VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 945
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 560
Пламен номинира ли или накрая направо ще предложи един за изгонване?

Не е номинирал. Имам усещане, че ще ни изненадат с нещо, като например Пламен да направи трампа между някой номиниран и друг.

# 1 561
Мира откъде ги вади тези размишления за полите и мъжете.
Въобще, толкова много тъпотии по отношение на сексуалността и интимните неща на хората, отдавна не бях чувала.
И тъпата Ваня ще се репчи на Мира, че наранявала хората, че Ваня хииич не ги наранява. Пълен потрес.
 Tired

# 1 562
  • DE
Двете фукли да се хванат под ръчичка и да напуснат къщата, че да настане мир и спокойствие ooooh!
 Можеше и да е интересно, ако тия двете не се джавкаха постоянно  Peace

# 1 563
  • София, България
А защо Мира и Ирина не номинираха Ваня  Thinking

Самоотговарям си:

1. Вариант 1 - знаят, че Пламен ще я номинира
2. Вариант 2 - знаят, че самите те ще са номиринани, и не искат да изкарат друг "магнит" за вота, какъвто би бил лидера на противниковия отбор

# 1 564
  • София
Станка: Ама ти ме изкара секс машина. Сега като ме видят и ще бягат. Те ще мислят, че искам да злоупотребя с тях.  Joy Joy

Мира  #Crazy #Crazy

Е хайде, Станка сама си каза, че като имало с кой правела секс, като нямало не правела. Сиреч не е залагала на дълги връзки.
И това Мира го каза в изповедалнята, та Мира и аз не я харесвам, ама другите глупости на Стойко и Ваня не отчитате. Не е ли също много лично и обидно да кажат че Мариан е гей, щото те така си решили.
Хайде стига с тоя двоен аршин.

# 1 565
А защо Мира и Ирина не номинираха Ваня  Thinking

Много глупав ход от тяхна страна. Tired При следващи номинации, ако им се запази отборът, не трябва да се разпиляват така, защото пак те ще са на пангара.
Сега остава Пламен да номинира Ваня. Mr. Green

Не ми се вярва Мишо да излезе, има доста фенове. Tired

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 23:01 от H0uSse_Baby

# 1 566

И най-вече фенки, фенки.  Laughing

# 1 567
А дано спаси Ирина  Praynig

# 1 568
  • Варна
А защо Мира и Ирина не номинираха Ваня  Thinking

Много глупав ход от тяхна страна. Tired При следващи номинации, ако им се запази отборът, не трябва да се разпиляват така, защото пак те ще са на пангара,

Сега остава Пламен да номинира Ваня. Mr. Green

Пламен сега ще я изпържи  Mr. Green

# 1 569
Труден избор. Само неговите хора са номинирани.

# 1 570
Да .... Мира отново прескочи границите на доброто възпитание. Но и Станка как е допускала ,че ще запази ореола си на велик бълг.спортист ,като влиза в подобно реалити,не знае що е то договор от Сан Стефанов и споделя лични и интимни моменти с някакви "съквартиранти"

# 1 571
Мда. Мира беше най-рационалният избор за неговите лични цели. Ама жалко. Хич не ми се гледа Мира, а другите номинирани по- ми се гледат.

# 1 572
gerido
Какъв договор ? Май и ти като Станка не го знаеш.

# 1 573
  • Пловдив
Или Йоана или Мишо  предполагам ,че ще изгонят... Peace

# 1 574
Еее тези пък си измислят правилата както им хареса. Първо главата на къщата спасява от всички съквартиранти, после директно номинира един, сега пък спасява един от номинираните. Дрън, дрън ..
Очаквах Пламен да спаси Йоана, но явно си помисли какво ще му чуят ушите, ако я спаси нея. Жена му да го убие  Grinning А Йоанка пък като че ли ревна нарая.
Според мен Ирина ще си тръгне, а пък аз искам Мишо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт