VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 673
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Кой се оплаква от СПАМ бе жена, нещо се объркА май  newsm78
Госпожата се възмути от някой (някои) и я попитахме за уточнение да знаем кой/кои я дразнят, че не стана ясно. В цялата история теб какво точно те засегна, че реши да се месиш?
И не е необходимо безкрайно цитиране и чаршафи  Naughty

Ти, нещо репчиш ли ми се, А?  Thinking Я ела отвън да се разберем като МЪЖЕ, или по-добре като ЖЕНИ - скубане, чупене на нокти, късане на сутиени и т.н

А чаршафи в темата, колкото щеш, защо точно за моите се хвана.  newsm78

# 3 106
Е, ти току що призна, че е проста... макат да и намери извинение  Mr. Green
Нали с това започнах - че мен не ме изненадва държанието на Станка, защото очаквах да е такава: груба. Такива са спортистките като нея, какви да са. Не ги съдя.

# 3 107
Оставих ви за няколко часа, а колко много сте изписали. Не мога да го изчета - абсурд!
Съветвам те да не четеш, загуба на време. Peace
Относно това дали се развива човек, си е лично негов избор, няма значение каква е професията му.

# 3 108
  • Пловдив
Еййй тая година не ми върви с брадъра.
И сезона леко скучен и темата и тя така. И миналата година имаше спорове Фънки и компания срещу Къци, но не помня такова чудо. Сега прескачам цели страници, понеже са пълни с лични нападки.

А мисията с пчеличките много ми хареса. Тъкмо си помислих, че ще минем без крясъци и .... Мишо.

# 3 109
Мишо поне в началото да беше го направил, а то в края на мисията

# 3 110
  • София
Е, ти току що призна, че е проста... макат да и намери извинение  Mr. Green
Нали с това започнах - че мен не ме изненадва държанието на Станка, защото очаквах да е такава: груба. Такива са спортистките като нея, какви да са. Не ги съдя.

Peace
А аз пък, нали точно това отговорих, че грубостта е най-малкия и проблем... Проста е... и и харесва... Crossing Arms

# 3 111
Кой се оплаква от СПАМ бе жена, нещо се объркА май  newsm78
Госпожата се възмути от някой (някои) и я попитахме за уточнение да знаем кой/кои я дразнят, че не стана ясно. В цялата история теб какво точно те засегна, че реши да се месиш?
И не е необходимо безкрайно цитиране и чаршафи  Naughty

Ти, нещо репчиш ли ми се, А?  Thinking Я ела отвън да се разберем като МЪЖЕ, или по-добре като ЖЕНИ - скубане, чупене на нокти, късане на сутиени и т.н

А чаршафи в темата, колкото щеш, защо точно за моите се хвана.  newsm78

Напомняш ми на Мишо, сигурно него подкрепяш  newsm78
Както и да е, не ми отговаряй, всъщност не ме вълнува

Мариян горкият го сложиха да пее с чалга-гърлата, но съм сигурна, че ще си изпълни задачата, без да мрънка

# 3 112
Сега като гледах Шменти Капелите се замислих...представяте ли си да вкарат Радо Прашката при all star-са Simple Smile

# 3 113
Станка ми беше фаворит за наградата /когато влезе във ВБ/впечатлена бях от нейната чаровна естественост Whistling да ама не Outta Joint тотално се разочаровах...даже не ми се коментира ...тази "о,свещена простота" Crossing Arms Whistling
Искам Ваня да излезе Naughty
 по принцип според мен ред е на мишока Мишо да се маха,но Ваня- освен ,че не мога да понасям неистовите й крясъци,искам да се махне ,за да останат нейните сукалчета сами- интересно ми е да ги видя как ще си живуркат без опеката на Ваня...и най- вече да проследя Станка  Mr. Green
омръзнаха ми тези групи, нещо трябва да преобърне палачинката, за да стане по- интересно... #Crazy
А Пламен продължава тенденциозно да проваля мисиите Mr. Green защо ли Joy

# 3 114
  • София

Слушах  "разговора" между нея и Йоана днес. Та тя дори не изчаква събеседника да си изкаже мисълта до края, камо ли да се опита да вникне в това, което и казват - само върти глава наляво-надясно и чака пауза, за да се вклини  с нейното:"Аз тая ни моа я понасям .. тя ш' ми дава наклон накъде да пикая"  ... То чак е страшно и тъжно да видиш човек толкова неспособен на нормална комуникация. Rolling Eyes И обладан от такава първобитна ненавист ... бррр ...   Shocked
Тя вече месец повтаря едно и също като зомбирана и няма никакъв шанс друга идея, мнение  да намери място в главата и  - поне като опция за обмисляне. Добре,  не се съгласявай, но помисли малко,  поне изслушай от уважение. Peace
 Ето на това ми прилича вече Станчето - като захапе  и не пуска, отварят им челюстите с нож.  Rolling Eyes

Не му знам породата на това, ама много интелигентно, бе  Thinking

# 3 115
  • София
Сега като гледах Шменти Капелите се замислих...представяте ли си да вкарат Радо Прашката при all star-са Simple Smile

Сакън,  Praynig ще вземат да те прочетат и...  Joy

# 3 116
Проста е... и и харесва... Crossing Arms
Тя е от село Крушаре. И досега освен със селото, се е занимавала изцяло с борба.
Не мисля, че й харесва или отказва да се развива. Но е чувствителна (дълбоко зад грубата обвивка), а Мира по много безстрастен начин й поднесе нещо трудно за смилане и то публично, което я обиди. Станка ще се оправи, не я мисли, че ще си заседне на нивото, на което е днес като човек.

# 3 117
  • SF
Не знам с каква беше целта Анелия да се разходи из двора (да не би да изкарва нов албум?), но ми направи впечатление, че тя искаше специално да поздрави Мира и й каза, че я харесва, на което Мира много се учуди.
Очаквах, че човек от нейните среди, би харесал Ваня,  та даже и че са "приятелки" извън Къщата, и следователно несимпатизиращ на Мира.

# 3 118

Слушах  "разговора" между нея и Йоана днес. Та тя дори не изчаква събеседника да си изкаже мисълта до края, камо ли да се опита да вникне в това, което и казват - само върти глава наляво-надясно и чака пауза, за да се вклини  с нейното:"Аз тая ни моа я понасям .. тя ш' ми дава наклон накъде да пикая"  ... То чак е страшно и тъжно да видиш човек толкова неспособен на нормална комуникация. Rolling Eyes И обладан от такава първобитна ненавист ... бррр ...   Shocked
Тя вече месец повтаря едно и също като зомбирана и няма никакъв шанс друга идея, мнение  да намери място в главата и  - поне като опция за обмисляне. Добре,  не се съгласявай, но помисли малко,  поне изслушай от уважение. Peace
 Ето на това ми прилича вече Станчето - като захапе  и не пуска, отварят им челюстите с нож.  Rolling Eyes

Не му знам породата на това, ама много интелигентно, бе  Thinking

Напълно възможно е, да са  по-интелигентни от обсъждания субект да ти кажа Mr. Green, аз знам, че са агресивни много ... там виждам приликата.  Laughing

# 3 119
  • София
Проста е... и и харесва... Crossing Arms
Тя е от село Крушаре. И досега освен със селото, се е занимавала изцяло с борба.
Не мисля, че й харесва или отказва да се развива. Но е чувствителна (дълбоко зад грубата обвивка), а Мира по много безстрастен начин й поднесе нещо трудно за смилане и то публично, което я обиди. Станка ще се оправи, не я мисли, че ще си заседне на нивото, на което е днес като човек.
Аз спирам   Peace
Не искам да те мъча повече... виждам, че ти искаш... но тя не иска "да се оправи", каквото и да означава това... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт