VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 283
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 320
Нещо против написаното? Или просто да се почешем.  Mr. GreenОтговорих на въпрос ,а не че ме интересуват на Ирина колекциите.

никъде не ме сърби, за да се чеша  newsm78  Mr. Green  
Да, против съм твърдението, че дизайнерите би трябвало  да вадят  по две колекции на година.
Шанел не е правила нищо за период от  20 години -  срам за нея, нали така?    Laughing  

# 1 321
Някакви сексуални разговори са имали снощи.
Илия Павлов свалял Йоана, когато била на 18 години. Предлагали ѝ чудовищни неща, объркали ѝ психиката...

# 1 322
Много хубаво интервю на Павел за Блясък:

http://www.bliasak.bg/stars/p3_24092_0.html

Цитат
Аз не го крия, че много отдавна, навремето, когато Йоко беше 18-19-годишно момиче, а аз на 30 г батко, много си я харесвах. Но това приключи в момента, в който тя стана гадже с Орлин Павлов. Те имаха много голяма любов, ученическа любов. И в момента, в който видях, че тя е с Орлин, си казах: „Забрави!“

Тя казва, че е била с Илия Павлов, а не с Орлин newsm78

Йоана: Аз съм с вертолет, вие сте глупаци.

# 1 323
Орлин е бил след това сигурно или преди това. А и не се знае какви са и били точно отношенията с Павлов. Peace

# 1 324
  • Варна
Зарязала е И. Павлов и казва че и до ден днешен който знаел тази работа и казвал колко е тъпа. Laughing

# 1 325
  • somewhere near the sea
Днес предстоят новите номинации в шоуто, но преди това Биг Брадър буквално ще изтормози съквартирантите с нещо наистина ужасяващо – ще им пусне ток!

Мъчението е част от новата им игра, която да определи първият номиниран съквартирант. В битка за оцеляване ще се изправят враговете Мишо Шамара и Пламен, които са капитани на двата отбора.

В помощ на рапъра ще се състезават Тервел, Ваня, Станка, Ирина, Лияна, а Пламен ще бъде подкрепян от Мариан, Мира, Стойко, Йоана и Златка. Капитанът на изгубилия отбор автоматично отива на елиминации, а победителят получава едноседмичен имунитет в Къщата.

Самата игра с ток е следната – всеки от двата отбора ще бъде разделен на две групи с по трима участници. Те ще трябва да покажат грижи към останалите съквартиранти, като ги опазят от допира на електрическите жици, опасли двора. При контакт с някоя от жиците, действително ще ги удря ток.

В живото предаване пък гости ще бъдат изгоненият Павел Чернев, устатият Андрей Слабаков, синоптичката Деси Банова и певицата Камелия Воче.  Те ще коментират играта на съквартирантите и поредните им номинации.

А Здравко бил поканен пак

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 16:43 от Marsia

# 1 326
Станка за Златка: Да влезеш, да имаш информация и само да се правиш на луд и тъп. Laughing(пред нея)

# 1 327
  • София
Зарязала е И. Павлов и казва че и до ден днешен който знаел тази работа и казвал колко е тъпа. Laughing

Говорела и се държала с Павлов, както сега с Пламен.

Направил я управител на някакво заведение, от където на първия месец я изритали със шутове(нейни думи) защото него вече го нямало, да я спаси. Били го подгонили тук и се спасил, като напуснал страната.

Водел я по чужбина. возел я с въртолет,
и като я гледам, още лети в облаците тая шматка. ooooh!

# 1 328
Станка за Златка: Да влезеш, да имаш информация и само да се правиш на луд и тъп. Laughing(пред нея)
,
Тази Станка е върхът, каквото и в главата това и на устата.

# 1 329
Орлин е бил след това сигурно или преди това. А и не се знае какви са и били точно отношенията с Павлов. Peace

Какви може да са? Shocked Той е бил женен за Дарина от 1989г. до деня на смъртта си... 

Зарязала го била ... тя ooooh!. Милата - верно е тъпа.  Peace
Сама си измисля всякакви  истории, за да се чувства важна и значима.
Забелязах, че единственият мъж, който и е сърбал попарата като законен съпруг не беше много развълнуван от извиненията и, както и загатната в тях  перспектива  да се събират отново.

# 1 330
,
Тази Станка е върхът, каквото и в главата това и на устата.

Това го каза Ваня, не Станка.
Мишо Шамара има отвратителен смях.
Много са забавни иначе в момента Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 16:55 от Elanor

# 1 331
  • Варна

Какви може да са? Shocked Той е бил женен за Дарина от 1989г. до деня на смъртта си... 

Забелязах, че единственият мъж, който и е сърбал попарата като законен съпруг не беше много развълнуван от извиненията и, както и загатната в тях  перспектива  да се събират отново.

Е, то не стана ясно дали му е била някаква. Тя каза, че тогава го е смятала за много дърт (на 35)

# 1 332
  • София

Зарязала го била ... тя ooooh!. Милата - верно е тъпа.  Peace
Сама си измисля всякакви  истории, за да се чувства важна и значима.
Забелязах, че единственият мъж, който и е сърбал попарата като законен съпруг не беше много развълнуван от извиненията и, както и загатната в тях  перспектива  да се събират отново.

Е, то не стана ясно дали му е била някаква. Тя каза, че тогава го е смятала за много дърт (на 35)

А бе, не му е била ''някаква'' Laughing той сигурно ей така, си я е развеждал по чужбина, позволявайки  й е да се държи по нейния си хамалски начин, возил я НА въртолета МУ Rolling Eyes ...
И както тя каза, че е била преди Ивайла Бакалова - всички знаем, какво му е била Ивайла.

# 1 333
  • Варна
Мен пък ме кефи смехът на Мишо,много е лигав smile3532
Йоана е суперзабавна,определено не е глътнала бастуна като много от другите.
Къде е Пламен?От него освен да се прай на бай баро с тия очила,нищо забавно не съм видяла.И кой въобще го набеди за хиперинтересен,не разбрах newsm78

# 1 334

Продуцент? Wink  Може да е бил меценат на млади таланти без ние да знаем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт