VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 402
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 460

българска гордост

Не мога да разбера ,от висотата на какви качества и достижения се дават съвети за промяна.

Какво ли да кажем ние с гайдите hahaha

И тези без гайдите сигурно имат някакви постижения. Wink

Защо са подчертани горните думи? Не разбирам.

# 2 461
  • SF
Аз пък настоявам да не ми излъчват скандала между Мира и Ани. Laughing Само ще хабят време за нещо старо и неактуално. И нямам нужда да гледам скандали. Кой знае какво толкова ще да са си казали.
Ани: Не си ми говорител и ме остави, мога и сама да се оправям!
Мира: Ама добре, бе Ани, аз просто исках да ти помогна, нищо повече не съм направила, извинявай, ако има нещо...

Айде, ако може да не ни го показват интересния скандал.

# 2 462
Шегувам се  Peace
Скрит текст:
българската дума е постижение, достижение е руска дума и беше много популярна в моята младост

# 2 463

Т.е. за Ваня или лошо, или нищо да се пише.
Не че съм я споменала в поста си. Peace

Не си ли? Wink   Е, аз я споменах - нали и тя има дъщеря ... Виж, не ми е кеф, че и Ваня не се разбира с дъщеря си, ако е така Thinking, ама пък какъв небивал интерес към скандала между Мира и Ани, а?   Та, рекох да разсея малко напрежението  Mr. Green 

Скрит текст:
пп. и аз съм имала страхотни скандали с майка си, но пак си я обичам много.  Peace

Две страници само за Ваня, реших малко разсея и аз напрежението, в Мира има много "хляб". Peace

Скрит текст:
какво ли не бих дала да мога да говоря пак с майка ми,даже и да е в спор

# 2 464
Шегувам се  Peace
Скрит текст:
българската дума е постижение, достижение е руска дума и беше много популярна в моята младост

Може ,не съм знаела Embarassed

# 2 465
За мен е голяма изненада, че Мариян получава такъв положителен вот. По-изкуствено и дразнещо същество в тази къща за мен няма. Изнервя ме ужасно много начинът, по който говори и жестикулира - постоянно повтаря едни и същи думи и реакциите му са изразено инфантилни.

И за мен е изненада, НО ПРИЯТНА. Simple Smile Радвам се, че повече хора харесват възпитаното поведение, което е рядкост в къщата. Иначе се присъединявам вече и към фенклуба на Пламен - играч я истинския смисъл на думата, понякога прекалява, но на фона на скандалджийките в къщата е доста рядко. Simple Smile Не мсиля, че който и да било от двамата преиграват. Ваня е изключително конфликтна и властна лчиност - за всяко нещо започва конфликт, направо да ги пращат двете с Мира в Древна Гърция на един словесен двубой, да ги видим колко добри ораторки са. Йоана отначалото не я харесвам, изключително досадна и лигава. Лияна - нямам нищо против нея, доста по-умна е от повечето фолкпевици, но и тя не изпъква с нишо добро. Мишо - не харесвам некултурни хора, а и как може да номинира хора, защото подкрепяли Пламен? изклщчително глупав довод. Тервел - вече изобщо не ми хареса - първо се лигавеше с Лияна, но щом разбра какво се говори навън, започна да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Е, по-добре за Лияна. Simple Smile И той започна да интригантсва, както и Станка. Именно тя е най-голямото ми разочарование този сезон. Мислех си, че е сдържана, тя се оказа елементарна и скандалжийка. Стойко - ох, много глупаво се изразява, а и с неговите идиотски физиономии, забавен е, но дотам. Ирина - твърде безлична, най-скучният човек там според мен. Simple Smile Златка - готина, естествена, земна, промених си мнението з анея миналия сезон. Simple Smile) Стискам палци на Мариан за победата. О, направи ми впечатление, че само той е описал защо ЦЕННИЯТ предмет от търга е толкова ЦЕНЕН за него. Simple Smile) Описанието е ценно, както и предметът.

# 2 466
VAL_DIMUS, ти пък много обичаш да размахваш пръстче и да казваш кой как да се изказва,  с колко думи и дали да го прави. Аз не съм ти била ясна и нямало смисъл да пиша, друг пък всички го разбрали, и той да спре да пише. Ами ще си пишем за всичко, което ни направи някакво впечатление, дори и това да са риторичните ти въпроси. И тях можем да обсъждаме, ако имаме желание.

Ти така и не ми отговори на въпросите, понеже доста неясно се беше изразила - връщане към земята какво означава? И как да се върнеш там, където никога не си бил?
Въпросите ми не са риторични, така че ако можеш, го поясни. Специално ти го пояснявам, щото нали обикновено не разбираш.
За земята мен ли питаш или някой друг, че пак не мога да те разбера. Simple Smile
Ще обясня за земята, защото си мисля, че все пак аз я споменах. БЯГСТВО от земята, означава старанието да се покажеш по-голям от земята, пренебрежението към земята, срама да се покажеш свързан по какъвто и да било начин със земята. Ти си живей днес и в града, но не забравяй, че храната ти не се внася от космоса. Още по-просто - аз съм гражданин, селото става само за плажуване и бране на малинки. Ти защо така лично го прие, да не би твое да е било мнението с малинките? За другия ти въпрос, Лияна ли да коментираме - ами ти сама си отговори, при първото споменаване на името й моментално се включваш с коментар, така че явно да - Лияна ще коментираме. Много си агресивна, това не е добре, или поне не винаги. Струва ми се, че точно ти си тази, която размахва пръстче, по принцип не съм те молила да не го правиш, но ако това ще ти помогне, мога и да го направя. Знам, че искаш твоя да е последната дума, затова ще се постарая да не отговарям на неизбежния отговор.

# 2 467
1/2 та от  клюкарките (бабаМирка и Опосума hahaha)
в момента е в Сделката
Скрит текст:
100 000

# 2 468
Ирина е в Сделката.
Парите от там за тях ли си остават?! Thinking

# 2 469
VAL_DIMUS, ти пък много обичаш да размахваш пръстче и да казваш кой как да се изказва,  с колко думи и дали да го прави. Аз не съм ти била ясна и нямало смисъл да пиша, друг пък всички го разбрали, и той да спре да пише. Ами ще си пишем за всичко, което ни направи някакво впечатление, дори и това да са риторичните ти въпроси. И тях можем да обсъждаме, ако имаме желание.

Ти така и не ми отговори на въпросите, понеже доста неясно се беше изразила - връщане към земята какво означава? И как да се върнеш там, където никога не си бил?
Въпросите ми не са риторични, така че ако можеш, го поясни. Специално ти го пояснявам, щото нали обикновено не разбираш.
За земята мен ли питаш или някой друг, че пак не мога да те разбера. Simple Smile
Ще обясня за земята, защото си мисля, че все пак аз я споменах. БЯГСТВО от земята, означава старанието да се покажеш по-голям от земята, пренебрежението към земята, срама да се покажеш свързан по какъвто и да било начин със земята. Ти си живей днес и в града, но не забравяй, че храната ти не се внася от космоса. Още по-просто - аз съм гражданин, селото става само за плажуване и бране на малинки. Ти защо така лично го прие, да не би твое да е било мнението с малинките? За другия ти въпрос, Лияна ли да коментираме - ами ти сама си отговори, при първото споменаване на името й моментално се включваш с коментар, така че явно да - Лияна ще коментираме. Много си агресивна, това не е добре, или поне не винаги. Струва ми се, че точно ти си тази, която размахва пръстче, по принцип не съм те молила да не го правиш, но ако това ще ти помогне, мога и да го направя. Знам, че искаш твоя да е последната дума, затова ще се постарая да не отговарям на неизбежния отговор.

Респект! Сдържано, но право в целта! Някои има още много хляб (може и пасти) да изядат ... Simple Smile

# 2 470
  • SF
merry_shelley, да, тебе съм те питала. Извинявай за объркването.

Леле, колко добре ме познаваш и знаеш каква съм!
Селото не е само за плаж и бране на малинки - аз това съм правила, когато съм попадала там. Селото сигурно е и за оране, и за копане, и за гледане на добитък, но аз... съм пас. Не съм участвала, не съм и наблюдавала даже. Ей на! Има и такива като мене, на които храната им идва от супермаркета и я получават срещу пари. И не забравям, че преди да попадне там, минава през фабрики, заводи и мандри, а преди това е била в селото... И какво като го помня и не го забравям? Този съвет за какво и на кого върши работа. Но, окей, ще го помня, добре.
Това със земята ми идва много метафорично - с много думи нищо не ми каза.

И кога е било първото споменаване на името на Лияна? Вероятно случайно съм се включила. Не ги следя тези неща. И съм агресивна, щото те репликирам, а не те поздравявам за увъртяното ти мнение за земята, храната и вече не помня какво още засягаше и как отвори темата за селото.
Но... аз ще помня, че храната, която ям, първо тръгва от селото и ще го говоря на всички, щото това е много важно.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 18:18 от Esmee

# 2 471
  • София
Не знам дали е пускано, но Анна и Джаред ще имат участие, който иска може да отиде да ги чуе

https://www.facebook.com/events/535604789859820/?ref_newsfeed_story_type=regular

# 2 472
Гласувах за Пламен.
За разлика от други мнения за него мен не ме дразни нищо в поведението му.
Според мен добре си преценява нещата,има си негови стратегии и начини за постигане.
Единствено не ми харесва това,че се отдава на клюкарстване с Мира и Ирина,макар че е разбираемо след като другите Випове го отбягват.
От началото имах добро мнение за Ваня,но тя направи всичко за да го промени.С нея не може да се разговаря спокойно.Прекалено нападателна е,друго освен нейното мнение не се зачита .Тя винаги е права.Според мен останалите се страхуват от нея като я виждат каква е истеричка.Понякога може да е права,но в повечето случаи не е така.Тя се явява някакъв защитник на всички - Лияна,Станка и т.н.
Мира направо се излага с нейните дълги анализи.Определено е професионално изкривяване. Прекалено много се бърка в личния живот на останалите и е явно,че това дразни всички. Ирина ми е безлична.Нямах кой знае какво мнение за нея,докато ББ не реши да покаже и на нея рогата.
Лияна ми една такава флегматична.Все едно е заспала преди 20-30 години и сега се е събудила. Начина й на обличане е умопомрачителен просто.Никакъв вкус,ама никакъв. Прическата също е уникална,на път и замазана. Нямам търпение да излезе и да види всичко,което толкова отрича.
Искам да види как изглежда отстрани и тогава пак да говори. Мариян ми е малко странен,но според мен прекалено държи да е интересен пред останалите,за това е такъв.
Станка  се води по акъла на Ваня,което не е хубаво.Уважавам я ,за това което е постигнала,но дотам.На моменти ми е забавна,а в други простее.Тервел ми падна в очите след закачките с Лияна.

# 2 473
  • София
Не знам дали е пускано, но Анна и Джаред ще имат участие, който иска може да отиде да ги чуе

https://www.facebook.com/events/535604789859820/?ref_newsfeed_story_type=regular

Сложих си кънките, за да стигна по-бързо.  Grinning  Такова участие не се изпуска!   Joy Joy Joy
Нали това беше целта на Мира!!!

# 2 474
  • España
Аз докато се усетя......и ......не можах да гласувам! Но - "на патерица"  Laughing от мен още един глас за Мариан! И нямам намерение да се "обосновавам" , просто за мен той е Човекът!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт