VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 402
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 430
На някои май не се нравят резултатите от анкетатааа  - изненадааа  Mr. Green
Скрит текст:
(и ще викаме спешно Интерпол да  разследва Joy )
,  а за мен са обнадеждаващи - сочат, че пълното затъпяване е подминало  голяма  част от гласувалите.   Laughing

# 2 431
Резултатите показват единствено, че каквото нагласи ББ, това става. Лепват се етикети на хора и всички ги повтарят в захлас, даже си намират потвърждения в действията им. Страшно уникално.

# 2 432
  • До морето
Тези излизания от Къщата и внасяне на информация отвън, превърнаха Тервел в част от мебелировката. Ако напусне, няма и да усетя. Най-вероятно ще го науча от вас тук във форума.

Станка забеляза, че Тервел изведнъж стана много кротък и затова подпитва и се вълнува какво показват и как изглеждат навън. Simple Smile

Да можеше и тя да получи малко информация, че трябва да се поотдръпне от Ваня... Колкото и да работи Ники Кънчев за  запазване на симпатичния образ на "нашата национална гордост", Станка упорито отстъпва позицията си на сигурен победител, доколкото може да има такъв във ВИП и Биг Брадър.

+1

# 2 433
Резултатите показват единствено, че каквото нагласи ББ, това става. Лепват се етикети на хора и всички ги повтарят в захлас, даже си намират потвърждения в действията им. Страшно уникално.

Е, айде сега - не може всичко да се нагласи, някои са си напълно естествени и натурални    Wink  
Поне така се твърди тук.  Laughing

# 2 434

................"Пламен Медаров -Оказва се, че обикновеният на пръв поглед участник, се оказа съученик на гласът на ВИП Брадър през този сезон – Радо Тушев, който е и главен редактор на шоуто.
По добре Пламен Медаров да спечели този сезон на вип брадър 2013.Отколкото победители да се окажат чудовището Ваня Червенкова и онези вътре които нямат собствено мнение и вървят по гайдата на бизнесдамовата вещица Ваня.

И защо да е по добре? Ти как разбра, че нямат мнение? Защото който не харесва великия "Стратег" и "Пеещата готвачка/Присолог № 1 в България" значи го е наговорила Ваня, така ли?
Точно злото чудовище Ваня Червенкова обиди Мариян Кюрпанов  нарече го  как ли не.Как не е срам.Ако Мариян не се класира в финала на вип брадър 2013.По добре да спечели Пламен отколкото ония без собствено мнение от лагера на змията Ваня които и ходят по гайдата.Ако останалите имаха собствено мнение щяха да се отръпнат от нея и нямаше да и ходят по свирката.

# 2 435
Много ми се иска да излъчат скандала между Мира и Ани, но това няма да стане естествено.До такава степен да си досадна и обсебваща, че чак детето ти да не издържи пред камерите ooooh!.

# 2 436

Дори започват да дават съвети на другите ,които още не са захласнати!

Станка Златева е наистина наша ,българска гордост и няма защо да е в кавички.

Не мога да разбера ,от висотата на какви качества и достижения се дават съвети за промяна.

Четейки  темата ,можеш да помислиш ,че тук пишат само академици,топ дизайнери и милиардери!
Какво ли да кажем ние с гайдите hahaha

# 2 437
Айде пак великите световни конспирации.
И на Пламен му се лепна етикет "Марионетка" и "Шпионин", ама аз нищо марионетско не видях в него, даже напротив. Пък "Шпионин" за какво въобще беше, така и не разбрах, кого е шпионирал и на кого е донасял, само Пафката може да каже  Laughing

# 2 438
Много ми се иска да излъчат скандала между Мира и Ани, но това няма да стане естествено.До такава степен да си досадна и обсебваща, че чак детето ти да не издържи пред камерите ooooh!.
Как разбра за този скандал

# 2 439
На някои май не се нравят резултатите от анкетатааа  - изненадааа  Mr. Green
Скрит текст:
(и ще викаме спешно Интерпол да  разследва Joy )
,  а за мен са обнадеждаващи - сочат, че пълното затъпяване е подминало  голяма  част от гласувалите.   Laughing
Май на феновете на Ваня Червенкова и сепебодобните не им се нрави резутатите от анкетата.И  това че Пламен и Мариян имат много фенки и са харесвани от жените отвън.

# 2 440
Как разбра за този скандал

Павел Чернев го спомена пред Гала и пред Ники Кънчев(ако не се лъжа), но не му обърнаха внимание.

# 2 441
Вашият фаворит е:
ВАНЯ!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 442
  • SF
Много приятно съм изненадана от резултатите в нашата анкета.
И по-специално изключително високият процент гласували за Мариан и това, че Мира води с 11 гласа (до момента) на Ваня. Hug
Ирина пък е два пъти по-харесвана от Йоана. Simple Smile
Ми... супер сте!
(Първото място на Пламен е малко  по-различно от личното ми мнение, но то е очаквано.)

# 2 443
Много приятно съм изненадана от резултатите в нашата анкета.
И по-специално изключително високият процент гласували за Мариан и това, че Мира води с 11 гласа (до момента) на Ваня. Hug
Ирина пък е два пъти по-харесвана от Йоана. Simple Smile
Ми... супер сте!
(Първото място на Пламен е малко  по-различно от личното ми мнение, но то е очаквано.)

Аз съм от гласувалите за Мариан. Simple Smile И как няма - стратег, либерален, общителен, с чувство за хумор и богата обща култура (интересни са разказите му къде е бил и какво е видял), красив да не забравяме :Д, мъж на място изглежда, отговорен, не влиза в конфликти. Simple Smile

# 2 444
За мен е голяма изненада, че Мариян получава такъв положителен вот. По-изкуствено и дразнещо същество в тази къща за мен няма. Изнервя ме ужасно много начинът, по който говори и жестикулира - постоянно повтаря едни и същи думи и реакциите му са изразено инфантилни.

Общи условия

Активация на акаунт