VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 952
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 575
Правилен избор на Пламен,иначе щеше да остане сам сред вълци хахаха

# 1 576
newsm10 newsm10 newsm10

# 1 577
Подозирам, че Йоко ще изгонят, а не ми се иска. Confused Много се надявам да е Мишо. Praynig

# 1 578
Или Йоана или Мишо  предполагам ,че ще изгонят... Peace
Дано

особено дано е Мишо - беше готин вип, но вече се поизчерпа
Йоана също може да е - няма да загубим много - но тя ми е малко по-интересна от Мишо

# 1 579
Ха да! Правилна забележка. Не е извинение че пиша от телефона и е излязло по подразбиране. Но поне малко ще изтрия срама като кажа че знам днешното име на градчето Сан Стефано- Йешилкьой.

# 1 580
Номинираните:

Ирина
Йоана
Мариан
Мишо

Пропускам ли някой?

# 1 581
Пропуснах номинациите на Фотка. Тя с какъв мотив номинира Мариан? Че е гей?

# 1 582

Искам Мишо да излезе.

# 1 583
“Нищо в живота не е толкова ободряващо, колкото да стрелят по теб и да не те улучат.”
У.Чърчил

Нещо като за Ванчето  Grinning

П.П: Нали наистина не сте си мислели сериозно, че Пламен проявява някакви симпатии към Йоана. Никаква елегантност няма в нея, а той не е мъж за такава жена. Хич не се учудих, че не я спаси. Едва ли дори му е минала през ума такава идея.

# 1 584
Пропуснах номинациите на Фотка. Тя с какъв мотив номинира Мариан? Че е гей?
да и че криел нещо, че се преструвал и капризничел

# 1 585
  • София
Очаквано Пламен спаси Мира.
От четиримата на номинации държа само на Мариан, той ми е фаворит заедно с Пламен. От другите все пак не ми е все едно кой ще си иде, предпочитам някой от лагера на Ваня т.е. Мишо или Йоана.

# 1 586
Браво на Пламен ще спаси Мира сега онова злобно чудовищи Ваня Червенкова се пръска от злоба и яд. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing.Моля продуцентите не давайте алкохол на гостите особено на Андрей Слабаков и Павел Чернев ще са неадекватни със поведението си.Евала на Камелия Воче направи лицемерката манипулаторка Ваня на нищо. Laughing Laughing

# 1 587
  • София, България

о и
П.П: Нали наистина не сте си мислели сериозно, че Пламен проявява някакви симпатии към Йоана. Никаква елегантност няма в нея, а той не е мъж за такава жена. Хич не се учудих, че не я спаси. Едва ли дори му е минала през ума такава идея.

Абсолютно, той се колебаеше между Мира и Мариан  Peace Изобщо и не е помислил за Йоана. Не знам защо Биг Брадър го натискаше толкова, а не му даде време да поразмисли малко.

А за излизането, защо никой не мисли, че Ирина може да излезе. Ако не е Мишо, ще е Ирина, ще видите. Тя е пълна скука, и миналата седмица се спаси, само защото феновете на Мира я измъкнаха - да не загуби Мира подкрепата си. А сега ... дали е възможно да се отърве по същата причина  Thinking Мда, напълно, щото Мишката е още по-голяма скука и няма кой просто да гласува за него  Naughty

# 1 588
Време е шамара да си заминава,понаправи някоя и друга пачка да си помогне за бъдещата си политическа кариера.
А и който не го знаеше,сега научи за него.

# 1 589
  • София
“Нищо в живота не е толкова ободряващо, колкото да стрелят по теб и да не те улучат.”
У.Чърчил

Нещо като за Ванчето  Grinning

Йоана е шматка, но пък като чух жена му как му говори, не е по-различна от Йокото.

Общи условия

Активация на акаунт