VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 566
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 340
Спрете се с глупостите за гримове и облекла, хората са различни, това, че някой харесва диня, не означава, че други не могат да харесват пъпеш. За селата - голям срам е явно да се каже, че някой е имал контакт с някакво си село. Всички лета като дете изкарвах на село, не се занимавах с похапване на малинки и плажуване, помагах колкото можех, без да ми се налага да коля каквото и да било животно, но бях наясно и откъде идва месото на масата. Нито мотиката, нито знанието откъде се вземат месото, млякото и яйцата са ми навредили, напротив. Българинът има лошия навик да бяга от земята и произхода си, много е жалко, защото оттам иде всичко.

smile3501

И аз вече взех да се чудя някои дали не са паднали от Марс направо. И си мислят, че месото, което ядат не е било живо преди това Crazy Големи превземки. Да не говорим, че софиянци ходят редовно по селата за екологични продукти като плодове, зеленчуци и всякакъв вид месо. Тук знам за шеф на мебелна къща, купил си къща в едно село, наел си персонал да му отглеждат всичко и не купува нищо от буклуците в магазините. Включително и крави му отглеждат за мляко. Ама по-друго си е да си купиш пържолка пълна с незнайно колко химия в нея, но да се разграничиш от селото Crazy

# 2 341
  • София
Цвети ли си, ква си, ходи да разпуснеш някъде напрежението с някой "истински" мъж, че ми лазиш по нервите.

Най-добре ще е ти да си лекуваш нервите - виж какво става като не ги лекуваш (леля Мира,Иринка,Ванчето.....)
А скоро очакваме и любимият ти Марианчо да се разтресе  Mr. Green

Колкото до моето напрежение ,разпускам си го ,имам си страхотен мъж,който се занимава с доста по-мъжки неща,ама ти май това няма как да го схванеш  Mr. Green

И не е задължително да изпитвам симпатии към Марианчо или Пламен ,че да имам достъп до темата във форума.

Не ми чети публикациите ,най - лесно е  Mr. Green

Кво да не ти чета като на всяка страница е пълно с твои подмятания за ориентацията на Мариян. Теб това какво те грее? Ходи си при "истинския" мъж и престани да коментираш другите, щото си много смешна. Всякакви подмятания на полова, расова и друга подобна основа са забранени в тоя форум.

# 2 342
  • София
Каква е идеята да си публикуват най- скъпите неща в Продавалника? Реално ли ги продават и трябва да се купят ли, мисия ли е, не мога да разбера?  newsm78

Мисия е, продават ги с благотворителна цел.
Благодаря!   bouquet

# 2 343
имам си страхотен мъж,който се занимава с доста по-мъжки неща

Praynig Кажи какви са тези мъжки неща, че трябва и моя да го вкарам в правия път.

Да не се епилира, да забрави за околоочните кремове и да не готви? Thinking

Е, сега, аз го епилирам, да готви не му позволявам, че трябва да чистя след него...

Скрит текст:
Изгоних един пълен член  Joy

# 2 344
  • София
имам си страхотен мъж,който се занимава с доста по-мъжки неща

Praynig Кажи какви са тези мъжки неща, че трябва и моя да го вкарам в правия път.

Да не се епилира, да забрави за околоочните кремове и да не готви? Thinking

Е, сега, аз го епилирам, да готви не му позволявам, че трябва да чистя след него...
Бе оставете го да пръдне два-три пъти, после му сервирайте ракийката. Може ако много слушкате и някоя тупаница да отнесете. Нали затова е "истински".

# 2 345
Идея към продуцентите дайте на злата злобна вещица Ваня Червенкова коментарите на хората за нея най вече лошите И точно тогава отровната жена  Ваня сте избълва змии и гущери срещу публиката на ви брадър 2013 и сте си тръгне.На Пламен и Мариян им дайде да видят ще жените отвън много ги харесват и двамата.Любопитно ми е каква сте бъде тяхната реакция

# 2 346
....
Защото не се държи чисто мъжки ...

Как трябва да се държи един мъж, че да се нарича държанието му мъжко?

Ето така  ...

Скрит текст:
и с помощта на три геройски пози
      и половин дузина страшни думи
      доказват ти, че щели да направят
      не знам кого си на не знам какво си,
      щом дойдел случай! А пък той не иде
      и туй е всичко!

писано преди векове, но точно за "мъже" като Павката Чернев и  Шамара   Laughing

Щом за вас това е мъжко държание ясно  Laughing
Само,че аз не искам ММ да си скубе веждите,да ходи на прическа ,на кола маска и т.н.
Изобщо не ми е мъжко занимание това.
А ако вашите мъже се държат с вас  box ,това говори лошо и за вас и  ми е ясно защо харесвате Мариянчо .
И не мисля,че съм длъжна да го харесвам.
Вие си го харесвайте,вземете си го у вас ако трябва (даже още по-добре),но не ми налагайте,че трябва да харесвам  някого ,било то Пламен или Мариянчо

И как направи връзката между горния цитат и нашите мъже, та дори си позволяваш да ги коментираш? newsm78  Не четеш, явно и не мислиш, но пък пишеш ... разбрала - недоразбрала Rolling Eyes

Хора, хайде да не объркваме терминологията  Wink - между село и селяния има съществена разлика. И аз съм расла на село с баба и дядо - най-хубавото време в живота ми.  Peace

# 2 347
  • Варна
Аууу Йоанка се опъва на Ваня. Ваня и прави забележка, че говори високо. Joy

# 2 348
..............

,
в мъжки спорт и контактуваща почти изцяло с мъже, не очаквах да е друга и като поведение.
Иначе фаворит ми е Мариян - какво като си слага крем и си суши косата, човекът работи с външния си вид, трябва да изглежда добре и изглежда (друг е въпросът, че ми идва да го пострижа).  Не интригантства. И като започнат с това, че не бил естествен .... то и натуралната Станка не ви угоди. Онези двете в критическата явно пропускат да си пият хапчетата, Пламен ми е от  селските тарикатчета, за Лиляна  и Йоана не ми се говори (там трябва специализирана помощ), Ирина е пълна скука
.

Искам Мариян да спечели просто защото е културен човек и на фона на целия сбирщайн вътре  Sick
е най - доброто!

Аз такива арогантни типове като Пламен, не понасям имам около 8-10 познати точно негови клонинги и на визия и на говор и на поведение. Независимо със или без пари .. простака /'селянина' в тях винаги взима превес

# 2 349
  • Варна

Аз такива арогантни типове като Пламен, не понасям имам около 8-10 познати точно негови клонинги и на визия и на говор и на поведение. Независимо със или без пари .. простака /'селянина' в тях винаги взима превес

И аз имам такива познати, човекът Пламен изобщо не ми харесва, но пък много ми допада като играч и участник във ВБ. Има стремеж и стратегия за победата, не е влязъл вътре само за да мине време и да прибере един хонорар

# 2 350
Аууу Йоанка се опъва на Ваня. Ваня и прави забележка, че говори високо. Joy

Викай по-тихо  Joy

# 2 351
# 2 352
Цвети ли си, ква си, ходи да разпуснеш някъде напрежението с някой "истински" мъж, че ми лазиш по нервите.

Най-добре ще е ти да си лекуваш нервите - виж какво става като не ги лекуваш (леля Мира,Иринка,Ванчето.....)
А скоро очакваме и любимият ти Марианчо да се разтресе  Mr. Green

Колкото до моето напрежение ,разпускам си го ,имам си страхотен мъж,който се занимава с доста по-мъжки неща,ама ти май това няма как да го схванеш  Mr. Green

И не е задължително да изпитвам симпатии към Марианчо или Пламен ,че да имам достъп до темата във форума.

Не ми чети публикациите ,най - лесно е  Mr. Green

Кво да не ти чета като на всяка страница е пълно с твои подмятания за ориентацията на Мариян. Теб това какво те грее? Ходи си при "истинския" мъж и престани да коментираш другите, щото си много смешна. Всякакви подмятания на полова, расова и друга подобна основа са забранени в тоя форум.

Никъде не изказах мнение ,че Мариан има някаква друга полова ориентация.
Казах,че не ми харесва като мъж

И не съм длъжна да споделям вашата  обич към Пламен и Мариан,които изказвате на всяка страница.
Не знам от кога мнение различно от вашето не може да се изразява във форум,който е общодостъпен за всички.

# 2 353
Моят мъж готви по-добре от повечето професионални готвачи, напоследък все по-рядко му се случва за съжаление, странното е, че не ми изглежда по-мъжествен от преди. И кремче си има, дърпаше се, но аз му го купих и го принуждавам да го ползва, значи не бива, че е женчо, ами е и чехльо.

Наистина могат да ползват интернет коментарите за някоя игра, четат коментар, съквартирантите трябва да отгатнат за кого се отнася. Всички ще се сринат психически, Ирина ще постави диагноза, Мира ще назначи лечение, Ваня ще го оспори и ще жертва мъченически поредната част от половината си бял дроб, изпушвайки порядъчна доза цигари, Мишо ще обвини Пламен в мръсни игри, пренебрегвайки факта, че Йоана вече го налага,  Лияна ще проплаче за тежката съдба, която има и за сълзите в очите на детето си, Стойко ще заяви, че Мариян предизвиква такива тежки коментари с неистинската си сексуална ориентация, Тервел ще се усмихне неразбиращо, а Станка ще заключи, че може би полата ще спаси всички тях. Добро обобщение на целия сезон би било.  

# 2 354

Никъде не изказах мнение ,че Мариан има някаква друга полова ориентация.
Казах,че не ми харесва като мъж

И не съм длъжна да споделям вашата  обич към Пламен и Мариан,които изказвате на всяка страница.
Не знам от кога мнение различно от вашето не може да се изразява във форум,който е общодостъпен за всички.

bouquet  пък инак мама Фотка викала много  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт