VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 062
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 3 270
Е вече се убедих за съжаление,че Тервел и Мишо са супер злобни комплексари  ooooh!Дано мишката излети утре Praynig

# 3 271
"Бий, за да те уважават." - Станка

# 3 272
тоалети сменя....червило....живо чудо е (Пламен за Мира)
Мира: -Тя си знае (за мотивацията на Златка).
Ирина: -Ако има човек мотивация по лесно е.....
Пламен:Мисия...
Мира: -Последните дни показваше....
Пламен: -не може през два дена да е
Мира: -Но ТЕРТЕР ни зарадва....сирене / кашкавал - супер кеф!
Кажи интересно ли беше... за клипа на Анелия
Мариан: Нещо малко ... и после чао кой от къде е!Аз като виждам това което обичат в бг е да сменят кадрите за секунди так так так так... режисьора е Жоро Марков.Пуснете един филм...
Мира: Не само нас да ни зяпат...главните герои имат нужда от почивка.
Е все можеш да го подредиш....трябва да помислим ако става въпрос за половин  кг захар или един килограм брашно....мляко имаме...цената на хляб и половина правим  3 само вода мая сол

Извини ме, но от известно  време се чудя ...  какво си мислиш, че правиш?  Thinking

# 3 273
Най-мъдрата мисъл, която някога съм чувала. Mr. Green

# 3 274
Значи, събрали са се умовете на къщата - Станка, Тервел, Лияна, Мишо, Ваня и Златка, и от одеве ни ги дават, да им попиваме интелекта и мъдростите. Интересно как простите хора си се надушват.

# 3 275
тоалети сменя....червило....живо чудо е (Пламен за Мира)
Мира: -Тя си знае (за мотивацията на Златка).
Ирина: -Ако има човек мотивация по лесно е.....
Пламен:Мисия...
Мира: -Последните дни показваше....
Пламен: -не може през два дена да е
Мира: -Но ТЕРТЕР ни зарадва....сирене / кашкавал - супер кеф!
Кажи интересно ли беше... за клипа на Анелия
Мариан: Нещо малко ... и после чао кой от къде е!Аз като виждам това което обичат в бг е да сменят кадрите за секунди так так так так... режисьора е Жоро Марков.Пуснете един филм...
Мира: Не само нас да ни зяпат...главните герои имат нужда от почивка.
Е все можеш да го подредиш....трябва да помислим ако става въпрос за половин  кг захар или един килограм брашно....мляко имаме...цената на хляб и половина правим  3 само вода мая сол

Извини ме, но от известно  време се чудя ...  какво си мислиш, че правиш?  Thinking
представям действителността каквато е ! Всички са под нивото на нормалния европеец

# 3 276
# 3 277

Може ли по-подробно да плюете(охххх ), да защитавате мненията си newsm78)

че за другите компромати бол, а Станка само с поличките на Мира кукуто се провокира  Sunglasses

# 3 278
  • Варна
Значи, събрали са се умовете на къщата - Станка, Тервел, Лияна, Мишо, Ваня и Златка, и от одеве ни ги дават, да им попиваме интелекта и мъдростите. Интересно как простите хора си се надушват.

Йоко вече да не е трайно в другия лагер? Thinking

# 3 279

КАЗА ГО МИШО! а не Станка

# 3 280

Съвсем не. Станка го каза преди малко и после продължи още в същия тон. А Мишо се наложи да спори с нея и да я убеждава, че все пак ако много мачка, ще въстават срещу нея и не трябва да прекалява.

# 3 281
Тервел за ББ Simple Smile

Журналист- Тя беше в българския "ВИП брадър"./за Памела Андерсън/

Тервел
- Да, четох. Това шоу мога да го видя случайно, ако хвърля  някой поглед, докато правя нещо друго.

Така го бях копирала ,че и аз не го разбрах  Embarassed

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 17:36 от pavlinaio

# 3 282

Съвсем не. Станка го каза преди малко и после продължи още в същия тон. А Мишо се наложи да спори с нея и да я убеждава, че все пак ако много мачка, ще възстават срещу нея и не трябва да прекалява.
преди време, това беше реплика на Мишо, в какъв подтекст го е употребила тя не знам, но си е негов бисер)

# 3 283
"Бий, за да те уважават !" - гласи стара народна поговорка.

# 3 284
Мариан разправя какъв факир е бил с преписването и пищовите. Обаче само в училище, не в университет - нямало смисъл, за какво го учи. Там 1800 страници учебник по италианско право бил учил за изпит.

преди време, това беше реплика на Мишо, в какъв подтекст го е употребила тя не знам, но си е негов бисер)
Е, то не е ничий бисер, просто Станка говори на тази тема преди малко и почна пак точно с тази поговорка. И после как ако не мачкаш, ще ти се качат на главата веднага и т.н.
Но пък после се съгласи с Мишо, че понякога трябва и компромиси да се правят.

Общи условия

Активация на акаунт