VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 304
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 335
Мишо бил правил секс със себе си 4 пъти в Къщата. Каза да внимават жените в банята, защото има опасност да забременеят. Ако е ниско и грозно, от него било. Joy Joy Joy

# 1 336

Колко се радвам, че е отказал.......

# 1 337
 censored Мишо започнал да се къпе, станало му хубаво... внимавайте да не забременеете в банята... ако е ниско и грозно от мен е...

# 1 338
  • София

Ееее..Маме, как така ще се радваш, а? Naughty знаеш ли колко щеше да се оживи темата, ако Здравко влезе за ТРЕТИ път. Joy Hug

# 1 339
Обаче Йоана с всяко надигане на чашката започва да пее все по-добре. Mr. Green

Ееее..Маме, как така ще се радваш, а? Naughty знаеш ли колко щеше да се оживи темата, ако Здравко влезе за ТРЕТИ път. Joy Hug
Ще има ритуални самоубийстава.  Joy

# 1 340
  • София
Само как са се раздели в момента, единия лагер - празнува  newsm68  cheers, другият, се надува  smile3515Crossing Arms

Мира я извикаха в изповедалнята. Вижда ми се, доста отслабнала.

# 1 341
  • Варна
Аз като гледам как са нагънали пилето с ориз,май ще стане "Сърдитко Петко,празна му торбичката" Whistling

# 1 342
  • SF
Мариан къде е в цЕлата схема?

# 1 343
Нещо против написаното? Или просто да се почешем.  Mr. GreenОтговорих на въпрос ,а не че ме интересуват на Ирина колекциите.

никъде не ме сърби, за да се чеша  newsm78  Mr. Green  
Да, против съм твърдението, че дизайнерите би трябвало  да вадят  по две колекции на година.
Шанел не е правила нищо за период от  20 години -  срам за нея, нали така?    Laughing  

smile3532 smile3501

# 1 344
  • SF
Само как са се раздели в момента, единия лагер - празнува  newsm68  cheers, другият, се надува  smile3515Crossing Arms

А бе никой не е казал, че е лесно за няколко седмици да изкараш едни стотина хиляди лева... Joy

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 18:01 от Esmee

# 1 345
  • Варна

Е, то не стана ясно дали му е била някаква. Тя каза, че тогава го е смятала за много дърт (на 35)

А бе, не му е била ''някаква'' Laughing той сигурно ей така, си я е развеждал по чужбина, позволявайки  й е да се държи по нейния си хамалски начин, возил я НА въртолета МУ Rolling Eyes ...
И както тя каза, че е била преди Ивайла Бакалова - всички знаем, какво му е била Ивайла.

Ми аз това не съм го чула, затова казвам че не стана ясно каква точно му е била. Чух само че я е ухажвал и после всички и казвали колко е тъпа, че не се е възползвала.

# 1 346
Ми аз това не съм го чула, затова казвам че не стана ясно каква точно му е била. Чух само че я е ухажвал и после всички и казвали колко е тъпа, че не се е възползвала.

Трудно е да се досетим, каква му е била.  Smile

# 1 347
  • София
Само как са се раздели в момента, единия лагер - празнува  newsm68  cheers, другият, се надува  smile3515Crossing Arms

Абе никой не е казал, че е лесно за няколко седмици да изкараш едни стотина хиляди лева... Joy

А ма то отслабването, си е направо бонус към наградата  Laughing две в едно.  А и Мира каза, че е доволна от това, че свалила килограми.

А наградата, обявена ли е някъде?

# 1 348
  • Варна

А наградата, обявена ли е някъде?

Няма награда.

# 1 349
  • София

Е, то не стана ясно дали му е била някаква. Тя каза, че тогава го е смятала за много дърт (на 35)

А бе, не му е била ''някаква'' Laughing той сигурно ей така, си я е развеждал по чужбина, позволявайки  й е да се държи по нейния си хамалски начин, возил я НА въртолета МУ Rolling Eyes ...
И както тя каза, че е била преди Ивайла Бакалова - всички знаем, какво му е била Ивайла.

не се е възползвала, от това, че й давал бизнес в ръцете, а тя му викала ,,ти луд ли си, беее""

Имам запис, на второ четене - гледане, може да ни се изясни повече, кой на кого, какво е предлагал и онзи какво е взел  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт