VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 108 213
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 710
Мишо: ‘Човек да го е гнус да влезе във вип-апартамента да се изака като хората’. На вратата малоумникът Пламен залепил табелка с името си.

# 1 711
За Лелисита общата ли става дума?
Не, за Станкита.

# 1 712
  • София
Мишо: ‘Човек да го е гнус да влезе във вип-апартамента да се изака като хората’. На вратата малоумникът Пламен залепил табелка с името си.

Joy ами така бизнесмените,  слагат табелки на офисите си.

# 1 713
  • España
Станка много се дразни от привилегиите, както разбрахме на номинациите. В къщата идва специален масажист. Всички ли го ползват.

ББ трябва да направи публични уточнения:
1. Според договора на Мира е позволено да влезе със семейството си! Точка-но комент.....да са си го поискали и другите!
2. Поискала ли си е Мира гоблена предварително преди да влезе въвъ Формата, ако да -без коментар от останалите-да са си взели рълоделия и те!!!
3. Разрешено ли е официално на Ирина да ползва президентския апартамент-ако да-ТОЧКА!

И нещо друго-Мариян бил гей, защото бил нежен,слагал околоочен крем...бля бля бля...Някой някъде бил казал,някой нещо поназнайвал...баста!!! Станка- с това мъжкарско държание защо не я подлагат на "съмнения" ,аз познавам доста спортисти,включително и жени в "силови спортове" и голям процент от тях са със "странна" сексуална "неориентация", но това не ми дава основания да я "поставям на другия бряг"..... Peace

# 1 714
  • София
ББ трябва да направи публични уточнения:
1. Според договора на Мира е позволено да влезе със семейството си! Точка-но комент.....да са си го поискали и другите!
2. Поискала ли си е Мира гоблена предварително преди да влезе въвъ Формата, ако да -без коментар от останалите-да са си взели рълоделия и те!!!
3. Разрешено ли е официално на Ирина да ползва президентския апартамент-ако да-ТОЧКА!

И нещо друго-Мариян бил гей, защото бил нежен,слагал околоочен крем...бля бля бля...Някой някъде бил казал,някой нещо поназнайвал...баста!!! Станка- с това мъжкарско държание защо не я подлагат на "съмнения" ,аз познавам доста спортисти,включително и жени в "силови спортове" и голям процент от тях са със "странна" сексуална "неориентация", но това не ми дава основания да я "поставям на другия бряг"..... Peace

Ами той тия изявления В.Б. ги направи няколко пъти. Даже при елиминацията на Ирина миналия път неколкократно В.Б. се намеси да уточни, че апартамента се ползва от нея с негово съгласие. За Мира, семейството, гоблена и апартамента - също.

Аз пък съм виждал една българска дама боксьорка, която има поведение на изключително изискана и фина дама.

# 1 715
ако аз трябваше да избирам, с кого да си говоря в къщата, определено, щях да бягам от Мира, като дявол от тамян  Mr. Green
предпочитам Ваня да покрещи 5 мин., отколкото злобното, монотонно изливане на помия върху всеки, който я е настъпил Мирчето по мазола, ми то няма спирка тази бе  ooooh!

+ в комбинация с Ирина, направо ми се повръща вече  Sick

А Мариян си е точно такъв, и това се носи в къщата от самото начало, нищо изненадващо  Mr. Green

а и той доста неадекватно отреагира на ситуацията  Thinking
+днес един негов коментар "удар под кръста" било това? значи му е слабото място тази тема?

да се зъби на Ваня за цигарите може, а да се защити по мъжки в тази ситуация не?  Thinking

Станка си е ОК, и не търсете под вола теле - макар че се знае, че това е любимо нашенско занимание  Mr. Green

е, излях си и аз "нервите" за седмица напред  Joy

# 1 716
Не, за Станкита.

Лилисита Обща и Станкита Ничия...   Wink

# 1 717
ако аз трябваше да избирам, с кого да си говоря в къщата, определено, щях да бягам от Мира, като дявол от тамян  Mr. Green
предпочитам Ваня да покрещи 5 мин., отколкото злобното, монотонно изливане на помия върху всеки, който я е настъпил Мирчето по мазола, ми то няма спирка тази бе  ooooh!

+ в комбинация с Ирина, направо ми се повръща вече  Sick

А Мариян си е точно такъв, и това се носи в къщата от самото начало, нищо изненадващо  Mr. Green

а и той доста неадекватно отреагира на ситуацията  Thinking
+днес един негов коментар "удар под кръста" било това? значи му е слабото място тази тема?

да се зъби на Ваня за цигарите може, а да се защити по мъжки в тази ситуация не?  Thinking

Станка си е ОК, и не търсете под вола теле - макар че се знае, че това е любимо нашенско занимание  Mr. Green

е, излях си и аз "нервите" за седмица напред  Joy

Много точно и вярно казано  newsm10 newsm10 newsm10

# 1 718

Joy ами така бизнесмените,  слагат табелки на офисите си.

hahaha

един от дразнещите ме все повече персонажи... особено с начина му на говорене,
направо ако съм наблизо, натискам мутето  Mr. Green

поне не мляска дъвка напоследък, и на туй мерси де  Mr. Green

# 1 719
Сетих се да си изкажа неисканото мнение относно вчерашната мисия - много кофти регламент. За бързина  Crossing Arms Трябваше да има и наказателни за грешките. Пламен наелектризира отбора си като за смъртно наказание, а спечели. Отборът на Мишо си пазише хората за сметка на времето. Все пак трябваше да се отброяват и грешките.

# 1 720
Мариян бил гей, защото бил нежен,слагал околоочен крем

Това не го знаех.  Shocked Shocked Shocked

# 1 721
Аз пък не мога да разбера, защо всички се съмняват в ориентацията на Мариян?
Мен лично много ме кефи и една приятелка е излизала с него  newsm78

# 1 722
Моля, осъзнайте се и не пишете такива глупости за Станка и сексуалната й ориентация. Това говори зле за вашата умствена такава Peace

# 1 723
Мариян бил гей, защото бил нежен,слагал околоочен крем

Това не го знаех.  Shocked Shocked Shocked
Кое не знаеше? Че може да е гей понеже слага околоочем крем ooooh!

# 1 724
Аз пък не мога да разбера, защо всички се съмняват в ориентацията на Мариян?

Не всички се съмняват, някои са сигурни.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт