VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 547
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 355
Ваня Червенкова е облечена като пчелата майка.Трябва Ваня да е облечена като свинята майка  Laughingно продуцентите явно ги е страх от нея за да не изпълва после змии и гущери и срещу тях

# 2 356
  • София
Мисля, че схвана какво имаме предвид, не е нужно повече обяснения. Разбрах кой не харесваш от цялата досада, кажи сега кой харесваш. Щото е най-лесно да се плюе, поне на нас българите ни се отдава най-добре.

# 2 357
На Тервел му отказвам категорично  Naughty Да давам пари за открита тренировка с него  smile3544

Ако имаше вечеря към шала на Мариан, щях да се прежаля.  Mr. Green

В описанието на шала най-отдолу е написал, че ще има цял ден с него. Или поне аз така разбрах. Освен това неговият шал наистина изглежда много скъп (не като цена), от това което той е описал.

Аз ще видя как върви наддаването и може да се включа Blush

# 2 358
Ваня Червенкова е облечена като пчелата майка.

ти пак не си в час май  Joy

# 2 359
....
Защото не се държи чисто мъжки ...

Как трябва да се държи един мъж, че да се нарича държанието му мъжко?

Ето така  ...

Скрит текст:
и с помощта на три геройски пози
      и половин дузина страшни думи
      доказват ти, че щели да направят
      не знам кого си на не знам какво си,
      щом дойдел случай! А пък той не иде
      и туй е всичко!

писано преди векове, но точно за "мъже" като Павката Чернев и  Шамара   Laughing

Щом за вас това е мъжко държание ясно  Laughing
Само,че аз не искам ММ да си скубе веждите,да ходи на прическа ,на кола маска и т.н.
Изобщо не ми е мъжко занимание това.
А ако вашите мъже се държат с вас  box ,това говори лошо и за вас и  ми е ясно защо харесвате Мариянчо .
И не мисля,че съм длъжна да го харесвам.
Вие си го харесвайте,вземете си го у вас ако трябва (даже още по-добре),но не ми налагайте,че трябва да харесвам  някого ,било то Пламен или Мариянчо

И как направи връзката между горния цитат и нашите мъже, та дори си позволяваш да ги коментираш? newsm78  Не четеш, явно и не мислиш, но пък пишеш ... разбрала - недоразбрала Rolling Eyes

Хора, хайде да не объркваме терминологията  Wink - между село и селяния има съществена разлика. И аз съм расла на село с баба и дядо - най-хубавото време в живота ми.  Peace

....
Защото не се държи чисто мъжки ...

Как трябва да се държи един мъж, че да се нарича държанието му мъжко?

Е, как. И питаш:  box

# 2 360
И аз имам такива познати, човекът Пламен изобщо не ми харесва, но пък много ми допада като играч и участник във ВБ. Има стремеж и стратегия за победата, не е влязъл вътре само за да мине време и да прибере един хонорар

Много добре казано! Точно играчи му липсват на ВБ

# 2 361
Ох, Цвети М., ще ме умориш  Joy

# 2 362
[/quote]

ОК.  Не се мъчи повече   Peace

# 2 363
  • Варна
На Тервел му отказвам категорично  Naughty Да давам пари за открита тренировка с него  smile3544

Ако имаше вечеря към шала на Мариан, щях да се прежаля.  Mr. Green

В описанието на шала най-отдолу е написал, че ще има цял ден с него. Или поне аз така разбрах. Освен това неговият шал наистина изглежда много скъп (не като цена), от това което той е описал.

Аз ще видя как върви наддаването и може да се включа Blush

Цял ден ще ми е множко.  Mr. Green

# 2 364
Е хайде сега Laughing

Banshee, страхотен подпис Joy но ми липсва аватара с пънкарската кралица hahaha

# 2 365
Хексе-ми сподели го с приятелка,егоистка такава. Crossing Arms

# 2 366

Наистина могат да ползват интернет коментарите за някоя игра, четат коментар, съквартирантите трябва да отгатнат за кого се отнася.
Скрит текст:
Всички ще се сринат психически, Ирина ще постави диагноза, Мира ще назначи лечение, Ваня ще го оспори и ще жертва мъченически поредната част от половината си бял дроб, изпушвайки порядъчна доза цигари, Мишо ще обвини Пламен в мръсни игри, пренебрегвайки факта, че Йоана вече го налага,  Лияна ще проплаче за тежката съдба, която има и за сълзите в очите на детето си, Стойко ще заяви, че Мариян предизвиква такива тежки коментари с неистинската си сексуална ориентация, Тервел ще се усмихне неразбиращо, а Станка ще заключи, че може би полата ще спаси всички тях. Добро обобщение на целия сезон би било.  

Много интересно  предложение - ще ми бъде интересно да го видя осъществено.   Peace

# 2 367
# 2 368
Обвинихме Пламен в търтей ,ей значи може ли така  #Cussing out
А той бил пчела - майка  Laughing
И ще превземе къщата  Grinning
Той цяла БГ завладял,че една къща няма да може  Laughing

# 2 369
Аууу, Пламен си поиска от Йоана фон дьо тен и го използва. Ами сега  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт