VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 579
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 280
  • SF
Опаа, изтрих една скоба и мнението ми излезе като цитат. Embarassed
Esmee , коленето на прасе, беше упрек към мен, че съм нарекла Станка дива селянка .Някъде по-назад съм обяснила какво и как, ако искаш виж, ако искаш прочети "Преди да се рода и след това " на Йвайло Петров , ще се смееш и плачеш на сценката.

Ама аз го разбрах това и не беше реплика към теб. Напротив - това, което ти си писала, ми допадна.

# 2 281
  • Варна
Опаа, изтрих една скоба и мнението ми излезе като цитат. Embarassed
Esmee , коленето на прасе, беше упрек към мен, че съм нарекла Станка дива селянка .Някъде по-назад съм обяснила какво и как, ако искаш виж, ако искаш прочети "Преди да се рода и след това " на Йвайло Петров , ще се смееш и плачеш на сценката.

Ама аз го разбрах това и не беше реплика към теб. Напротив - това, което ти си писала, ми допадна.

Понеже много се коментира, искам да уточня, че Станка не е разказвала за колене на прасета на село.
Случаят е бил на един спортен лагер на който, спортистите са влезли в свинеферма, измили са пода и започнали да се борят с прасетата.  Laughing

# 2 282
  • SF

Сигурно има мъже, които харесват простовати жени с развлечени анцузи, които тропат по масата и са с речник на каруцари, ама те едва ли са много  Confused ...НО, както казвам - сигурно ги има   

Има ги. Има всякакви. Но до повечето такива жени, стоят и подобни мъже. Мръдни малко встрани от София или друг голям град и ще ги видиш да се мотаят из дворовете.

Цитат

И само някой да ми каже пак - ама тя е шампионка и представител на България Shocked... Моля ви недейте отново  Praynig    Аз лично не се гордея с такива представители.  Съжалявам  Rolling Eyes
Ако Станка не беше влязла в ББ, щях да продължа да я харесвам като спортист, без претенции какъв човек е и по какво си пада в личния й живот. От нея не съм очаквала (и не съм се замисляла) да бъде умна, а да е силна и да владее тактиките на борбата като спорт.
Но нямаше да знам от кой тип представители е.

# 2 283
  • SF

Понеже много се коментира, искам да уточня, че Станка не е разказвала за колене на прасета на село.
Случаят е бил на един спортен лагер на който, спортистите са влезли в свинеферма, измили са пода и започнали да се борят с прасетата.  Laughing

Но разказа за коленето на кокошки. Малко метафорично се обобщават двете случки. Допуска се, че е присъствала и на коленето на прасе. А дали е прасе или теле… има ли чак толкова огромно значение за обсъждането на живота на селянина?

Аз лично знам, че този бит съществува и не ме шокира Станка с разказа си за прасетата и кокошките.
Но понеже тук се изказа едно категорично мнение, че всички сме го практикували някога, ако не и до днес, отговорих, че има и такива, които не са (аз например и много, много, много хора около мен). От всичките си познати, може би ще намеря 5% от тях, които са присъствали на този ритуал и вероятно те ще са над 50-годишни.

# 2 284
Има живо излъчване, облечени са в някакви костюми  Mr. Green

# 2 285
....
Защото не се държи чисто мъжки ...

Как трябва да се държи един мъж, че да се нарича държанието му мъжко?

Ето така  ...

Скрит текст:
и с помощта на три геройски пози
      и половин дузина страшни думи
      доказват ти, че щели да направят
      не знам кого си на не знам какво си,
      щом дойдел случай! А пък той не иде
      и туй е всичко!

писано преди векове, но точно за "мъже" като Павката Чернев и  Шамара   Laughing

Щом за вас това е мъжко държание ясно  Laughing
Само,че аз не искам ММ да си скубе веждите,да ходи на прическа ,на кола маска и т.н.
Изобщо не ми е мъжко занимание това.
А ако вашите мъже се държат с вас  box ,това говори лошо и за вас и  ми е ясно защо харесвате Мариянчо .
И не мисля,че съм длъжна да го харесвам.
Вие си го харесвайте,вземете си го у вас ако трябва (даже още по-добре),но не ми налагайте,че трябва да харесвам  някого ,било то Пламен или Мариянчо

# 2 286
Никога Лили не е била толкова облечена  Joy

# 2 287
Има живо излъчване, облечени са в някакви костюми  Mr. Green

Хахха и в миналия ВБ имаше такава мисия, Златка я помня като червената шапчица. Само не си спомням играта каква беше. Дали не беше Богове и Простосмъртни?!

# 2 288
Какво сте я захванали тази Станка. Аз борбата не я понасям, още по-малко женската, съответно не се интересувам, не гледам, не съм й стискала палци, не съм плакала заедно с нея. Много хубаво, че се е реализирала и има успехи, но чак да я боготворя и да умирам от гордост - едва ли. От друга страна разбирам колко, в какви условия, в какво обкръжение и как се е трудила и това обяснява и външния й вид, и речника й, и придобития интелект (има разлика между вроден и придобит). Нито вид, нито интелект, нито речник в нейния случай ме притесняват и дразнят. Спрете се с глупостите за гримове и облекла, хората са различни, това, че някой харесва диня, не означава, че други не могат да харесват пъпеш. За селата - голям срам е явно да се каже, че някой е имал контакт с някакво си село. Всички лета като дете изкарвах на село, не се занимавах с похапване на малинки и плажуване, помагах колкото можех, без да ми се налага да коля каквото и да било животно, но бях наясно и откъде идва месото на масата. Нито мотиката, нито знанието откъде се вземат месото, млякото и яйцата са ми навредили, напротив. Българинът има лошия навик да бяга от земята и произхода си, много е жалко, защото оттам иде всичко.

# 2 289
Пламен
Скрит текст:

Лияна
Скрит текст:

Златка
Скрит текст:

Мариян
Скрит текст:

Стойко
Скрит текст:

# 2 290
Явно са работни пчелички ,без Пламен - той е богоизбран!

# 2 291
  • Варна
Какво сте я захванали тази Станка. Аз борбата не я понасям, още по-малко женската, съответно не се интересувам, не гледам, не съм й стискала палци, не съм плакала заедно с нея. Много хубаво, че се е реализирала и има успехи, но чак да я боготворя и да умирам от гордост - едва ли. От друга страна разбирам колко, в какви условия, в какво обкръжение и как се е трудила и това обяснява и външния й вид, и речника й, и придобития интелект (има разлика между вроден и придобит). Нито вид, нито интелект, нито речник в нейния случай ме притесняват и дразнят. Спрете се с глупостите за гримове и облекла, хората са различни, това, че някой харесва диня, не означава, че други не могат да харесват пъпеш. За селата - голям срам е явно да се каже, че някой е имал контакт с някакво си село. Всички лета като дете изкарвах на село, не се занимавах с похапване на малинки и плажуване, помагах колкото можех, без да ми се налага да коля каквото и да било животно, но бях наясно и откъде идва месото на масата. Нито мотиката, нито знанието откъде се вземат месото, млякото и яйцата са ми навредили, напротив. Българинът има лошия навик да бяга от земята и произхода си, много е жалко, защото оттам иде всичко.
Peace
Много са смешни в тези костюми  Laughing

# 2 292
Явно са работни пчелички ,без Пламен - той е богоизбран!
той е търтея  newsm78 Mr. Green
а Мира сигурно пчелата майка

# 2 293
  • Варна
В миналия сезон не беше ли играта Богове и простосмъртни и боговете, можеха да слушат разговорите на простосмъртните. Имаше нещо такова май. Ако е така, сега вече ще стане кошмар в къщата.

# 2 294
На Стойко много му отива рокличката. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт