VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 375
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 415

................"Пламен Медаров -Оказва се, че обикновеният на пръв поглед участник, се оказа съученик на гласът на ВИП Брадър през този сезон – Радо Тушев, който е и главен редактор на шоуто.

# 2 416

................"Пламен Медаров -Оказва се, че обикновеният на пръв поглед участник, се оказа съученик на гласът на ВИП Брадър през този сезон – Радо Тушев, който е и главен редактор на шоуто.
По добре Пламен Медаров да спечели този сезон на вип брадър 2013.Отколкото победители да се окажат чудовището Ваня Червенкова и онези вътре които нямат собствено мнение и вървят по гайдата на бизнесдамовата вещица Ваня.

# 2 417
Направо ми е болно и мъчно за тази жена.
Изпитвам подобни чувства.

Преди време Пламен говореше с Тервел ( може и друг да е бил) и каза: 'Добре би било да останем само хора на наша възраст, ще бъде по-спокойно'. Когато Мира не му е необходима, той ще я отстреля.

Преди малко ги гледах, Пламен каза: 'Йоана влиза първа'. Тя възрази и той веднага ‘лидерски’ посочи Лили.

# 2 418
това се знае от доста време

Скрит текст:
жалко, не може да се проверят гласовете на гласувалите в анкета за него  Thinking
тук пишат 20?30 души?
четат още толкова приблизително, ...
а гласовете в анкетата са в пъти повече

това би усъмнило всеки модератор  newsm78 поне по други форуми е така  Mr. Green

# 2 419
Аз не съм гласувала за никого в тази анкета.

# 2 420
Банши, в защита на Дениз ще кажа че ежедневно не се облича така, бабата и прабабата се грижат за това.  

Вярвам, че е така и това е добре.  Peace  
Сложих го, защото онагледява не много адекватните представи на майката за  красиво предполагам   Confused  Ето тук  http://pikantn-o.eu/phpThumb/snimki/575320013718028.jpg /без тирето в pikantno  Wink/   са хубави и двете. Не знам дали Станка се нуждаеше от съвети в тази област, но за Лиана е много наложително.

И на мен ми е някак гадно като я гледам как се унижава сама и става за посмешище с това поведение.  А после се оплаква ... аз да не съм  Лили Общата - да, точно така изглеждаш  моето момиче  - не разбира ли, не се ли вижда отстрани, проблем ли има някакъв ментален? Непонятно ми е  Thinking

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 15:31 от Banshee

# 2 421
Ако с нея се захванат сериозно, може да се получи добър продукт, грубо казано. Има повече потенциал от Н.Л. и Златка.

# 2 422
Банши, страхотен подпис!Като излезе мама Фотка да не забравиш да и го пратиш!

# 2 423
  • Бургас
Аз гласувах, защото следя темата без да пиша в нея

# 2 424
  • SF
Тези излизания от Къщата и внасяне на информация отвън, превърнаха Тервел в част от мебелировката. Ако напусне, няма и да усетя. Най-вероятно ще го науча от вас тук във форума.

# 2 425
Банши, страхотен подпис!Като излезе мама Фотка да не забравиш да и го пратиш!

Ама разбира се Wink ... и да ме застигне съдбата на Боби Цанков?   Mr. Green    

Фоткината внушителна персона, Laughing  не ме интересува въобще, но е олицетворение на някои неща, които не са ми приятни Peace

# 2 426
Тези излизания от Къщата и внасяне на информация отвън, превърнаха Тервел в част от мебелировката. Ако напусне, няма и да усетя. Най-вероятно ще го науча от вас тук във форума.

Станка забеляза, че Тервел изведнъж стана много кротък и затова подпитва и се вълнува какво показват и как изглеждат навън. Simple Smile

# 2 427

Така си е, той е поел ролята на Анна и Джаред.  hahaha

# 2 428

По добре Пламен Медаров да спечели този сезон на вип брадър 2013.Отколкото победители да се окажат чудовището Ваня Червенкова и онези вътре които нямат собствено мнение и вървят по гайдата на бизнесдамовата вещица Ваня.

И защо да е по добре? Ти как разбра, че нямат мнение? Защото който не харесва великия "Стратег" и "Пеещата готвачка/Присолог № 1 в България" значи го е наговорила Ваня, така ли?

# 2 429
  • SF

Станка забеляза, че Тервел изведнъж стана много кротък и затова подпитва и се вълнува какво показват и как изглеждат навън. Simple Smile

Да можеше и тя да получи малко информация, че трябва да се поотдръпне от Ваня... Колкото и да работи Ники Кънчев за  запазване на симпатичния образ на "нашата национална гордост", Станка упорито отстъпва позицията си на сигурен победител, доколкото може да има такъв във ВИП и Биг Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт