VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 302
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 445
Павел Чернев го спомена пред Гала и пред Ники Кънчев(ако не се лъжа), но не му обърнаха внимание.
Павката не е лош човек, но има склонност да се пали и да преувеличава. В това отношение си прилича с Ваня, макар че той не е толкова елементарен като нея.

# 2 446

Аз съм от гласувалите за Мариан. Simple Smile И как няма - стратег, либерален, общителен, с чувство за хумор и богата обща култура (интересни са разказите му къде е бил и какво е видял), красив да не забравяме :Д, мъж на място изглежда, отговорен, не влиза в конфликти. Simple Smile
[/quote]

+1

# 2 447
  • SF
Когато цитирам чуждо мнение, го  слагам в кавички. Преди това съмписала моето лично мнение за Станка -  че я ценя като спортист и съм се радвала за нея и съжалявала искрено, когато не е била на най-високото стъпало на стълбичката.
Не търсете под вола теле и не се чудете за какво да се заядете. Не мога да се самоцитирам на всяка страница. А и форумната политика не го изисква, така че, ако ме мързи, няма да го правя.

# 2 448
  • SF
За мен е голяма изненада, че Мариян получава такъв положителен вот. По-изкуствено и дразнещо същество в тази къща за мен няма. Изнервя ме ужасно много начинът, по който говори и жестикулира - постоянно повтаря едни и същи думи и реакциите му са изразено инфантилни.

Не ми е направило впечатление.

# 2 449
Много ми се иска да излъчат скандала между Мира и Ани, но това няма да стане естествено.До такава степен да си досадна и обсебваща, че чак детето ти да не издържи пред камерите ooooh!.
Как разбра за този скандал

Павел Чернев го спомена пред Гала и пред Ники Кънчев(ако не се лъжа), но не му обърнаха внимание.

Пред НК и той се опита да го замаже,но Павел Чернев каза ,че е била голяма разправия. Затова
смятам,че манипулацията е тотална. Можеше да поиска драгия зрител да остави Анна , което е поправимо Mr. Green,но образа на  "добрата" майка мира Embarassed

# 2 450
Много ми се иска да излъчат скандала между Мира и Ани, но това няма да стане естествено.До такава степен да си досадна и обсебваща, че чак детето ти да не издържи пред камерите ooooh!.

Павката, щото е мъж на място  Wink т.е. не е махленка и изобщо не се меси в семействата на другите,  го изклюкари, след като излезе (не, че някой го е питал) - ама дали е истина, и дали е било скандал или някаква обикновена разправия - само той си знае  Wink

А за отношенията майки-дъщери може да се говори и пише много.. всички имаме опит.   Peace
Ваня също каза веднъж, че дъщеря и се била отдръпнала от нея  "Дори детето не ме разбира ..."  Ама едва ли ще си спомните - щом се отнася за нея сте нещо много късопаметни  Peace

# 2 451

A ясно уж го гледах ,но това  съм го пропуснала

# 2 452

................"Пламен Медаров -Оказва се, че обикновеният на пръв поглед участник, се оказа съученик на гласът на ВИП Брадър през този сезон – Радо Тушев, който е и главен редактор на шоуто.
По добре Пламен Медаров да спечели този сезон на вип брадър 2013.Отколкото победители да се окажат чудовището Ваня Червенкова и онези вътре които нямат собствено мнение и вървят по гайдата на бизнесдамовата вещица Ваня.

И защо да е по добре? Ти как разбра, че нямат мнение? Защото който не харесва великия "Стратег" и "Пеещата готвачка/Присолог № 1 в България" значи го е наговорила Ваня, така ли?
Точно злото чудовище Ваня Червенкова обиди Мариян Кюрпанов  нарече го  как ли не.Как не е срам.Ако Мариян не се класира в финала на вип брадър 2013.По добре да спечели Пламен отколкото ония без собствено мнение от лагера на змията Ваня които и ходят по гайдата.Ако останалите имаха собствено мнение щяха да се отръпнат от нея и нямаше да и ходят по свирката.

Всички разбраха мнението ти, няма нужда да повтаряш едно и също под всеки пост, като няма какво ново да кажеш можеш да замълчиш. Обаче май не можеш?
Не ми отговоряй моля, въпросите са риторични, ако не си го разбрал да ти кажа.

# 2 453
  • SF
Павката не е лош човек, но има склонност да се пали и да преувеличава. В това отношение си прилича с Ваня, макар че той не е толкова елементарен като нея.

И аз си мислех, че не е толкова елементарен, но той ми смени мнението за себе си с изказванията си, с грозните думи и поведение (последния път, когато номинира Мира и Ирина "очи в очи"), начина, по който се ухажваха с Лияна, това, че всяка втора дума му е за бой, шамари, разправии, разбирането му за мъжкарско поведение...

# 2 454

българска гордост

Не мога да разбера ,от висотата на какви качества и достижения се дават съвети за промяна.

Какво ли да кажем ние с гайдите hahaha

И тези без гайдите сигурно имат някакви постижения. Wink

# 2 455

Павката, щото е мъж на място  Wink т.е. не е махленка и изобщо не се меси в семействата на другите,  го изклюкари, след като излезе (не, че някой го е питал) - ама дали е истина, и дали е било скандал или някаква обикновена разправия - само той си знае  Wink

А за отношенията майки-дъщери може да се говори и пише много.. всички имаме опит.   Peace
Ваня също каза веднъж, че дъщеря и се била отдръпнала от нея  "Дори детето не ме разбира ..."  Ама едва ли ще си спомните - щом се отнася за нея сте нещо много късопаметни  Peace

Т.е. за Ваня или лошо, или нищо да се пише.
Не че съм я споменала в поста си. Peace

# 2 456
Здравейте,
Да се запиша и аз тук Praynig

# 2 457
  • София

A ясно уж го гледах ,но това  съм го пропуснала

Имало е скандал. Даже в един от анонсите го споменаха, но не беше излъчен по ТВ-то.  ако беше за друг участник по 10 пъти щяха да го повторят, но нали е за Мира..........

# 2 458
  • SF
VAL_DIMUS, ти пък много обичаш да размахваш пръстче и да казваш кой как да се изказва,  с колко думи и дали да го прави. Аз не съм ти била ясна и нямало смисъл да пиша, друг пък всички го разбрали, и той да спре да пише. Ами ще си пишем за всичко, което ни направи някакво впечатление, дори и това да са риторичните ти въпроси. И тях можем да обсъждаме, ако имаме желание.

Ти така и не ми отговори на въпросите, понеже доста неясно се беше изразила - връщане към земята какво означава? И как да се върнеш там, където никога не си бил?
Въпросите ми не са риторични, така че ако можеш, го поясни. Специално ти го пояснявам, щото нали обикновено не разбираш.

# 2 459

Т.е. за Ваня или лошо, или нищо да се пише.
Не че съм я споменала в поста си. Peace

Не си ли? Wink   Е, аз я споменах - нали и тя има дъщеря ... Виж, не ми е кеф, че и Ваня не се разбира с дъщеря си, ако е така Thinking, ама пък какъв небивал интерес към скандала между Мира и Ани, а?   Та, рекох да разсея малко напрежението  Mr. Green 

Скрит текст:
пп. и аз съм имала страхотни скандали с майка си, но пак си я обичам много.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт