргументира е мъка, мъка, мъка…    
Лияна - ограничена, плиткоумна и нечистоплътна (или поне така ми изглежда на мен). Някъде в тази категория е и Йоана: неадекватно поведение, липса на мнение, което да може да отстоява. Вчера след като Пламен не я спаси, за малко щеше да ревне.  Смешна ми е и на моменти – жалка.
Мишо Шамара ми е крайно незабележим, бих определила поведението му като на недорасъл инфантил.
Ирина – обрана в поведението си, спокойна, уравновесена, в мир със себе си, но доста скучна.
Пламен – млад, амбициозен, арогантен, играе играта, не се злепоставя с увлечения по неподходящи моми (Йоана), прям, на моменти нагъл. Харесва ми в играта. Още в началото като нарушаваше правилата им каза, че те са там, за да играят, а не да живеят задружно в колектив, както Ваня се пробва да пробутва, а после е на принципа "разделяй и владей".  
Мариян – възпитан, добронамерен, позитивен, играе играта по различен начин от Пламен, но не забравя, че е в игра. Много забавен на моменти. Не ме интересува с кого си ляга.  Само се питам Васил Найденов като е гей – това пречи ли му да има успешна кариера и да е изключително приятен човек?! Риторичен въпрос за широко скроените:)
Ще ми е приятно да победи Пламен или Мариян.
Това е личното ми мнение основано на разбирането, че не е важно кой си, какъв си,  къде си и какво правиш, а как се чувстваш. Т.е. ако си щастлив, коя съм аз, че да те съдя:)  

Ей така се прави. Joy Joy

# 1 802
Съни, направо ти се е получило  hahaha

Видях Joy

# 1 803
Снощи Павел каза едно вярно нещо, че мъжете номинират Мариан, защото му завиждат за фенките отвън / по информация на Лиана от дъщеря й/. Не е ли комплексарско точно мъжете да се номинират  - Тервел, Стойко, Мишо да номинират Мариан, който с нищо не им пречи. На мене  не ми харесва Тервел, с тази глуповата физиономия на СОПОЛИВО ЦИГЛЕ! Но чудно как го избраха хората за най-харесван мъж!?

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 13:43 от danibor

# 1 804
# 1 805
Този израз сеш' ли се (даже не знам как да го изпиша Joy), се употребява вече много често. Чух Златка, преди малко Пламен Sunglasses

# 1 806
 #Crazy #Crazy #Crazy

Душа-а-а-а-а.....  Smile

# 1 807
Този израз сеш' ли се (даже не знам как да го изпиша Joy), се употребява вече много често. Чух Златка, преди малко Пламен Sunglasses

Имам една позната която, като обяснява нещо и всяко нейно изречение завършва с "риаш ли".  ooooh! Много е дразнещо.

# 1 808
Kакво прави Йоана?Салата от ситно нарязан карфиол ли ?

# 1 809
Имам една позната която, като обяснява нещо и всяко нейно изречение завършва с "риаш ли".  ooooh! Много е дразнещо.

И да те удря по рамото, оо май ГАД.  Laughing

# 1 810

Как хубаво нахапва зеленучците и после ги нарязва за другите.Ужас.
Режеш , ядеш , облизваш и им сервираш.

# 1 811
#Crazy #Crazy #Crazy

Скрит текст:

Душа-а-а-а-а.....  Smile

Муцииииии  Laughing

# 1 812
  • Варна

Как хубаво нахапва зеленучците и после ги нарязва за другите.Ужас.
Режеш , ядеш , облизваш и им сервираш.

Мира и Лияна и те са в отбора. Joy

# 1 813

Брей откакто мина в отбора на Мира почна да точи питки и той. Joy

# 1 814

Мъжкарска снимка, толкова много яйца има в нея.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт