VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 814
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 500
Лагера на Ваня мачка мощно. fight

# 1 501
  • София
Я па Лияна!Ще ''номинирамЕ'' Ина.

А ха правилно съм чула и аз!
Ама пък и мотиви имат пълен смях........

# 1 502
Да се сетим, какво каза Ваня как си нарича приятелите включая Багата.... Joy
Как?Не съм чула.
До колкото гледах и дочух "миндил" сори ма няма как да го цензурирам, може и да съм се объркала...

# 1 503
Да се сетим, какво каза Ваня как си нарича приятелите включая Багата.... Joy
Как?Не съм чула.
До колкото гледах и дочух "миндил" сори ма няма как да го цензурирам, може и да съм се объркала...
Не си се объркала Simple Smile

# 1 504
  • София
Ох, аман тая жена още малко ще иска да я канонизират за светица и мъченица и майка Тереза едновременно.
Тя и толерантност..............
Пфу гнусно, интригантка.

# 1 505
Мира тези неща ги прави главно от любопитство. Тя е като социален учен, който иска да се добере до пълната информация за всички останали. И в това си желание прекалява и често ги наранява. Липсва й чувствителност, което се среща при учените.

В случая, тя не се вълнуваше да помогне на Лияна. Тя беше любопитна Лияна да й сподели някакви свои вътрешни терзания и проблеми.

# 1 506
Ох, тази Ваня. Sick

# 1 507
  • София

А защо НЕ  Thinking Ирина да не би да е БОГОИЗБРАНА??? щом е в играта и тя самата номинира, защо нея да не я номинират.

# 1 508
Егати скапаната лицемерка е това Ванище!Не седели Мира и другите в хола при тях?!Нали като сядаха при тях Фотка начело със Станка се изнасяха демонстративно.

# 1 509
  • Варна
Ваня номинира Мира с мотива, че разединявала хората в къщата и ги карала да седят във вътрешните стаички, вместо при тях в хола?!?!?!!??!?! #Crazy newsm78
Не беше ли Ваня тази която до вчера обясняваше, как те се изнасят от всяко място на което се появи групата на Мира...
Егати злето...  hit

# 1 510
  • София
И после Пламен бил се наговарял. Ебати тъпаците са всички от лагера на Ваня. Никой не ми харесва вече в тая къща, освен Мариян и Пламен.

# 1 511
Пламен нещо притеснен, че неговите хора са яко в номинациите.

# 1 512
Мариан как се изчерви  Grinning

# 1 513
  • Варна
И после Пламен бил се наговарял. Ебати тъпаците са всички от лагера на Ваня. Никой не ми харесва вече в тая къща, освен Мариян и Пламен.
Peace

# 1 514

А защо НЕ  Thinking Ирина да не би да е БОГОИЗБРАНА??? щом е в играта и тя самата номинира, защо нея да не я номинират.
Да номинира,но използва Множествено число.Виждам заговор.

Общи условия

Активация на акаунт