VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 834
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 820
Ваня си е скрила шоколад. И даде мъничко на спортистите, пак да са й благодарни.

# 2 821
Ваня вади скрит шоколад от тоалетния несесер и дава на Стойко "Бе той толкооова шоколади е скрил (знае колко newsm78), а аз този съм го скрила, защооото ... на мен ми е тежко. Вземи, вземи той е черен - те са най-полезни"  Mr. Green  Не знам колко са полезни за диабетици Wink, а и нали беше против да се крие храна, ъм?  newsm78
Ако не ви харесват принципите ми, аз имам и други  Wink

# 2 822
  • SF
Хубаво добре това  е твоя избор,но не можеш  да изискаш от мен.....
Глупости!Ти па поне знаеш че лично аз с тебе лично на теб ти казвам....Станке недей ...кой изводи...чула е нещо...стига глупости  казаха.....какво ....досега всичко което ти казвам в прав текст
Станка: на мен нещата ще ми дойдат,аз съм първична много-АЗ виждам че тоя човек постоянно прави интриги с какъв акъл да и повдигна самочувствието...
Станке това е несигурност
Мойта несигурност

Йоко: Неее....това е едно не балансирано поведение...няма схема интрига (за мира си говорят)Тя ме сготвя на номинациите...и след това се разплаква и казва извини ме много м извини...и плаче естествено и следващия  момент аз съм и казала казваш неща....идваш и се разплакваш станка и аз аз където се държа на една сламка по принцип...какво става къде си....тя  вика ама решила сам еди кво си да не номинирам...на мен ми вкарваш камани където ги няма това са нещата нито ще отделя време за агресия...

Може ли превод?  Thinking

# 2 823
  • София
Мишо и той един ВИП то Joy Joy Joy но е просто уникат. Обработва Станка, то на нея малко и трябва. Много глупави хора има в тоя "ВИП" ама много  Peace

Станка няма нужда да я "обработват"
тя си има мнение, и си го отстоява, просто Мишовото съвпада по темата с нейното
Какво мнение  Laughing първи клюкари. Мишо и тя.

Че това клюкари ли са?  ooooh! Срещу Мира да тичат, пак не могат да я стигнат
 тя е КЛЮКАРКА номер 1, на България. Peace

# 2 824
  • Варна
Ето сега ми хареса Йоана какво каза Peace

Какво е казала? Ти успя ли да я разбереш какво казва?
Ако е така, сподели го и с нас, които следим дискусията тук, а не гледаме живото предаване.

Хареса ми в момента, в който съм писала. Накрая вече се оплеска.
Каза, че щом някой не харесва даден човек, не трябва да казва и на другите да не го харесват. Един вид, да не си натрапва мнението. Според мен визираше Ваня, която доста често като я види да говори с Пламен или Мира и веднага отива и я пита дали е нормална, че говори с тях и т.н.
Снощи е имало пак караници - Мира и Станка срещу Мира.
Ирина си подготвя ревюто.

# 2 825
Хубаво добре това  е твоя избор,но не можеш  да изискаш от мен.....
Глупости!Ти па поне знаеш че лично аз с тебе лично на теб ти казвам....Станке недей ...кой изводи...чула е нещо...стига глупости  казаха.....какво ....досега всичко което ти казвам в прав текст
Станка: на мен нещата ще ми дойдат,аз съм първична много-АЗ виждам че тоя човек постоянно прави интриги с какъв акъл да и повдигна самочувствието...
Станке това е несигурност
Мойта несигурност

Йоко: Неее....това е едно не балансирано поведение...няма схема интрига (за мира си говорят)Тя ме сготвя на номинациите...и след това се разплаква и казва извини ме много м извини...и плаче естествено и следващия  момент аз съм и казала казваш неща....идваш и се разплакваш станка и аз аз където се държа на една сламка по принцип...какво става къде си....тя  вика ама решила сам еди кво си да не номинирам...на мен ми вкарваш камани където ги няма това са нещата нито ще отделя време за агресия...

Може ли превод?  Thinking
опитах се да напиша всичко което чувах..... говореха си за Мира....Мишо/Станка/Йоко/Златка
Нищо ново....Йоко каза че игнорира поведението на Мира

# 2 826
Надявам се Мишо в понеделник да изхвърчи. Никога не съм го харесвала, а вече ми е направо противен. Постоянно плюе Пламен и го обижда. Много е комплексиран. Усети, че Пламен е нива над него и, че зрителите го харесват, а мишката няма никакъв шанс пред него и Мариан.

newsm10

Нещото,което ми харесва в Мариан и Пламен е,че не се вземат прекалено насериозно.Те играят игра,казват си го откровено,самоиронизират се колко са супер,майтапят се помежду си с това и не се връзват на негативизма насочен към тях! За мен това е да си адекватен на ситуацията.Някои хора гледат ВБ и  усещат това,а други- не.

# 2 827
Слагат червен килим за модното ревю довечера.

Дали и Анелия ще участва в него, щом знаем, че Лияна ще е модел.

ББ е разпределил Ирина да го организира, но Мариан естествено помага много, защото е про.

# 2 828
Ха, Стойко вече е без жило. Laughing

# 2 829
В общи линии по смисъл
Йоана: "Не може някой да ми казва - аз постъпвам така и искам и ти да правиш същото" Станка: "Аз не мога да разговарям с нея бе човек ..."  Йоана : "Да, но това си ти, но аз искам да постъпвам по друг начин - не може някой да решава вместо мен"  Каза, че иска да има разбирателство, не да се гледат на кръв през цялото време, защото става много напрегната атмосферата и създават лошо впечатление навън. Опита се да и намекне, да не се водят по чужд акъл, но онова не вдява  Peace

# 2 830
В общи линии по смисъл
Йоана: "Не може някой да ми казва - аз постъпвам така и искам и ти да правиш същото" Станка: "Аз не мога да разговарям с нея бе човек ..."  Йоана : "Да, но това си ти, но аз искам да постъпвам по друг начин - не може някой да решава вместо мен"  Каза, че иска да има разбирателство, не да се гледат на кръв през цялото време, защото става много напрегната атмосферата и създават лошо впечатление навън. Опита се да и намекне, да не се водят по чужд акъл, но онова не вдява  Peace

Според мен  Йоана вече е в отбора на Пламен ,а това значи да  бъде  провокатор за Станка /съперник за победата на Пламен/

Скрит текст:
Според мен Пламен си има и скрита  тактика /за което го поздравявам/ ,а тя е жените да  -провокират да покажат недостатъците си   основните му конкуренти
Мира-Златка
Йоана-Златка
Лияна-Тервел

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 16:01 от smile_smile

# 2 831
Станка разбира как стоят нещата с есемесите. Wink Нямало нищо случайно.

# 2 832
  • гр. София
Понеже гледам, че някои много се тревожат защо има толкова много гласове в анкетите и дали няма някаква измама/манипулация или н'ам си к'во, бързам да ги успокоя.  Simple Smile
Аз лично(а съм сигурна, че има и още много като мен) много редовно чета темата и гласувам във всички анкети, но не пиша поради много причини, които не ми се обясняват, а и не смятам, че съм длъжна.
За да не повтарям неща, които много от вас вече са написали, само ще кажа, че най-много ми харесват коментарите на Бианка, Esmee, Banshee, dollface и може би още 1-2 момичета.
Засега толкова, не ми се пише, но пък продължавам да ви чета с удоволствие.  Hug

# 2 833
  • Варна

Скрит текст:
Според мен Пламен си има и скрита  тактика /за което го поздравявам/ ,а тя е жените да излагат -провокират основните му конкуренти
Мира-Златка
Йоана-Златка
Лияна-Тервел

Мно'о Златки нещо.. Thinking

# 2 834
Станка:Те вече знаят кой какъв рейтинг има....вече влязох аз в конфликти,аз не съм толкова интересна,как седи един световен шампион-какво толкова интересно има?Като излезеш като видиш как си представен ще разбереш много неща....
Пламен:Абсолютно съм съгласен...нещата не могат да бъдат представени по начин по който не са
аз не мога да кажа че аз  и Мариян...че те показват кадрите...те го знаят тези кадри не променят нищо но те са изненадани от начина по който Стойко мисли-то идеята тук е да представиш мислите в тази атмосфера,за това ги показват така изрязани нещата...и няма как да изрежат нещо за да те изкарат може да има провокации,но има хора който се измъкват

Ваня: -НА ДЪРТИ ГОДИНИ МАНЕКЕНКА....а ти  как се гримираш легнала...?
Лилана:Аз само така мога....

Общи условия

Активация на акаунт