VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 829
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 920
И аз мисля, че Лияна има нужда от освежаване на косата.

Eй така ако може:

# 1 921
Стойко пък с тези кичури ако си мисли, че изглежда много мачовски, дълбоко се е излъгал. А какъвто е лигльо пък, съвсем съмнителен става.

А и често мие чинии, съмнителна раотата.  Thinking

Мариан нали му каза, по повод кичурите, че вече има материал за следващи номинации. Joy

# 1 922
И аз мисля, че Лияна има нужда от освежаване на косата.

Eй така ако може:
Скрит текст:

Така не й го пожелавам,но поне малко да си скъси косата

# 1 923
  • Стара Загора

За довечера нова порция скандали!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152006724629636&set=v … ype=2&theater

# 1 924
Когато Лили страдаше за отрязаната коса, тя каза, че е известна като дългокосата Лияна. Сетих се, преди години популяризираха Румяна като певицата с най-дълга естествена коса. След смъртта ѝ, една сутрин по национална телевизия, се появи Алисия с нов диск(дали не беше първият) и този път тя беше певицата с най-дългата коса. Тогава така я представиха, че с това е известна. Не им следя дължините на косите, но сега явно това е запазена марка на Лили.

# 1 925
Мариан нали му каза, по повод кичурите, че вече има материал за следващи номинации. Joy

Жалко само, че няма да му се отдаде възможност отново да номинира.

# 1 926

Жалко само, че няма да му се отдаде възможност отново да номинира.

О, ще му се отдаде. Simple Smile Той остава, някой от тримата хубавци си заминават - и без това и Иринка, и йоанка и Мишката не са много интересни.

# 1 927
За Пламен може да се каже ,че е всичко друго-арогантен,амбициозен,но не и лицемер.Дори е една идея по-откровен отколкото трябва.Но точно в тази игра така и трябва да бъде.Даже си мисля,че той играе комбина със  зрителите ,защото знае ,че колкото и номинации да отнесе всичко зависи от тях.От Тервел наистина съм виждала лицемерни постъпки.

# 1 928
Я Пламен води със доста процента  в нашата анкета а Станка е втора .Винаги в вип брадър 2013 и в други реалити формати са побеждавали мъже.Просто защото жените гласуват най активно за своя фаворит които предимно e  от мъжки пол.

# 1 929
  • Варна
Я Пламен води със доста процента  в нашата анкета а Станка е втора .Винаги в вип брадър 2013 и в други реалити формати са побеждавали мъже.Просто защото жените гласуват най активно за своя фаворит които предимно от мъжки пол.
Мариан е втори за момента Wink

# 1 930
  • софия
аз няма да гласувам, нямам фаворит
ни един читав няма в тоя брадър  ooooh!

# 1 931
О, ще му се отдаде. Simple Smile Той остава, някой от тримата хубавци си заминават - и без това и Иринка, и йоанка и Мишката не са много интересни.

Ще видим, кой ще си отиде и не мисля, че Мариан е кой знае колко интересен, виж ако си признае за онова нещо...  Mr. Green

# 1 932

Ще видим, кой ще си отиде и не мисля, че Мариан е кой знае колко интересен, виж ако си признае за онова нещо...  Mr. Green

Нищо интересно. Полезен е ,че им готви ,но друго newsm78

# 1 933

Ще видим, кой ще си отиде и не мисля, че Мариан е кой знае колко интересен, виж ако си признае за онова нещо...  Mr. Green

Нищо интересно. Полезен е ,че им готви ,но друго newsm78

Абе интересен си е човкът. Ирина нищо не прави вътре, Йоана и тя скандлджийска взе да се извъжда, Мишо и той го няма много-много в разговорите, Мариян най-много го дават (е, след Йоана), така че трябва да остане. Simple Smile А иначе какво им да признава? То е ясно, че това са пълни измислици на Ваня и компания.

# 1 934

Общи условия

Активация на акаунт